Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот KategorieC » 26 сеп 2011 11:02

urkoto написа:Не е истина в момента как маскарят всички протестиращи по дарик с пролет велкова. Всички тия дето били подпалили къщите били лумпени, неонацисти, не знам си какви не знам си що

От журналист истина? няма такова животно. Тея са склонни да изкарат майките си курви, само и само да си вдигнат рейтинга! Помияри гадни !
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 26 сеп 2011 11:02

urkoto написа:Не е истина в момента как маскарят всички протестиращи по дарик с пролет велкова. Всички тия дето били подпалили къщите били лумпени, неонацисти, не знам си какви не знам си що

А циганите, които 90% са педофили, въобще не ги споменават. Или че те билетчета за транспорта не си дупчат. Когато контрольор види циганин в автобуса, веднага го подминава. Но при българите се заяждат и за най-малкото нещо, дори и за чанти..
А че крадат на поразия, пак не го споменават. В Младост много голяма част са обинирани, минават по спирките, късат синджирчетата на хората и бягат, действие-никакво.. Рано или късно не може да се очаква различна реакция от сегашната. Сега дори и да не ескалира напрежението, съвсем скоро ще ескалира и се надявам да е скоро, защото е нетърпимо положението. Не знам защо трябва да търпим, след като в Англия и Гърция за много по-малки причини за протести, си вдигнаха целите държави. За Франция да не говорим, още си спомням какво беше преди 5 години..
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 26 сеп 2011 11:20

Днес всеки който има да ходи на протестите в града от който е!Само пред монитора не става.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

АРЕСТУВАХА НАШИЯТ СЪФОРУМЕЦ VARNAFEN!!!

Мнениеот greenpeak » 26 сеп 2011 11:22

АРЕСТУВАХА НАШИЯТ СЪФОРУМЕЦ VARNAFEN!!!

Във Варна арестуваха и журналист, отразявал протест за случващото се в Катуница

http://www.moreto.net/novini.php?n=147631&p=1

Полицаите изтърваха скинарите, хванаха си журналист

http://www.varnautre.bg/novinite/varna/ ... zhurnalist

Искам да изразя моралната си подкрепа към Денислав.
Живеем в идиотска държава, в която престъпниците са безнаказани, а се арестуват свободно протестиращи и честни българи.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 26 сеп 2011 11:23

На 26.09.2011 г. /неделя/, за времето 10.00 ч. - 20.30 ч. в Районен съд Асеновград са разгледани и решени 25 дела, образувани по актове, съставени от органите на МВР за констатирани прояви на дребно хулиганство на територията на с. Катуница. Осъдени са 29 лица, като на 27 от тях е наложено административно наказание глоба, а на 2 - задържане в поделенията на МВР.

Съгласно УБДХ, дребно хулиганство е непристойна проява, изразена в употреба на ругатни или други неприлични изрази на публично място и пред много хора, в оскърбително отношение и държане към гражданите и органите на властта, в скарване, сбиване или други подобни действия. С такива непристойни прояви се нарушава общественият ред, но поради по-ниската им степен на обществена опасност те не представляват престъпление /хулиганство по чл. 325 НК/.

Предвидените наказания са глоба от 100 до 500 лв. или задържане в поделенията на МВР за срок до 15 денонощия.

Лицата, предадени на съд по този ред, не са участвали в действия по унищожаване или запалване на чуждо имущество, физическо насилие или посегателства спрямо граждани или служители на МВР. Такива данни не са се съдържали и в съставените от органите на полицията актове, по които са образувани делата в съда. 27-те лица, на които са наложени глоби, са били задържани по улиците на с. Катуница, след отправяне от тяхна страна на оскърбителни изрази, викове и крясъци.

Двамата осъдени, на които са наложени наказания задържане в поделенията на МВР, са обвинени и в посегателство над чужд имот /опит за рушене на метални огради/.

Проста държава сме!
Ако сме държава на място, целият клан на мангала киро ще бъдат изправени пред съда и съдени без претакване на делото.Шофьорът на буса-трябва да бъде доживот в дранголника при тежък режим, както и "царя", синовете и внуците му.
Сигурен съм обаче, че стигне ли се до дело, ще се протаква, липса на свители, болест, срамни въшки и т.н.....аве ташак е тая държава...каквито управляващите ,такава и държавата.

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 сеп 2011 11:27

Затова днеска пред НДК, аз лично след лекции потеглям, надявам се и още граждани на РБ да направят същото! Не на безхаберието, не на тиквите!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: АРЕСТУВАХА НАШИЯТ СЪФОРУМЕЦ VARNAFEN!!!

Мнениеот bigbonusprize » 26 сеп 2011 11:42

Хулиган :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2011 11:46

Тези думи казани или написани от която и да БЪЛГАРСКА МЕДИЯ са комплимент :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 26 сеп 2011 11:50

В статията пише, че вече е освободен

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 сеп 2011 11:50

Истината е, че народната милиция и тиквите над нея (особено те) са се насрали по мишите си дупки от задаващата се вълна недоволство и се чудят как да го потиснат. Естествено, простия човек, който се е научил на политика докато е мачкал ушите на Бай Тошо едно си знае, едно си бае - да управлява чрез страх. Да, ама не!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”