Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2011 03:00

защо написа:
CTAHKO написа:Само да ти кажа,че "най-младата" майка в СВЕТА е българска циганка и е на 9 години ;)

Е, това е някаква легенда, не може да стане майка, преди да ѝ е тръгнал цикълът. Макар че сигурно едва е изтърпяла... :mrgreen:

Ако Карбовски лъже,значи и аз те лъжа.М/у другото каза че случая е в Сливен.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 сеп 2011 03:17

ShooterMan написа:
bobonikolov написа:
“Причакали са ги 20-30 души българи до градинката, нападнали са ги с колове и тояги, пуснали са куче срещу тях. Нашите хора се уплашили, тръгнали да бягат с колата и ударили момчето. Не отговаря на истината, че умишлено е блъснат Ангел”, добави Цар Киро.

trud.bg

Издиша...повече ми харесваше другата версия,че момчето като видяло буса НАРОЧНО се хвърлило под гумите,звучи ми по-правдоподобно някак си.Междудругото...защо питат цар Киро за убийството?Той не е участвал там.Към него въпросите трябва да са - колко данъци е платил и с какви пари си е купил колите и построил къщите?И ако няма АДЕКВАТНИ отговори на тези въпроси трябва да има АДЕКВАТНА реакция на съдебните органи-бърз съд и бързо попадане на лицето Кирил Рашков в затвора.

Точно.... Него в падниза доживот за неизлежаната присъда и всичко случващо се с данъци, имоти и заплахи...
СИновете му и внуците са виновни за смъртта- тях да ги пуснат на народа, той знае какво да прави с тях...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 сеп 2011 03:50

Сега изгледах участието на Миролюба Бенатова в новините на БТВ.Не съм си мислел,че ще стана свидетел на подобна низост,показана толкова директно,при това в централна емисия.1.Репортажът от предния ден е орязан и нейните обиди към протестиращите са премахнати.2.Всеки нормален човек сам може да си направи извода,че акцентът на репортажите й е ненакърнимостта на достойнството на фамилията на циганския цар,като това включва неглижирането на убийството за сметка на антицигански СКАНДИРАНИЯ,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,А НЕ ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА и на запалването на няколко от многото къщи и коли,построени и купени с неуморния и честен труд на семейство Рашкови.3.Миролюба произнася откровени лъжи и клевети,заявявайки че някой плаща на хората,които са недоволни от отразяването на събитията,без,разбира се,да уточнява кого визира.Всеки нормален човек може да влезе в който и да било популярен български форум,във форума на самата телевизия БТВ,във фейсбук групите,посветени на журналистическата легенда,както и в нейния личен профил и да види колко хора са несъгласни със странното й разбиране за журналистика.Предполагам,че и хората,които са протестирали пред сградата на БТВ също са били платени и са били двама-трима,само че не са пишели от различни акаунти,а са присъствали вероятно чрез метода на клонирането...4.Тя произнесе една откровена лъжа,казвайки,че поведението на футболните фенове няма нищо общо с убийството на Ангел.Това е ужасна циничност,заради която тя трябваше да бъде незабавно уволнена.Аз лично не съм чул агитките на Ботев,Локо,Левски,ЦСКА,Берое и т.н. да си избират произволно село всеки уикенд,в което да мародерстват,опустошават и още куп прекрасни експресивни глаголи,използвани от доайена на българската журналистика.5.Абсолютно неспазван е широкопрокламираният принцип на БТВ,че журналистите на медията отразяват професионално и безпристрастно събитията.Ако Бенатова спазваше тези принципи,тя нямаше да използва обидни епитети към протестиращите,нямаше да се ангажира с мнение за това кой за какво е дошъл,за какво протестира,да оценява действията на полицията и да категоризира дадени действия по определен начин.Ако желае да заеме дадена позиция,нека обяви това предварително и да го направи в специална рубрика в новините или в някое актуално предаване,но не и в този толкова напрегнат момент,в който е направен репортажът.Изключително жалко е и поведението на самата телевизия,която излъчва орязан репортаж,разчитайки на късата памет или неспособността на гражданите да влязат в интернет и да изгледат пълния репортаж от вчера.В заключение ще кажа,че това е един от най-големите автоголове на български журналист,които съм виждал и,че ако телевизията,която се има за лидер на българския пазар,не уволни Бенатова,автоголът за медията,може да се окаже с цената на загуба на тази лидерска позиция.Нарочно съм се стремил да пиша коректно и без емоции,защото вероятно повечето мнения,написани по форумите,които са емоционални,са обявявани или за платени,или за написани на бутилка алкохол.Бог да пази България от подобни журналисти и медии!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2011 04:02

На тази и ВРЕМЕТО не трябва да и дават да коментира :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 26 сеп 2011 07:39

Мешерето издаде смъртна присъда на "Цар" Киро. Два дни след убийството на 19-годишния Ангел Петров Върховният ромски съд се събра, за да заседава за присъдата на "Цар" Киро.
11-те членове на мешерето са решили единодушно да не подкрепят Кирил Рашков и фамилията му след ексцесиите в Катуница.

"Истинското решение на мешерето е такова - ако разполагаме с истинската власт в държавата, бихме го осъдили на смърт чрез обесване за назидание", каза за Стандарт председателят на ромския съд Христо Върбанов-Папата.

"Ние не можем да го изпълним, ние не сме органът, в тази държава има закони, с които трябва да се съобразяваме. Но няма човек, който да го защити, един ром няма да стъпи зад него", каза още Папата.

