от Фейсбук:
Това е за 27-ти и 28-ми септември! :
СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!
ВРАЦА- 19.00 ПЛОЩАД "БОТЕВ"
БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"
ПЛОВДИВ 19:00 - пл. Съединение
... СОФИЯ 19:00 - Събиране пред НДК и после нахлуване ВЪВ парламента!
ВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"
РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общината
ПЛЕВЕН 19:00 - до Часовника
В.Търново - 18.00ч. пред общината!
Ловеч - 19:00 пред СОУ"Климент Охридски"!
Шумен - на входа на градската градина - 19:00
Добрич-пред мола (пл.Свобода) 19:00 Перник - 19.00ч.
Перник - 19.00 - Минна дирекция
Монтана - 19.00 - Паметник В.Левски
Димитровград - 19.00 - Пред общината
Ямбол (ПРЕД ОБЩИНАТА)19.00
Казанлък - парк Розариум19:00
Разград 19.00ч - ХРАМ ПАМЕТНИКА НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ
Силистра - 19.00ч. пред 31-ви полк.
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blue Varna
- Контакти:
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
Колкото до Миролюба Бенатова, така е видяла събитията от нейна гледна точка, така ги е предала. Учил съм две години журналистика в пловдивския университет и горе-долу си имам на представа за какво става реч. Въобще не споделям атаките срещу нея. Микрофонът и е бил счупен от протестиращите, тя просто е предала 1:1 случващите се събития. Мисля, че е добър журналист тя, честно казано. Пак казвам, надявам се българите да бъдем един народ в моментите, когато това наистина го налага, защото имам чувството че ние напоследък сме много разединени като народ. Искрено се надявам, но сега не го чувствам като такъм моментът.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- bigbonusprize
- Контакти:
Ако някой някъде убива и
българските деца затрива,
ако детето ти с микробус прегази
- моята полиция го пази.
Ако някое мангалско братство
граби от народното богатство,
истината днес е само тази
- родната полиция ги пази.
Ако някой децата ви убива
и престъпниците сам прикрива,
ако някой пред лъжата лази
- нашата полиция го пази.
Припев: Хора, не палете Киро,
хора, запомнете ни добре!
Вие ще бъдете бити и прибрани,
В РПУ на МВР!!!
автор: неизвестен
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Vladislav Tonev
- Контакти:
danko_sot написа:Колкото до Миролюба Бенатова, така е видяла събитията от нейна гледна точка, така ги е предала. Учил съм две години журналистика в пловдивския университет и горе-долу си имам на представа за какво става реч. Въобще не споделям атаките срещу нея. Микрофонът и е бил счупен от протестиращите, тя просто е предала 1:1 случващите се събития. Мисля, че е добър журналист тя, честно казано. Пак казвам, надявам се българите да бъдем един народ в моментите, когато това наистина го налага, защото имам чувството че ние напоследък сме много разединени като народ. Искрено се надявам, но сега не го чувствам като такъм моментът.
Господине, а според Вас въпросната журналистка има ли право да изразява лично мнение по време на този репортаж или само да предаде събитията 1:1, както казвате вие ?
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]
Vladislav Tonev написа:danko_sot написа:Колкото до Миролюба Бенатова, така е видяла събитията от нейна гледна точка, така ги е предала. Учил съм две години журналистика в пловдивския университет и горе-долу си имам на представа за какво става реч. Въобще не споделям атаките срещу нея. Микрофонът и е бил счупен от протестиращите, тя просто е предала 1:1 случващите се събития. Мисля, че е добър журналист тя, честно казано. Пак казвам, надявам се българите да бъдем един народ в моментите, когато това наистина го налага, защото имам чувството че ние напоследък сме много разединени като народ. Искрено се надявам, но сега не го чувствам като такъм моментът.
Господине, а според Вас въпросната журналистка има ли право да изразява лично мнение по време на този репортаж или само да предаде събитията 1:1, както казвате вие ?
Лично мнение не, но всеки човек си има гледна точка. Ти не си робот или някаква компютърна програма, за да те нагласят на режим "суперобективност". Няма такъв филм, нали? Така че когато ти счупят микрофона, ако ти не го споделиш и си направиш пас, за мен е по-грешно отразяване на събитията. Така че я поздравявам, честно казано за смелостта да каже мнението си
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Blue Varna
- Контакти:
danko_sot написа:Колкото до Миролюба Бенатова, така е видяла събитията от нейна гледна точка, така ги е предала. Учил съм две години журналистика в пловдивския университет и горе-долу си имам на представа за какво става реч. Въобще не споделям атаките срещу нея. Микрофонът и е бил счупен от протестиращите, тя просто е предала 1:1 случващите се събития. Мисля, че е добър журналист тя, честно казано. Пак казвам, надявам се българите да бъдем един народ в моментите, когато това наистина го налага, защото имам чувството че ние напоследък сме много разединени като народ. Искрено се надявам, но сега не го чувствам като такъм моментът.
Данко много си далеч от събитията друже.На Бенатова и го счупиха,не за глупостите които плямпа(защото там не я чувахме какво говори),а заради начина по който снима.Тя няма право да ми снима лицето в близък план,имам конституционни права които тя,а явно и ти не ги знаете.Затова и се разби микрофона,а надругия ден като се прибрах и чух и какво е говорила ми се струва,че с много малко и се размина
-
valkaredgi
един от дупедавците и доносник на милицията е красимир кънев от хелзинкския комите .един откровен дупедавец,даже повече от оная журналистка от бтв.йохана даймер от германското дружество за източна европа също е в защита на мангалите.искам да ги помоля всички тези защитници да отидат в некое село с повечко цигани и да живечт там в сищите условия в които живечт всички жители на селото.със пенсията и кокошките с които седвам се свързват двата края.с всекидневните кражби и изнасилвания и тогава да пишат колкото си искат.
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Сега слушам новините по дарик и мангала-убиец казал, че не спрял буса, защото, цитирам "помислил, че блъснал куче"

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Blue Varna
- Контакти:
Emo_87 написа:http://vbox7.com/play:314f493ca3
това го пусни на Данко,горките беззащитни и невинни несправедливо нападани роми какво са се заканили да правят