Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 26 сеп 2011 22:05

suareshampion написа:
dsadsadasdasdasd написа:Аз искам Кристияно Роналдо, Неймар, Меси, Вия, Кака, Де Йонг, Пепе, Икер Касияс, Роналдинио, ако може да върнат Роналдо когато е бил на 20 и същото да направят и с Зидан и това е "Тапия Далглиш какви тапи трансфери направи", защо не остави блестящия Акуилани уникалния Италиянец, който направи 40 асистенции и 30 гола за 1 сезон и бе Преостъпен на Юве. С тези футболисти щяхме да сме Световни шампиони и нямаше да имаме загуби :roll: :roll: :) :)

поредния, който се радва на посредствената ни игра и не отчита видимите грешки на тренора .. и ти си от тези ,на които мечтата им е да видят отбора на 4 място ..разкрихме те ! :) момче един въпрос ..виждал ли си ливърпул шампион ?

Не несъм. Виждал съм Блекбърн шампион и знам какво е направил Кени в Ливърпул. Тук не упира само до това да са шампиони става въпрос за уважение, което масата тук нямате и което трябва да придобиете. Знам разбирам колко тежък е света в момента и живота, но не може всичко да бъде най-розовото и най-доброто. Бъдете доволни и на това и поне, ако не сте доволни не го изявявайте по този глупав начин. Вие затрихте името на бих казал най-голямата легенда на отбора Кени Далглиш и ако той ви чуе би ви казал fuck off това ви казвам и аз!!!
И аз искам да видя отбора шампион и аз искам Ливърпул да са в Шампионската лига, но Вие бързате много и нямате доверие на човека, който Уж сте виждали как става Шампион с Ливърпул. Не всичко е Пари и победи хората днешно време нямаме уважение дори и елементарно такова. И съм убеден, че ако някак си Кени стигне върха всички тук ще пеете друга песен. Така, че никога не казвай никога и никога. :!: :!: . И между другото не ме карайте да се ровя из форума за мненията ви когато КРАЛЯ подписа 3 годишен договор.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 26 сеп 2011 22:14

* Докладвай
* Отговори с цитат

Re: Далглиш подписва нов договор

Мнениеот john barnes на 12 Май 2011 15:01
беше въпрос на време Кинга да подпише...явно са решили да го обявят преди мача с тотнъм,за да надъхат още повече отбора!!! ще смачкаме евреите...

Лол Кинга а ?

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 26 сеп 2011 22:20

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот Liverpool forever_95 на 12 Май 2011 11:43

Откакто Кени застана начело на Ливърпул, победихме на 2 пъти Фулъм, Уулвс, от които паднахме на Анфийлд, Бирмингам, Съндърланд, Стоук и Нюкасъл.
А Арсенал загубиха точки от Нюкасъл (4-4), Съндърланд, Блекбърн, Уигън, Болтън, Стоук, УБА...
И все пак Челси и Юнайтед имат по-добри състави от Ливърпул, включително и по-добри мениджъри, в сравнение с Рой Ходжсън. Ако от началото на сезона бяхме с КРАЛЯ, тези 7 точки дефицит, които имаме спрямо Сити, щяха да са в наша полза и щяхме да сме в ТОп 4 с този състав.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 26 сеп 2011 22:23

* Докладвай
* Отговори с цитат

Re: Великите прогнози на Сашо-Нострадамуса :)))

Ново мнениеот liverpool96 на 24 Апр 2011 10:25

manutd legeng написа:

wweover133 написа:брат, ако си чувал фразата: You'll never walk alone! ще мислиш по по-различен начин...
Никога не губи надежда.... никога няма да си сам!!! като не е тоя сезон ще е другия ама според мене дори и тоя сезон може да стане.. за пул винаги съм бил оптимист и ще бъда... срещу милан се надигнахме от прахта, защо не и сега???!!!

