Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 00:49

Madridist написа:Новия химн на МВР :

Ако някой някъде убива
и български деца затрива,
ако дете с микробус прегази -
... родната полиция го пази.

Припев: Хора, не палете Киро,
хора, запомнете ни добре!
Вие ще сте бити и прибрани,
В РПУ на МВР.

Хахахахахаха :lol: Възрожденска поезия :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 сеп 2011 00:49

Madridist написа:Новия химн на МВР :

Ако някой някъде убива
и български деца затрива,
ако дете с микробус прегази -
... родната полиция го пази.

Припев: Хора, не палете Киро,
хора, запомнете ни добре!
Вие ще сте бити и прибрани,
В РПУ на МВР.

:cry:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 сеп 2011 00:50

magga написа:
zuekaa написа:
nikullas написа:мвр са около 30 000 служители.ако излезнат 500 000 на протести в цялата страна абсолютно без никакви проблеми ще се направи каквото иска народа

ако ще да са 100 000 МВР ако армията е на наша страна ако дойдат 5 000 до 10 000 души всичко приключва :)

Айде без армията,а ? Аз лично не искам военно положение,вечерен час и прочие ... И в тоя случай точно как ще се реши какво иска народа ? Да се хване Киро или да се избият всички цигани ? Пробелма е в циганското беззаконие,нали ? Това как ще се спре ? Вкарват се циганите в гета,които се заграждат със стени и има само един вход,който се пази с охрана,влизащи и излизащи са проверявани и единствения начин да изкарват пари е с бачкане... Ето това ако се направи мисля,че всички ще са щастливи,а циганите,които искат да живеят в блокове и между нас си живеят и сега и си работят ... Не мисля,че тях трябва някои да ги закача ... Лично мнение

А бре момко без жертви няма да стане каквокато има вечерен час тя държавата да се оправи пък нека да има година вечерен час ти искш хем вълка сит хем агнето цяло трябва да дадеш за да получиш И С КОЙ АКЪЛ НАПИСА ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ КЪДЕ ГО ВИДЯ Т ВА КЪДЕ ДЕЙСТВА ТАЗИ НОРМА ? не приказвай колкото да не заспиш

Не се обиждай нищо лично
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 27 сеп 2011 00:52

Изображение

Sofia by night...
Последна промяна от boyoto на 27 сеп 2011 00:54, променено общо 1 път.
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 00:53

Ушев, неговия пряк началник Цуци Пудела и съответно неговия духовен ментор Боко Тиквата яко окъкаха работите тая вечер. Който сее ветрове драги безхаберници жъне бури :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 00:53

По-добре Волен отколкото армията.. Отделен въпрос е, че нямаме и армия...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 27 сеп 2011 00:54

Айде без армията,а ? Аз лично не искам военно положение,вечерен час и прочие ... И в тоя случай точно как ще се реши какво иска народа ? Да се хване Киро или да се избият всички цигани ? Пробелма е в циганското беззаконие,нали ? Това как ще се спре ? Вкарват се циганите в гета,които се заграждат със стени и има само един вход,който се пази с охрана,влизащи и излизащи са проверявани и единствения начин да изкарват пари е с бачкане... Ето това ако се направи мисля,че всички ще са щастливи,а циганите,които искат да живеят в блокове и между нас си живеят и сега и си работят ... Не мисля,че тях трябва някои да ги закача ... Лично мнение[/quote]

А бре момко без жертви няма да стане каквокато има вечерен час тя държавата да се оправи пък нека да има година вечерен час ти искш хем вълка сит хем агнето цяло трябва да дадеш за да получиш И С КОЙ АКЪЛ НАПИСА ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ КЪДЕ ГО ВИДЯ Т ВА КЪДЕ ДЕЙСТВА ТАЗИ НОРМА ? не приказвай колкото да не заспиш

Не се обиждай нищо лично[/quote]

И защо да не могат да ги затворят в гета ? В колко държави има гета ? Че даже и в Америка,само че там черните си знаят до къде могат да излизат и си седат там,иначе яко бой от ченгетата ... А относно вълците и тн не е нужна армия,за да се реши проблема,просто 50 хил пред народното събрание и всичко свършва,а ако се изсипе 1 милион от цялата страна тука резултата ще е същия,просто не мисля,че армията ще вземе страна

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 сеп 2011 00:59

К вото и да става утре важното е да се насочи злобата към властоимащите тогава ще се включат всички БЪЛГАРИ трябва да се запалят къщите на всички "ГОЛЕМЦИ" като се почне от иван костов и се свърши с бойко тогава ще му замяза работата
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 27 сеп 2011 01:00

Расизмът няма да реши нищо. Служил съм в казармата и с цигани, и с турци. Всичко бе нормално, защото имаше правила, които трябваше да се спазват. Доста цигани и турци работят. Техните пари също биват ограбвани. От Доган, Моган, Цв. Кънчев и т.н. Трябва всеки да изрази протест не срещу цвета на кожата или религията на съседа си, а срещу беззаконието, некомпетентността и мутренизацията, които определят живота на нас, децата и внуците ни. Това, което свършим днес, ще помогне да има утре. Защо няма протест пред БНТ, че харчат милиони левове по един раздут щат и лишават зрителя от футбол? Защо няма протест срещу Михайлов, че съсипа футбола? Защо няма протест срещу бандюгите, които унищожават морето ни? Протестирам против некадърността, престъпниците и продажните обществени "лидери". Не срещу бай Мангал, който мете улицата за 5 лв, а срещу цирея Киро и подобните му.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Архив”