Avanti_Ragazzi написа:Бях се зарекал да не пиша повече в тая тема заради разни хора дето само обиждаха и даваха епитети!!!
-А сега кво стана скъпи деца? А къде е великия стратег краля-слънце Гонзо а?
За разлика от много хора дето разправят врели не кипели в тоя форум,тук има и хора които разбират поне малко тази игра и аз без да се правя на велик смело мога да кажа, че я разбирам поне малко!!!Още месец ЮЛИ писах тук, че от този треньор и чеп за зеле не става.За да си треньор ти трябва ерудиция,възпитание,образование, педагогически подход и не последно място тактическа грамотност.Нито едно от тези изсеквания не притежава Гонзо ама нито едно!!!Не става само със псуване,викане и крещене от тъч линията и зъбене на всички които не са с него!!!Така никога няма да стане нищо,ама никога!!!Гонзо моментално трябва да измете от Герена ама на секундата,защото вече рекордите са му в повече,вече освен рекорди от ЦСКА,Берое,Локо Пд,Черно Море за победи над Левски на Герена имаме вече и СЪЩЕСТВУВАЩ ОТБОР срещу когото имаме отрицателен баланс!!!Браво Гонзо,Браво ВЕЛИК бате евалата честно,това никой друг не го може!!!Още преди три години съм го споделял с приятели Гонзо да стане добър директор и шеф трябва да загърби Болната си амбиция,да бъде толерантен към съвети и упреци и да търси доброто в тях а не врага с партиен билет.Да спре да се заяжда с хора като Наско,Мъри,Боримиров и Кокалчето защото за 3 години той не постигна ама нищо дето те са постигнали,да изгради стратегия за работа с поне 3 години напред а не на парче.Да намали на 90% самочувствието си защото то само му пречи а не помага!!!Но Гонзо за 3 години не промени и на кота подхода си напротив още повече засили тези свой подходи към работата си.И логиката си казва думата!!!!Тук трябва да се спомене за мустакатия комсомолец-тарикат-доносник който вече няколко години еб...ва майката на любимия ми отбор.Чрез раздаване на пари на определени лица в сектора,чрез удобните му медии абе типично по-комунистически тертип.Този типичен Тартюф ,гледа да взима и последното пени на клуба като разправя врели не кипели как видиш ли раздавал милиони евро на клуба!!!На тези думи могат да вярват само откровени глупаци и никой друг нормален човек.Батков продава всичко читаво и лапа парите,като клуба от няколко години се самоиздържа чисто сам и издържа и борат чрез приходи от Европа и продажби на играчи другото е чиста лъжа.Тази години е вече загубена и няма какво да се лъжем за това, единствената оправия е моментална продажба на клуба най-добре зимата и най-късно лятото .И не ми говорете, че нямало кой да купи,еми няма кой защото борат не иска затова да е дал реална цена или да е пуснал отбора на борсата а?Нищо подобно от негова страна!!!
За да се върне Левски там където му е мястото трябва да се случат следните неща:
1-Моментално сменяне на треньора с нов,дали Мъри или И.Илиев няма кой знае какво значение,с този треньор сега всяка минута е загубена и ще запишем рекорден сезон.Най-вероятно чорбата ще си направят рекорд с нас ако Гонзо е треньор до тогава а и Европа изглежда ХИМЕРА с него!!!!
2-Продажба на клуба на свестен собственик!!!
3-На всяка цена Наско Сираков отново да е директор в клуба!!!
4-План за работа на клуба поне за 3 години напред!!!
5-Работа със школата,защото в момента смело може да се каже, че няма такава ама изобщо!!!
6-Реконструкция на Герена!!!
Тези цели с борат са в кръга на фантастиката.Моля мнението ми да не бъде трито защото не е удобно на много хора!!!
Вън Батков и Гонзо от Герена,Левски е наш,той не е тяхна бащиния.Нека всички които обичаме Левски го покажем!!!
Прочетете мнението на Avanti_Ragazzi и го осмислете.
П.П Имам 1 забележка само. Ако си подредил точките по важност размени 1 с 2.

САМО ЛЕВСКИ !