Лудогорец – Левски - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2011 00:57

batceko написа:.. аз не виждам проблем във това което стана в разград ... проблема ще дойде ако това , което стана не се повтори , когато в разград отидат цска и литекс - т.е. ако лудогорец не си даде зор срещу тях .. то ясно , че и в трите клуба са на власт цесекари и също така е ясно ,че тази година е предвидено цска да е шампион без значение как , също така стана ясно за пореден път че е без значение дали отбора има традиции или не .. номера е просто да дойде някой и да изсипе едни милиони .. е вярно че в едни други страни щяха да питат откъде ги имаш и толкова лесно ли си ги изкарал че ги харчиш за отбор от разград .. но .... явно тука е така ... да видим какво ще стане ... иначе какво по нормално един отбор да загуби от друг ... и в Англия става ...

Позволи ми в този случай да не се съглася с тезата ти за милионите. Нов стадион, много пара, добри играчи...но този отбор, за жалост срещу Левски, показа игра...и тук е момента да адмирирам Лудогорец, че при 2-1 не се затвориха каот миди, не лежаха по терена, а продължиха да атакуват и да натискат. Така че...парите в случая не са теза за това колко зле бяхме днес, или по-скоро колко добър беше Лудогорец :( Щото и в Левски дават тлъсти чекове, явно не всичко е пари в тая игра :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 26 сеп 2011 03:51

фифи перото написа:Май..та им на мачовете!Искам до попитам,защо толкова малко хора днес бяха пред пилоните?Защо не уважавате себе си ,а искате някой да ви уважава?!

Веднага ще ти кажа, защо аз не бях! Протеста беше много набързо и спонтанно организиран и нямаше време за реакция, мен ме свари извън града, например и много ме беше яд, че нямам възможност да присъствам. Бяха 4 почивни дни, когато стана тази трагедия и болшинството от хората не бяха в града, затова трябва да се организира нещо по-сериозно, като се обяви поне седмица преди събитието, за да може всеки който иска да присъства.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2011 06:39

batceko написа:.. аз не виждам проблем във това което стана в разград ... проблема ще дойде ако това , което стана не се повтори , когато в разград отидат цска и литекс - т.е. ако лудогорец не си даде зор срещу тях .. то ясно , че и в трите клуба са на власт цесекари и също така е ясно ,че тази година е предвидено цска да е шампион без значение как , също така стана ясно за пореден път че е без значение дали отбора има традиции или не .. номера е просто да дойде някой и да изсипе едни милиони .. е вярно че в едни други страни щяха да питат откъде ги имаш и толкова лесно ли си ги изкарал че ги харчиш за отбор от разград .. но .... явно тука е така ... да видим какво ще стане ... иначе какво по нормално един отбор да загуби от друг ... и в Англия става ...

Това означава ли, че не трябва да питат Батков откъде има толкова пари, та да издържа отбор от София и то баращ се за "гранд"?!Или всеки, който има едни пари отнякъде трябва да ги "налива" само в Левски или ЦСКА?
Вие бяхте толкова нещастни вчера, че се чудя как и автогол не си отбелязахте, въпреки някои опити, но пак се намира някой, който да търси други причини за загубата .
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

valcosel
Контакти:

Мнениеот valcosel » 26 сеп 2011 07:59

Трябваше и от литекс да паднем!Да се засрамят наглите шефове!Това е Левски не е цЕдриска време е да си ходите :lol:

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 26 сеп 2011 08:26

valcosel написа:Трябваше и от литекс да паднем!Да се засрамят наглите шефове!Това е Левски не е цЕдриска време е да си ходите :lol:

надай се! тея срам нямат!!!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 сеп 2011 08:37

Много добра игра на Лудогорец срещу един незнаещ въобще за какво е на терена Левски.Жалко ,но трябва да кажем-много сме далеч от футбола.
Трябва знаещ треньор,който да го оставят да работи.Всичко друго са алабализми.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 сеп 2011 10:09

