Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!

Мнениеот аби » 26 сеп 2011 17:29

Само да не стане,като в онази песен:"Тя танцува едно лято"/може и филм да беше/! :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 сеп 2011 17:35

bekono написа:
Red Warrior написа:
Mourinio написа:Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловеч :? правят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ

Прав си! Поне да бяха взели отбори като Ботев Пловдив, Пирин, Дунав Русе, Етър Велико Търново, или Берое (въпреки, че тях не ги харесвам). Може би се страхуват от голямата фенска маса и искат да им е спокойничко.

И аз това се чудя, но навсякъде е така. Отбори джуджета, без фенове и кой знае какви бази се издигат от някой голям бизмесмен, милиардер или шейх.
Справка - Анжи, Челси, Малага и т.н.

Да твърдиш, че Челси няма фенове е АДСКИ голяма глупост :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 сеп 2011 18:11

rhaegar написа:
Mourinio написа:Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловеч :? правят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ, във Варна и Пловдив всички знаем какво ще е, ако се играе мач от ЕКТ, стадион късащ се по шевовете, но в тези градове все още няма никакви предпостаки да има стадион отговарящ на изискванията за Евро-мачове...

Защо? Щото в Разград и Ловеч каквото кажат-това става. Я си представи ако тръгне да прави някакви далавери в отбор със сериозна публика. Ще го изядат с парцалите и ще му направят живота ад, докато не се махне. Повечето хора не са мазохисти като Христолов да издържат с години. Докато в Разград ще си му пляскат и няма да им дреме особено, когато реши да си обере крушите.

Много са ми смешни такива коментари ! Що като бате ти Венци ,Гигов ,Гришата ,Титан и агент Тара хич не си правят далаверите а ? опс забравих и Тото Пловдив .Ти някога ходил ли си на мач в Разград дори и във "В" група се събираха по 3000 човека .Добре че първите им мачове като домакини бяха в Каварна че току виж станали и в Топ 3 по посещаемост в "А" група.Когато отбор от Варна или Пловдив играел в ЕКТ че то това се случва 2 пъти на 10 години как няма да има хора.А сега и с Лудогорец на лице ще бъде още по рядко.Защо трябва винаги благото на комшията да е се изкарва катранено черно ? Завистта не е добър водител !
А най-смешното е "отборите с традиция" е дай да има само 5-6 отбора в България другите кучетата ги яли а ? Временната се менят,всичко се мени футболната карта също ! История се пише не се чете !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 сеп 2011 18:13

Вие сте луди, ако си мислите, че президентите ги е страх от феновете :lol: :lol: :lol: В ЦСКА и Левски нямало да прави далавери ? Нима Титаните не направиха сума ти далавери ? Цесекарите правиха бойкоти, псуваха ги, онези им пратиха мутрите си с водач Калоян и ги набиха брутално. А Казанската афера на Батков ? А игрите на Коко Динев ? Феновете в България никой не ги бръсне за нищо за съжаление ... Или са твърде малко, или биват купени, или биват лъгани и заблуждавани, а най-често от трите по малко.
Просто е защо Домусчиев е в Разград - там има бизнес, действително напрежението и натискът са по-малки. Правилно казахте и че е по-лесно да си върти финансови далавери там. Като сложим и лошото финансово състояние на грандовете, всичко става кристално ясно.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 26 сеп 2011 18:20, променено общо 1 път.
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 сеп 2011 18:17

Mourinio написа:Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловеч :? правят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ, във Варна и Пловдив всички знаем какво ще е, ако се играе мач от ЕКТ, стадион късащ се по шевовете, но в тези градове все още няма никакви предпостаки да има стадион отговарящ на изискванията за Евро-мачове...

Защото там са като дерибеи за добро или лошо. Няма местни легенди, няма да има недоволни фенове след 1-2 загуби. Едно е да правиш "супер"стадиони за по 6-8 хиляди, друго да трябва да го правиш за по 20-25 000 в Пловдив или Варна. Хората не са глупави и си правят сметката.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 26 сеп 2011 18:45

Стана тя каквато стана.В пълна селяния се превърна футбола у нас.Щом и тоя селяк взе да духа за футбол си направете сметка.

dido_6i6eto
Контакти:

Мнениеот dido_6i6eto » 26 сеп 2011 18:48

Как не прочетох един свестен коментар бе ? Вие всички ли сте на една софра че една песен пеете? Гледайте си жалките отбори с "традиции" пък ние в ЛУДОГОРИЕТО ще си гледаме в нашето канче(май е по хубаво от другите и затова е тази злоба). Лека вечер на всички и да не се пукнете от яд.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2011 19:25

Е то добре, че до момента Лудогорец не мачка всички :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 26 сеп 2011 19:46

Red Warrior написа:
Mourinio написа:Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловеч :? правят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ

Прав си! Поне да бяха взели отбори като Ботев Пловдив, Пирин, Дунав Русе, Етър Велико Търново, или Берое (въпреки, че тях не ги харесвам). Може би се страхуват от голямата фенска маса и искат да им е спокойничко.

прав си искат на спокойствие да си перат парите ,в големите отбори това няма как да стане ,това е истината
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2011 19:51

CS -KA -KA написа:
Red Warrior написа:

прав си искат на спокойствие да си перат парите ,в големите отбори това няма как да стане ,това е истината

Не бе, хич не може да стане :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”