Черноморец-Славия 25.09. 19:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец-Славия 25.09. 19:00 часа

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 сеп 2011 21:26

boys85 написа:Останал ли е още някой, който да се съмнява, че Славия са най-тотаджийският отбор в България и винаги трябва да имаш едно на ум, когато играят? :mrgreen:

Аз никога не съм се съмнявал в Славия ... само в някои от мачовете им :mrgreen:

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 25 сеп 2011 21:26

Искам си Акаунта написа:Гледам Фо Поре е направил поредния си "брилянтен" мач :mrgreen:

Не "брилянтен", а "гледам" трябваше да е в кавички. Очевидно не си гледал мача. Той беше един от силните играчи на Черноморец. Ако говориш за картоните - първият беше формално нарушение на правилника, тъй като нито извърши нарушението за дузпата, нито по някакъв начин наруши правилата, т.е. не участваше в ситуацията; при втория картон останаха големи съмнения, че това не беше точно симулация.
Ти си добре дошъл да се правиш на оригинален, едва ли много хора все още те приемат на сериозно. Е, аз ти отговарям. 8-)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 25 сеп 2011 21:31

Честито на феновете на Славия,дано нещата там се оправят,защото с наличните играчи е нелогично да са във втората половина на таблицата и да губят толкова тежко,както стана срещу Лудогорец,ако се привлече и стабилен вратар,Славия спокойно може да е в тройката,но май чичо Венци няма такива мераци 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 25 сеп 2011 21:34

Да е жив и здрав бат' Венци (да се свети името му) и да ни радва с още толкова много циркове !
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 сеп 2011 21:38

Не бях на мача. Гледах го по нета. Това, което видях: Славия и един отбор, който всячески се мъчеше да помага при отбелязване на головете и. Твърдя, че се получи добре...Не омаловажавам успеха на Славия, но без да ми се сърдят белите фенове, който и да беше БГ отбор днес на мястото на Славия щеше да си вземе мача при това неистово желание на половината ни отбор да помага за головете в собствената ни врата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 сеп 2011 21:44

Какво да ви се сърдим, ние дори не се радваме на тази победа, нито на миналата с Локо (Сф), Венци направи така, че вече не знаем дали бием или падаме честно или всичко е нагласено предварително ... Жалко и за вас, ако футболистите на Черноморец не са се напрягали ;)
Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 сеп 2011 21:46

Капитана написа:
Искам си Акаунта написа:Гледам Фо Поре е направил поредния си "брилянтен" мач :mrgreen:

Не "брилянтен", а "гледам" трябваше да е в кавички. Очевидно не си гледал мача. Той беше един от силните играчи на Черноморец. Ако говориш за картоните - първият беше формално нарушение на правилника, тъй като нито извърши нарушението за дузпата, нито по някакъв начин наруши правилата, т.е. не участваше в ситуацията; при втория картон останаха големи съмнения, че това не беше точно симулация.
Ти си добре дошъл да се правиш на оригинален, едва ли много хора все още те приемат на сериозно. Е, аз ти отговарям. 8-)

Ами , като го изгледам мача детайлно ( отново ) пак ще си кажа мнението ( за конкретния мач ) . Като цяло мнението ми за него си остава същото - набеден футболист .
п.п Колкото до съмненията ... позволи ми аз пък да храня известни съмнения . Или пак ще ми развивате теорията за световен заговор на съдиите срещу Черноморец .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 сеп 2011 21:48

cena62 написа:Да е жив и здрав бат' Венци (да се свети името му) и да ни радва с още толкова много циркове !

Що ми се струва , че пропускаш едно друго действащо лице 8-)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 сеп 2011 21:59

Viktor4o_Rs написа:Какво да ви се сърдим, ние дори не се радваме на тази победа, нито на миналата с Локо (Сф), Венци направи така, че вече не знаем дали бием или падаме честно или всичко е нагласено предварително ... Жалко и за вас, ако футболистите на Черноморец не са се напрягали ;)

Знам ли ? Станал съм много мнителен, а след последните два мача на отбора и много взискателен...Бих повярвал на 100 % в наша загуба само ако тя бъде от Барселона. 8-) :geek:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 25 сеп 2011 22:02

Искам си Акаунта написа:Или пак ще ми развивате теорията за световен заговор на съдиите срещу Черноморец .

Май ме бъркаш с някого? Не беше ли ти човекът с конспирациите на Балъков, Събев, Хънков, Димитър Николов ...
Моето мнение е, че съдията беше неадекватен като цяло в мача. При втория картон на Фо Поре той не се усети първоначално, че ще вади и червен.
Колев беше този път сред най-слабите в отбора. Това беше разковничето на този мач. Глупостите, които направи съдията, обаче, също повлияха на крайния резултат.

Върни се в “Черноморец”