Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
macko_razbivach
- Контакти:
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
NDK 19.00h
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
- samocskasamo
- Контакти:
Леле и Милен Цветков боклука защитава циганите по Нова
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
samocskasamo написа:Леле и Милен Цветков боклука защитава циганите по Нова
И аз го гледам и се ядосвам,както и на тези двете костюмарчета
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
samocskasamo написа:Леле и Милен Цветков боклука защитава циганите по Нова
Е нормално..., той защитава своите, все пак Миленчо е гаден, долен мангал!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
А сега де... Миленчо Цветкович с изявления от фейсбук - достаааа ъъъъ нагласени ми изглеждаха. Явно са в тясно партньорство с БХК миленчовото предаванийце
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Какво е казал тоя смърф

Кириакстефчовците като продажните журналисти, Българския Хелзинкски комитет и тем подобни са по-лоши и от циганите
Кириакстефчовците като продажните журналисти, Българския Хелзинкски комитет и тем подобни са по-лоши и от циганите

Пичове, дайте няква организация, да им дадем исканията на ония дето искат да "запазят етническия мир", дето го няма от 20 години. Защото олигофрените като ББ и скъпия ни президент ни мислят за някакви дебили, които искаме само да се сбием с някой. Да им кажем ясно, че тая цигания не може да продължава. Аз лично вчера присъствах на най-масовия протест в България, Пловдив, от 1997 година насам. На кръстовището на Св.Петка в Пловдив (точно преди полицайте да почнат да бият жени и деца) имаше много повече от 3000 души. Всеки който е бил там, в Пловдив, много добре знае колко е голямо пространството от църквата до тунела. И ВСИЧКИ УПОРИТО И ТЪРПЕЛИВО. Снощи прибраха брат ми, но аз тая вечер пак съм там !

- Right_side
- Контакти:
Велчев нареди незабавни арести за насаждане на етническа омраза
Главният прокурор Борис Велчев нареди на подчинените си в цялата страна наказателни производства и предварителни проверки за насаждане на омраза да се третират като приоритетни и да бъдат решавани в най-кратки срокове.
Указанията са във връзка с напрежението около събитията в Катуница и зачестилите масови прояви на граждани в различни населени места, съпътствани от нарушения на обществения ред и публично говорене с езика на омразата, се казва в съобщение на Върховна касационна прокуратура.
Действията на Велчев идват часове след снощните протести в няколко града, които на места прераснаха в погроми. Полицията задържа над 100 протестиращи, след като няколко души, сред които и двама униформени, бяха ранени.
Главният прокурор е разпоредил още на шефовете на прокуратурите да поискат от органите на МВР, които охраняват масовите мероприятия, да използват незабавно и в пълен обем правомощията си спрямо извършителите на подобни прояви.
Насаждането чрез слово, печат и средствата за масова информация на етническа и религиозна омраза, подбуждането и проповядването на вражда и упражняването на насилие срещу отделни граждани или групи от населението въз основа на белези като раса, религия, етническа принадлежност съставлява престъпление, за което законът предвижда от 1 до 6 г. затвор в зависимост от тежестта. При определени обстоятелства, проповядването на антидемократична идеология, основана на омраза към групи хора или етноси, също се преследва от закона, за което се предвиждат до 3 г. лишаване от свобода и до 3000 лева глоба.
Главният прокурор е дал указания на държавните обвинители да реагират незабавно на всеки представен законен повод - жалби и сигнали на граждани, държавни органи и неправителствени организации, публикации и изяви в медиите и интернет. Ако има достатъчно данни за извършени престъпления, прокуратурите трябва незабавно да започват разследване, а ако се налага събиране на още доказателства - да възлагат предварителни проверки в кратки срокове.
Още преди събитията в село Катуница зам.-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков призна, че полицаите и прокурорите нямат достатъчно подготовка за работа по престъпления, извършени от омраза, почти не се води статистика за такива и затова започва обучение.
ЕНИЧАРИН! А за мангалите които са най-големите расисти и ни викат гяури и "смърт за българите" нещо ?!
Последна промяна от Right_side на 27 сеп 2011 17:42, променено общо 1 път.
Българийо, събуди се!!!
Ми прочете уж някакви случайни изявления от страницата им във фейсбук - 3 на брой, всички от които описваха циганите като небесни ангели, а българите като лумпени, сатанисти, расисти и т.н. Веднага след прочитането на тия 3 мнения не пусна зрител, току-виж някой му разкрил театрото, а пусна реклами... изобщо не е съмнително сякаш, а? 
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
Що никой не го попита,след като е толкова толерантен,дали дъщеря му учи или е учила в училище с преобладавщи циганчета 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване