naziata написа:За турците не съм съгласен(трябва да си ходят в родината,а тя е тУРЦИЯ)Не виждам кое ще е следващото не корумпирано правителство,след като се превъртат едни и същи мивки .Единствената алтернатива е Волен,а той е луд!
Напротив, ВСИЧКИ абсолютно ВСИЧКИ турци, които аз познавам (а аз познавам голям брой турци, предвид факта, че селото на баба ми, с. Ряховци, е с предимно турско население) са много честни, почтени и трудолюбиви хора! Същото съм наблюдавал и при турците покрай Шумен. Истината е, че където няма див ислямизъм и режисирани сценарии, турците са много смирени хора - явно наистина тяхната религия ги учи на това, не мога да говоря със сигурност естествено, че това е причината. Копанарите също (вид румънски цигани) не са лоши хора, та аз практически съм израстнал сред тях като малък (е не само сред тях, но да речем 50:50!)
Това с расистките лозунги е огромна глупост, дайте да протестираме за реалните неща - за мутренското дерибействане, за факта, че бачкаме за 300 лв заплата, а само 150 са ни ток, вода, телефон и тепърва да му мислят шофьорите - естествено с любезното съдействие на Тиквоча и неговите близки ортаци! Както и умишленото саботиране на интеграцията на ромите като ги поставят в едно състояние над закона, закопаването на висшето образование и здравеопазването, нулевите реформи в образованието и т.н. и т.н. и т.н.!