Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2011 14:49

Hristos написа:http://viewpoint.actualno.com/news_361764.html

+ 1
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 27 сеп 2011 14:51

*бати полицията,**ати чудото!Тези са мекотели,не са хора!Снощи събарят 14-15 годишно дете и го бият двама-трима шишковци по над 150кг :evil: Тези няма как да хванат престъпник,просто не могат да избягат 50 метра. Киро и другите му събратя-въглени си клатят ****** из хотели и спа центрове,а българите по затворите.
До колкото разбрах днес,в Пловдив е пострадал човек след сблъсъците и е в болница,положението му е тежко.Някаква информация имате ли?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2011 14:53

danko_sot написа:Ама добре да ви питам аз. Ако го манем Бойко, кой ще дойде на негово място? Баси майката опазил Бог Б-я, ако е някой като Трактора или Волен. Ми Станишев да не беше по-добре. ;)

Не съм привърженик на Станишев или на БСП, но определено мога да кажа, че България беше по-добре при неговото управление.Какво направи Бойко?Нито младите хора са по-добре, нито пенсионерите.Точно при управлението на Борисов инфлацията изпразни докарай джоба на българите.Процента на битовите престъпления се е покачил рязко, а Бойко само реже ленти и строи с парите на народа, а иначе се пъчи така все едно той ги е изкарал.Пак казвам, че и Станишев не е цвете за мирисане, но определено правеше повече от тази мутра.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 27 сеп 2011 14:55

На всички им писна от циагнски терор и беззаконие,никой не е расист когато иска да се спазват законите от всички.Кое дава право някой да се чувства безнаказан и над закона,да не плаща и да живее на гърба на другите

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 сеп 2011 14:56

sMotLiO написа:Ние хубаво си пишем,но нищо не се променя. Една и съща шепа хора показват загриженост всеки ден. За другите е по-важно да си поддържат жалкия начин на живот.

Вчера се очудих колко много хора дори не знаеха за случилото се в Катуница. Тези хора сякаш не живеят в България. Ама какво ли пък ги интересува тях чуждото нещастие?

И мен ме дразни това ... Нарочно се постарах да проверя в разговори и във Фейсбук колко мои познати и по-специално момичета имат представа за случващото се и изразяват позиция - и отговорът е твърде малко. Адски се дразня на разни тъпи кифли, които продължават да публикуват всевъзможни тъпотии, нищо че цялата държава гори. И оттам идват големите проблеми - огромна част от тийнейджърите са неграмотни, незаинтересовани, неинформирани и им е безразлично, гледат да се напият вечерта или да си купят дрешки в мола и после да се снимат с тях :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 сеп 2011 15:08, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 27 сеп 2011 14:57

[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2011 15:00

А най-смешното изказване на Борисов беше когато сравни убийството на момчето от Катуница с катастрофата в София, при която загинаха двама човека след гонка по улиците и питаше защо българите не били излезли да протестират тогава, а сега.Мале колко тъп и прост трябва да си, че да сравняваш двата случая?

HristoX
Контакти:

Мнениеот HristoX » 27 сеп 2011 15:00

mormona написа:
HristoX написа:
danko_sot написа:http://news.plovdiv24.bg/290518.html

Ето ви една друга теория на случилото се. Възможно ли е наистина това да е било планирано.

Има и такава възможност. Ето каква дума употреби Гоце само няколко дни преди Катуница:
http://www.dnes.bg/politika/2011/09/20/ ... .129286,12

Въпреки, че е по друг повод, защо е употребил точно тази дума, тя не е най-подходящата в дадения случай?! Поне аз за 8 години не съм го чувал да я употребява.

А каква е целта да е планирано. Аз си падам и по конспиративни теории , но какво цели властта.... кои има полза от революция или някакво боини деиствия едва ли не..

Това е само възможност, която обаче не трябва да се изключва. С по-голяма сигурност ще знаем едва, след като всичко приключи и видим какви са резултатите - тоест, кои са печелившите. Едва тогава ще можем да анализираме.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 27 сеп 2011 15:01

http://www.zasada.bg/

Това се случва в деня когато бяха запалени къщите на мангала.
Какво прави тоя хубавец Бойчо? - Реже си лентички.
За мен това е истински цървул с мутренско мислене. Кога е протеста довечера и къде ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 15:02

danko_sot написа:
Hristos написа:http://viewpoint.actualno.com/news_361764.html

+ 1

Абе сотаджията,така и не мога да те разбера каква ти позицията относно случващото се ;) Един път защитаваш Бенатова,че била казала всичко както си е 1:1 и се мъчиш да ни убедиш колко добра и коректна журналистка била ;) След това защитаваш циганите,че едва ли не,те не били виновни ;) После се оплакваш как не си можел да си намериш хубава работа ;) След това харесваш някаква статия подържаща протестите :roll: И аз не мога да разбера в крайна сметка ТИ лично подкрепяш ли протестите срещу циганските безчинства,бездействието на корумпираните ни политици и манипулациите на платените журналисти или НЕ :?: :?: :?: :roll: :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”