Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот CTAHKO » 25 сеп 2011 23:53

Blagoy написа:http://football.sportal.bg/video.php?video=38925

Съжалявам, че поставам линк от друг спортен сайт, но мисля, че тази жена казва реално какво мислим, ние обикновените българи, за всичките събития от последните два дни. Вслушайте се в нейните думи, а не репортажите на платените журналисти. Това е реалната позиция на българския народ!

+100
Всичко което казва си е точно така и едно голямо БРАВО за позицията и :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 25 сеп 2011 23:55

dxl написа:
CTAHKO написа:
Converse написа:Изображение

Проституцията е незаконна в България :) Или и за тях полицаите нищо не знаят и нямат информация ;) Пак някой друг върши работата на държавата :!: :!: :!:

Да бе. Тука на "Сливница" хич не ги знаят. На всяка пряка. Или пък по "Ботев"...

Всъщност проституцията директно не е обявена за престъпление. Престъпление е сводничеството. От там трябва да започне чистката

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 25 сеп 2011 23:59

stf написа:Всъщност проституцията директно не е обявена за престъпление. Престъпление е сводничеството. От там трябва да започне чистката

Ако не и виси касовия апарат на врата, си е престъпление и още как!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 сеп 2011 23:59

Който циганин си го заслужава да го пребият!Но не съм хич съгласен да се бият жени,още повече пък деца!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 26 сеп 2011 00:04

Pupper_ написа:
stf написа:Всъщност проституцията директно не е обявена за престъпление. Престъпление е сводничеството. От там трябва да започне чистката

Ако не и виси касовия апарат на врата, си е престъпление и още как!

Поставени под такъв ъгъл представлява административно нарушение ;) . Както когато минеш на червено това не те прави престъпник (стига да не блъснеш някой) а извършваш нарушение . Но остави това идеята ми е , че чистката трябва се почне от по едрите риби , такива като тази под път и над път ..

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 26 сеп 2011 00:05

delqnski47 написа:Който циганин си го заслужава да го пребият!Но не съм хич съгласен да се бият жени,още повече пък деца!

Да това наистина е малко тъпо< ама незнаеш кви нахални циганьорки има
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 сеп 2011 00:08

delqnski47 написа:Който циганин си го заслужава да го пребият!Но не съм хич съгласен да се бият жени,още повече пък деца!

Същите жени раждат по 15 деца,които утре порасват и ти пребиват дъщерята или сина. И в друга тема казах.Принципно съм против насилието,но вече май е наложително.

Имам 3 колежки циганки.Умни,добри и образовани.Работят повече от другите и никой не ги третира по различен начин.Стига вече с това 'Държавата не ни помага' . И на тях не им е помогнала,но са изпълзяли от гетото,борили са се и са създали нормални семейства.Сега не срещат абс. никакви проблеми в работата с колегите.Всяка една от тях ги уважавам много. Те са просто доказателство,че стига да искаш може да излезнеш от калта.Но всяка една от тях е и доказателство във вината на останалите,които предпочитат да минават по лесния начин.
110 години любов!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 26 сеп 2011 00:10

Само за три часа, чрез социалната мрежа Фейсбук, около 100 младежи се организираха и събраха за да изразят подкрепата си за българите в Катуница. Ядрото на събралите се , бе от привържениците на ФК "Дунав". Първоначално младежите запалиха свещи в православния храм "Света Троица", след което около 30 от тях се отправиха към площада на Общината. Там те пренесоха знамена и отново запалиха свещи, като ги обединиха в единен сноп, символ на сплотеността и единството на българите. В следващите дни предстоят още инициативи взависимост от случващото се в село Катуница.
http://www.ruseinfo.net

В Русе бяхме около 40-на човека (като имахме около малко повече от 2 часа за организация), надявам се утре в 19:00 да сме поне 100-на.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2011 00:11

За теб може и да са деца,но в действителност да са майки на 2-3 циганчета :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 26 сеп 2011 00:13, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 сеп 2011 00:11

Да,миналата година мангали пребиха майката на един приятел,та три месеца не можа да се оправи...За една верижка и 15 лева,дето е имала женицата,прибирала се от работа...Почне ли войната-няма такива шменти-капели,война!Що раждат по седем-осем,а не могат и едно да изгледат?Плява,шлака-и за наша сметка,айде байгън!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”