Съвсем нарочно не написах коментарът си за мача снощи за да не го направя под емоция.Вече на чиста глава реших да напиша това.
В Левски сериозно трябва да седнат да помислят и да си поговрят за това,че вече толкова мача допускат все едни и същи грешки.Не е сериозно да се разчита на индивидуалните качества и прояви на отделните футболисти,поне в отбор като Левски.A те този мач не изпъкнаха с нищо.
Илиев на познатото ниво,действаше уверено,няма вина за головете.Проблемите му идваха от защитата пред него.
Мюлдер беше най-стабилен от защитата но си пролича ,че играе контузен да се чуди човек защо бе рискувано здравето му ,другият холандец Грийн отново не приличаше на себе си,явно само Гонзо не разбра,че Грийн не е защитник,добър или лош имаш на разположение Иво Иванов.Българите отзад няма какво да ги коментирам Старокин си е постоянна величина-крайно безобразен,Милиев-съдията имаше достатъчно поводи да го изгони още първото полувреме.
Владо Гаджев поне компенсираше с познатата си борбеност,вкара и чудесен гол,отново.Йовов отново не по-малко безобразен от Старокин,докато Тасевски в началото се опита внесе повече разнообразие и креативност в атакуващ план,но с напредване на мача и той се сля с всеобщото безхаберие.
Райков изигра по лош мач от миналите си ,но отново беше най-добрия,Цветков-това просто не е неговият пост,но пък кой ли друг да се пусне вместо Арш,Калво-определено му е паднала формата или мотивацията от началото на сезона когато се представяше повече от добре.
Резервите Башлиев се опита но мача,но и той беше разминаван като в мача с Черно Море,все пак по-добре да беше играл той вместо недовъстановеният Дъстли.Арс не е вкарвал от известно време,но ък и в този мач нямаше положения в които да се прояви,Огнянов само Г.Иванов знае защо пусна него вместо Даниел Младенов.
За финал няколко въпроса за г-н Иванов.
1.Как излиза да победи Лудогорец без чист нападател?
2.Защо въобще игра невъзтановеният Мюлдер?
3.Докога Грий ще е защитник,докато му падне съвсем формата и няма да може да се прдставя на ниво и в халфовата линия ли,вече няма чак толкова контузени за да трявбва да покрива място в защитата.Кога въобще ще се спре с това безумно преквалифициране.
4.Защо на всички играчи които той тренира,с течение на времето им пада формата
5.Защо не игра по офанзивно на края в търсене на поне равенството

Има разбира се и още въпроси но не смятам,че трябва да се повтарям
Поздравление и на всички в Лодогорец.там просто се работи правилно,дано дори в по-слаби периоди които неминуемо ще има да бъдат така подкрепяни от агитката си,която беше невероятна.В Разград започнаха сероиозна работа по школата,но същевременно и доста пари в първият отбор,защото е немислимо веднага да се залага на юношите.С течение на времето ако се следва този план там ще се наложат и юношите покрай останалите играчи,но трябва да се работи стъпка по стъпка.Ще си позволя съвет да действат спокойно без да се главозамайват,все още нищо не са направили в началото на пътя са.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 сеп 2011 10:19

Всичко е написано за този мач и в по-голямата си част е вярно, но никойн е написа каква беше тази смяна с рома от Лом.Какво очакваше да направи не ми стана ясно.То и на Гонзо май не му е било ясно за какво го пуска.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 26 сеп 2011 10:23

И аз съм потресен от загубата, но все пак не мога да се съглася че са ни надиграли тотално. След гола на Гаджев, до края на полувремето инициативата беше у нас, и ако Кмета не беше толкова сакат да пропусне сам срещу вратаря, мача отиваше в съвсем друга посока. Срещу Черно море бяхме бяхме много по-зле.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 сеп 2011 10:35

onegavon написа:Всичко е написано за този мач и в по-голямата си част е вярно, но никойн е написа каква беше тази смяна с рома от Лом.Какво очакваше да направи не ми стана ясно.То и на Гонзо май не му е било ясно за какво го пуска.

[offtopic]заради безредиците в катуница, Гонзо се е почуствал съпричастен и е решил го пусне за да не нажежава допълнително обстановката в бг ;)[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”