Madridist написа:Миролюба Бенатова беше толкова жалка днес, че направо ми се повдигаше докато гледах смешните и оправдания . БТВ продължиха с яростната си пропаганда, като след новините, напълно случайно излъчиха филм за циганите и как си продавали децата в Гърция. Репортажа беше на ... Миролюба Бенатова. Е това вече ми дойде прекалено. А институциите отново с адекватно поведение . В страната назрява етнически конфликт, премиерът в същото време, реже лентата на нов стадион и си гледа мача. За МВР-коментарите са излишни. Не знам,колко от вас знаят за случая от миналата седмица за един 73 годишен пенсионер, от Ябланица, който застреля снаха си при семейна свада. И същия вече шести ден се крие в някаква гора в района, впрегнати са всички спецчасти и барети и той още не е заловен. И говорим не за Рамбо Първа Кръв, а за един 73 годишен дядо. Ако не беше истина, щеще да е смешно , сега е просто жалко
Всъщност застреля 3-ма свой роднини включае сестра си и нейн внук на 15 години и тежко рани още 1 и взриви етаж от спорен имот ... след което избягал с пистолета , така наречения дядка е имал фирма за превоз в Швейцария и си джитка с джип и мотор така че не е просто е един случаен дядо от поредното село . Но това неоправдава некадърноста на МВР.
П.С. Не е било свада предварително е заложил бутилките с пропан бутан , и докато роднините му вечеряли в друг имот той влязъл с пистолета и започнал да стеля ... тоест това си е чиста проба екзекуция