Според него никой от ромските лидери не е очаквал, че " Цар" Киро ще стигне до подобно показно убийство.

"Те ще вършат убийствата, а ние ще го защитаваме ли?, коментира иронично още Върбанов.

"Не ме интересува какво е решило това мешере. Христо Върбанов и Цветелин Кънчев са двама българи. Папата ходи да рекетира хората", реагира "Цар" Киро от дома си в Катуница.

Според него имало и други мешерета, но отказа да уточни на чие ромско решение би се подчинил.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/290074.html#ixzz1Z1wA7R28

Не им вярвам въобще...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 сеп 2011 07:44

acmilan написа:Сега изгледах участието на Миролюба Бенатова в новините на БТВ.Не съм си мислел,че ще стана свидетел на подобна низост,показана толкова директно,при това в централна емисия.1.Репортажът от предния ден е орязан и нейните обиди към протестиращите са премахнати.2.Всеки нормален човек сам може да си направи извода,че акцентът на репортажите й е ненакърнимостта на достойнството на фамилията на циганския цар,като това включва неглижирането на убийството за сметка на антицигански СКАНДИРАНИЯ,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,А НЕ ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА и на запалването на няколко от многото къщи и коли,построени и купени с неуморния и честен труд на семейство Рашкови.3.Миролюба произнася откровени лъжи и клевети,заявявайки че някой плаща на хората,които са недоволни от отразяването на събитията,без,разбира се,да уточнява кого визира.Всеки нормален човек може да влезе в който и да било популярен български форум,във форума на самата телевизия БТВ,във фейсбук групите,посветени на журналистическата легенда,както и в нейния личен профил и да види колко хора са несъгласни със странното й разбиране за журналистика.Предполагам,че и хората,които са протестирали пред сградата на БТВ също са били платени и са били двама-трима,само че не са пишели от различни акаунти,а са присъствали вероятно чрез метода на клонирането...4.Тя произнесе една откровена лъжа,казвайки,че поведението на футболните фенове няма нищо общо с убийството на Ангел.Това е ужасна циничност,заради която тя трябваше да бъде незабавно уволнена.Аз лично не съм чул агитките на Ботев,Локо,Левски,ЦСКА,Берое и т.н. да си избират произволно село всеки уикенд,в което да мародерстват,опустошават и още куп прекрасни експресивни глаголи,използвани от доайена на българската журналистика.5.Абсолютно неспазван е широкопрокламираният принцип на БТВ,че журналистите на медията отразяват професионално и безпристрастно събитията.Ако Бенатова спазваше тези принципи,тя нямаше да използва обидни епитети към протестиращите,нямаше да се ангажира с мнение за това кой за какво е дошъл,за какво протестира,да оценява действията на полицията и да категоризира дадени действия по определен начин.Ако желае да заеме дадена позиция,нека обяви това предварително и да го направи в специална рубрика в новините или в някое актуално предаване,но не и в този толкова напрегнат момент,в който е направен репортажът.Изключително жалко е и поведението на самата телевизия,която излъчва орязан репортаж,разчитайки на късата памет или неспособността на гражданите да влязат в интернет и да изгледат пълния репортаж от вчера.В заключение ще кажа,че това е един от най-големите автоголове на български журналист,които съм виждал и,че ако телевизията,която се има за лидер на българския пазар,не уволни Бенатова,автоголът за медията,може да се окаже с цената на загуба на тази лидерска позиция.Нарочно съм се стремил да пиша коректно и без емоции,защото вероятно повечето мнения,написани по форумите,които са емоционални,са обявявани или за платени,или за написани на бутилка алкохол.Бог да пази България от подобни журналисти и медии!!!

В състояние на емоция и възмущение от това, което видях по новините успях да напища само това:

"През целия ден, както и снощи не си позволих да коментирам репортажа на Миролюба Бенатова, в който ТЯ НАРЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПИЯНИЦИ. Смятах, че се е поддала на емоциите и стреса в тази нажежена обстановка.

След днешната и изява по новините съм напълно убеден, че тя твърдо и безпрекословно следва ПОЛИТИКАТА НА БТВ МЕДИЯ ГРУП, която очевидно е да преиначава фактите. Циничната цензура, с изрязването на кадрите, в които Бенатова нарече протестиращите "лъхат на алкохол" ме кара да мисля, че намесата в работата на медиите става доста осезаема и се надявам да не е политическа, защото в противен случай започваме да приличаме все повече на Либия.

ФАКТ Е ОБАЧЕ, ЧЕ ТЯ Е ОТЗОВАНА ОТ РАЙОНА НА НАРЕЖЕНИЕТО."

Тази сутрин, след като прочетох твоя коментар искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ! Писал си с моите думи, говорил си и от мое име...

НАПРАВИЛ СИ ПРЕКРАСЕН КОМЕНТАР.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 26 сеп 2011 07:52

Добро утро на събудилите се! ... пуснете си ТВ7. "Гореща точка" е от Катуница.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 26 сеп 2011 08:01

Цензура не само има , не само е политическа , но е ужасна по своите размери и невиждана в една европейска страна :evil: Авторите на тази цевзура са настоящите мутро-милиционери . Те слухтят денонощно телефоните на хората , контролират електронните издания и особено форумите им. Прекъсват достъп на хора до сайтове заради политически коментари :!: Трият мнения , натискат модератори ... Чакат ни чудовищни измами на изборите.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 26 сеп 2011 08:04

Простия циганин мангал киро си е усилил ТВ-то и става микрофония....

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 сеп 2011 08:04

Потресаваща история на чичото просто...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”