Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!

Мнениеот Red Warrior » 26 сеп 2011 15:40

Благодетелят на Лудогорец Разград Кирил Домусчиев, който за кратко време се превърна в една от най-коментираните фигури в българския футбол, предвид фурора на неговия отбор, направи интересно изказване след победата на Лудогорец над Левски. На въпрос защо не е взел властта в ЦСКА, крупният бизнесмен отговори:

"Какво трябваше да направя, да взема ЦСКА и да смажа всички отбори ли? Тогава ЦСКА щеше да реди победа след победа и нямаше да бъде интересно. Радвам се, че имам възможността да инвестирам в отбор от провинцията. Така смятам, че помагам повече на българския футбол. Виждате, че за кратко време Лудогорец се превърна в сериозен конкурент на Левски, ЦСКА и Литекс. Нямам грандомански амбиции. Всяко нещо по реда си. Искам моят отбор във всеки мач да излиза за победа, пък дали това ще се получи е отделен въпрос", заяви Домусчиев.

"Спортал"

Жалко, че винаги се разминаваме с качествените собственици. Преди с Гриша Ганчев, а сега с Кирил Домусчиев. Като знам последната новина, че титаните оставят школата на ЦСКА сама да се оправя и ми става жал...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Домусчиев: Ако бях взел ЦСКА, щях да смажа всички!

Мнениеот Mourinio » 26 сеп 2011 15:45

Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловеч :? правят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ, във Варна и Пловдив всички знаем какво ще е, ако се играе мач от ЕКТ, стадион късащ се по шевовете, но в тези градове все още няма никакви предпостаки да има стадион отговарящ на изискванията за Евро-мачове...
Последна промяна от Mourinio на 26 сеп 2011 15:50, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 сеп 2011 15:47

Mourinio написа:Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловеч :? правят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ

Прав си! Поне да бяха взели отбори като Ботев Пловдив, Пирин, Дунав Русе, Етър Велико Търново, или Берое (въпреки, че тях не ги харесвам). Може би се страхуват от голямата фенска маса и искат да им е спокойничко.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 сеп 2011 15:50

Red Warrior написа:
Mourinio написа:Aз се чудя защо хора като Ганчев и Домусчиев не инвестират в отбори с фенове и традиции, а отиват в Разград и Ловеч :? правят ги после шампиони, но някак си е друго, когато отбор с повече фенове играе в ЕКТ

Прав си! Поне да бяха взели отбори като Ботев Пловдив, Пирин, Дунав Русе, Етър Велико Търново, или Берое (въпреки, че тях не ги харесвам). Може би се страхуват от голямата фенска маса и искат да им е спокойничко.

И аз това се чудя, но навсякъде е така. Отбори джуджета, без фенове и кой знае какви бази се издигат от някой голям бизмесмен, милиардер или шейх.
Справка - Анжи, Челси, Малага и т.н.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 сеп 2011 16:09

Е какво толкова се чудите.Идеални местенца за пране на парички.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 26 сеп 2011 16:10

Бизнесът му концентриран в Разград и е предпочел малкият град.Нали беше в управителният съвет на ЦСКА точно когато Титан закупиха ЦСКА и като е видял какви ги е забъркал Лупи,явно си е направил сметката,че вместо да оправя задължения,да вземе отбор на чисто.Има и още нещо ЦСКА и Левски излизат скъпо.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 26 сеп 2011 16:12

Човека го каза и във едно предно интервю ще го цитирам по памет " Във ЦСКА и Левски имаш само задължения,и не могат да те оставят на спокойствие няколко години да си развиеш проекта а искат веднага титла.А това за малкото фенове,на това население на града даже като средна посещаемост миналата година във "Б" група бяхме първи по публика.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 сеп 2011 16:13

е няма как да се е изказал точно така-да смаже,но пък нека си се радва човека.Има пари пилее ги,пилее ги та чак докато стигне за да заиграе в Европа,след това ще му мине на човека-и той като Гришата.
Иначе съм съгласен че тези пари на Киро ги заслужаваше някой отбор с традиции и публика.Нека не са така наречените БГ-грандове. :) :) :) :) .А иначе той беше май в управата на ЦСКА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 26 сеп 2011 16:22

Дунав Няма да се оправи, Той Гриша Ганчев Искаше да инвестира в Русе навремето. НО СМОТАНОТО Ръководство каза НЕ и той отиде в Литекс. Дунав Скоро няма да е след водещите отбори :cry:
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Мнениеот nautilus » 26 сеп 2011 16:32

Този се е взел прекалено насериозно!

Върни се в “Футбол - България”