Red Warrior написа:Волен Сидеров за президент и Прошко Прошков за кмет на София
Избори за президент,за кого ще гласувате?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Избори за президент,за кого ще гласувате?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Смейте се или вярвайте, но Волен Сидеров вече има напълно реални шансове за балотаж, факт е, че е единственият, разисквал надълго и нашироко този въпрос с циганите и не се свени да говори нещата, както са
Като добавим красноречието му и ораторските способности, които ще се проявят в дебатите, изборите стават абсолютно непредвидими. Това не значи, че му се кефя много, но пък за много неща съм съгласен с него.

- пегъзимузовски
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJRYxCEBvJI&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ENhMSUxYeDI&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Последна промяна от пегъзимузовски на 27 сеп 2011 16:43, променено общо 1 път.
- bigbonusprize
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Смейте се или вярвайте, но Волен Сидеров вече има напълно реални шансове за балотаж, факт е, че е единственият, разисквал надълго и нашироко този въпрос с циганите и не се свени да говори нещата, както саКато добавим красноречието му и ораторските способности, които ще се проявят в дебатите, изборите стават абсолютно непредвидими. Това не значи, че му се кефя много, но пък за много неща съм съгласен с него.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Локомотив1926
- Контакти:
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
bigbonusprize написа:Viktor4o_Rs написа:Смейте се или вярвайте, но Волен Сидеров вече има напълно реални шансове за балотаж, факт е, че е единственият, разисквал надълго и нашироко този въпрос с циганите и не се свени да говори нещата, както саКато добавим красноречието му и ораторските способности, които ще се проявят в дебатите, изборите стават абсолютно непредвидими. Това не значи, че му се кефя много, но пък за много неща съм съгласен с него.
Всеки луд има добри попадения. Така е казъл народът...
Въпрос на трактовка пич. Ботев пък е каза "Свестните у нас считат за луди". Омръзна ми от захаросани фрази за етническия мир, да не се политизирало, какво щяла да каже Европа и не знам си какво ... Това, че медиите го изкарват нацист и расист - те изкарват и всички протестиращи такива.
Искам да чуя от поне един от другите кандидати ясна стратегия за циганския проблем

Виктор,Волен няма абсолютно никакъв шанс да стигне до балотаж за добро или за лошо
Балотажите са вече пределно ясни Плевнелиев - Кунева/Калфин.
- captain_drifuss
- Контакти:
modor написа:20. Светослав Витков и Венцислав Мицов, инициативен комитет
+1
Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, ГЕРБ
Аз вече сериозно няма да гласувам за ГЕРБ.Засега за тоя протест и проблемите казаха само двама политици колкото и да не искаме да е така,това са Расате и Волен.Вече клоня много да гласувам за Сидеров,защото колкото и да не искаме да го казваме,циганския проблем е много голям,не ТУРСКИЯ,защото който не е ходил из родопите и из нашия край не знае за какво става на въпрос,и те работят и те плащат данъци и те са като нас без привилегии,само циганина получава всичко на готово.Аз съм от разград и над 50% от колоегите ми са турци,еми бачкат наравно със мене,само не ми харесва това,че наистина много се мазнят на началниците.