това винаги е смешно! "You'll never walk alone!" -тази фраза привържениците на всеки отбор я пеят или в подобен смисъл!така,че не е нищо което да ви прави по-различни от всички отбори които се състезават!и постигат успехи,разбира се!малко се самообсебвате и по това ми приличате на Македонците и техните фантасмагории!
надявайте се ,разбира се,че имате право!

Македонците винаги са имали висока оценка към себе си и нищо чудно след някоя друга година да ни надминат във всяко едно отношение, но това все пак е друга тема. За да постигаш успехи трябва да мечтаеш, да си винаги оптимист и да не се съмняваш в това, в което вярваш. Това че феновете на Юнайтед нямат такава вяра, на никой тук не му пука и не го интересува. Винаги трябва да имаш висока, ако щеш дори прехвалена оценка за твоя отбор, защото ако наистина си му фен, трябва да го подкрепяш във всяко едно отношение.

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 сеп 2011 22:42

dsadsadasdasdasd написа:* Докладвай
* Отговори с цитат

беше въпрос на време Кинга да подпише...явно са решили да го обявят преди мача с тотнъм,за да надъхат още повече отбора!!! ще смачкаме евреите...

Лол Кинга а ?

и смачкахме ли евреите или кротко им полегнахме? друго нещо важно да те питам-как без тия нови имена мачкахме наред полусезона,а сега със 7 нови човека,не можем да ходим??? искам да ми отговориш на тоя фундаментален въпрос...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 26 сеп 2011 23:03

john barnes написа:
dsadsadasdasdasd написа:* Докладвай
* Отговори с цитат

Лол Кинга а ?

и смачкахме ли евреите или кротко им полегнахме? друго нещо важно да те питам-как без тия нови имена мачкахме наред полусезона,а сега със 7 нови човека,не можем да ходим??? искам да ми отговориш на тоя фундаментален въпрос...

Значи отново си противоречиш, ще ти отговоря кратко. Сработка, доверие, подкрепа, вяра и време това е нужно. Поне към момента. Вие избързвате много вече ако след 1 2 години отбора играе зле. Тогава трябва да се търсят драстични промени в състава, както беше с предния.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 сеп 2011 23:18

Добре бе аз имам чувството, че тука никой не иска да види Ливърпул шампион. Еми нали за това всички се ядосваме когато нищо не се получава, защото обичаме клуба... Ако ми беше безразлично както казват батковците и чичковците тук нямаше въобще да ми пука и нямаше да се ядосвам... Аз държа на клуба и за това се ядосвам когато нещата не се получат и искам най-доброто за клуба ни... Айде без повече тъпи коментари от типа "Каквъв фен си ти като не си доволен". Еми не сме доволни. Искаме клуба да върви напред и нагоре. Ядосваме се, защото ни ПУКА... И по-скоро ще ви питам аз вас КАКВИ ФЕНОВЕ СТЕ като за вас е ОК да треперим на Анфилд от Улвърхмтън или да падаме от Тотнъм с 4:0???
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 сеп 2011 00:34

Alonso_Massa написа:Добре бе аз имам чувството, че тука никой не иска да види Ливърпул шампион. Еми нали за това всички се ядосваме когато нищо не се получава, защото обичаме клуба... Ако ми беше безразлично както казват батковците и чичковците тук нямаше въобще да ми пука и нямаше да се ядосвам... Аз държа на клуба и за това се ядосвам когато нещата не се получат и искам най-доброто за клуба ни... Айде без повече тъпи коментари от типа "Каквъв фен си ти като не си доволен". Еми не сме доволни. Искаме клуба да върви напред и нагоре. Ядосваме се, защото ни ПУКА... И по-скоро ще ви питам аз вас КАКВИ ФЕНОВЕ СТЕ като за вас е ОК да треперим на Анфилд от Улвърхмтън или да падаме от Тотнъм с 4:0???

Едно е да ти пука и да се ядосваш друго е да казваш, че Кени не става за мениджър.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 сеп 2011 01:11

вярвам и подкрепям все още...но това не ми пречи да посочвам грешките на Далглиш,които мисля че допуска всеки мач...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”