Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот urkoto » 25 сеп 2011 21:07

Мухобойко, засрами се! Не живеем във времената на духовния ти ментор, чийто уши си мачкал за добро утро, живеем в 21-ви век и сме страна членка на ЕС! Хората имат право да изразят гражданската си позиция, макар че на вас политическите хамелеони ви е неудобно! Масови национални протести до дупка, само те ще оправят тиквите!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 сеп 2011 21:09

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 25 сеп 2011 21:13

какво става в пловдив? От пловдив наши приятели ни казаха,че има мелета и има около 200 ранени, истина ли е ?
в бургас са почнали цигански квартал- не знам дали е истина. страницата не бачка, сигурно ченгетата блокират всичко!
Моля, дайте инфо !
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4148431
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 25 сеп 2011 21:14

Тук има ли някой от Сливен или Монтана да каже там как е ситуацията с циганите?Питам понеже в тези градове има доста мангасрали.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 25 сеп 2011 21:14

Синьо сърце написа:http://news.plovdiv24.bg/290032.html

Това е старо, ето продължението на случващото се .. "цар киро" прави някакви жалки опити да стресне Българите!!
Това е продължението..
[offtopic]Нужно ли е това да се случва??[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 сеп 2011 21:15

dagger1912 написа:
В няколко форума го има. Незная дали информацията е вярна, но след вчера и пълното медийно затъмнение съм склонен да го направя. Разпространявайте го! Трябва да се раздуе за медийния чадър който си осигурява скапаното правителство!!!!!

Това, което е писано горе е напълно вярно! Както полицаите необезпокоявани си стояха, решиха да се нахвърлят върху протестиращите, явно някой им е дал такава заповед!! Дори мога да кажа час .. Часът беше малко след 22, когато последният влак от Катуница замина към Пловдив. Тогава който се качил се качил, другите бяха обречени. Започнаха да бият наред, имаше едно момче, което беше паднало в една дупка в една от къщите на "цар киро" и едвам си стъпваше на крака, удариха го няколко пъти по краката, той падна и беше жестоко пребит. По-нататък стана като на война!
Трябва да вметна все пак и днескашните задържани .. Полицията задържа няколко момчета, които бяха непълнолетни 100%, да не кажа малолетни.
Бяха отведени само и единствено защото бяха с маски, те не бяха направили нищо нередно, просто пееха с останалите над 2 000 човека.
След задържането им беше хвърлен здрав бой и не знам какво е станало след това.
За това ли си плащаме? Да бъдем пребивани? Къде са ни правата!?!?[/quote]

Снощи си тръгнахме от Катуница към 23 ч.Спряха ни на излизане от селото - проверка на документи и т.н.Бяхме аз ,братовчед ми,един левскар и един канар.После ни пуснаха.Мои познати,които бяха там,днес казаха, че наистина са ги били.Навръщане са почнали да ги прибират.Чакам след малко да минат да ме вземат и отиваме там,където трябва.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 сеп 2011 21:15

цитат от форума на бултрасите
никой няма ... към входа на аджасана няма 1 патрулка ... пътя към преспите затворен , долната улица Ламбус ли как беше , и тя затворена ... обиколих доста ама никой не видях .. иначе 1 мангал няма по пътя ..

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 25 сеп 2011 21:16

Мисля, че само в моя град ( Видин ) днес няма нито протест, нито шествие, нито нищо.... За пореден път се убеждавам, че моя град е най-пропадналия.

извинявам се за офтопика :)
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 25 сеп 2011 21:17

ТВ7 този път ми харесаха, това трябваше да се случи още вчера, Браво на Николай Бареков единствения който си свърши работата тази вечер. И най важното се опита да свърши работата на политиците.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 25 сеп 2011 21:18

KategorieC написа:какво става в пловдив? От пловдив наши приятели ни казаха,че има мелета и има около 200 ранени, истина ли е ?
в бургас са почнали цигански квартал- не знам дали е истина. страницата не бачка, сигурно ченгетата блокират всичко!
Моля, дайте инфо !
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4148431

Днес тръгнаха организирано в 20:30 от Пловдив, но се шумеше по-малко, за да няма такова засилено полицейско присъствие.
На мене вчера и днес от 14:30 до 19:00 ми беше достатъчно, дадох си малко почивка (до утре ..)

Върни се в “Архив”