Лудогорец – Левски - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

realistBG

Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.

Мнениеот realistBG » 25 сеп 2011 20:55

Добре си ви напляскаха от Лудогорец!Както казах и преди 1 седмица...нямате игра, нямате стил всичко е един пълен хаос и разчитате на случайните голове на Гаджев.Имате само един качествен футболист - Тасевски.Всичко друго е посредствено.Лудогорец не игра зле комбинативен, с много подавания,с идея за разлика от вас.Но и те допуснаха много брак, като някои по-сериозен отбор веднага ще ги разкрие.В общи линии не лош мач и то само на една врата.Аз поне не видях реални възможности за гол на гостите.И да не забравяме...че крадеца вика дръжте крадеца!Т.е видя се, кой е съдийски отбор...червен картон за Милиев, несъществуващи засади за Лудогорец.На такова подпиране и Литекс не може да радва.Така че по-леко друг път с изхвърлянията, защото ставате за смях!

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Re: Шоуто на Гонзо

Мнениеот RobiVanPersie » 25 сеп 2011 20:58

Тези коментари не ми допадат много....Прекалено много вживяване има,но това е само моето лично мнение ;)

Според мене да сме сменя "театрал-майстора" в този момент ще провали целия сезон от тук нататък...Забелязвам прогрес в нашата игра,но има още много какво да се желае...Лудогорец е най'силния отбор в България в момента и в някой момени (може да се каже в повечето) изглеждаше,че ние ще сме победиля,но те ни надиграха...В момента не трябва да се сменя тренера,това ще обърка футболистите още повече! ;)

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 25 сеп 2011 21:04

като цяло си прав. надиграха ви тотално.
мен друго ме учудва. защо при всяка загуба си нападате клуба - играчи, треньори, ръководство ? ми те толкова си могат. ако са читави немаше да са по тези географски ширини. радвайте им се. има отбори, които са по-зле и не реват след всяка загуба или равен, като че ли апокалипсис некъф идва.
защо не отдаде заслуженото на отбора от Разград ? те че не са Меси и Шави, не са, но пък бяха подредени много правилно и не разчитаха на " ... отпред каквото стане". търсеха се по зони, а не по номера на фланелката. играха като отбор и спечелиха.
може би не си ги оценил, защото си фен на противниковия отбор и това е разбираемо. Аз гледах мача като неутрален зрител и да ти кажа Лудогорец бяха много приятна гледка, но не защото вие бяхте слаби, а защото те играха по-добре.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 25 сеп 2011 21:05

Ансамбъла от момичета на Гонзо за съчетанието с една топка отново загуби от новак в родната ни А група.... Каква изненада само... До този мач се оплакваха, че терена на отборите е лош, че 10 човека играли в защита, че нямало публика, че съдията им крив... И какво стана днес- и стадиона стадион, и тревата супер да пасеш от нея, и съдията прекрасен просто, и отбора на Лудогорец играе футбол а не се брани, и пълен стадион предразполагащ към добър футбол! Само че момичетата си не могааааааат! Милиев е като тролей пълна нула, Йовов пълна нула, Цветков пълна нула, Райков пълна нула, Калво две нули, Гаджев втори тролей в отбора пълна нула. Е те нулите станаха прекалено много май така че спирам да ги изреждам. За кретена Гонзо няма и да казвам нищо, той е повече от ясен на хората дето разбират от футбол. Но има и добра новина, май ще го вземат да тренира отбора по художествена гимнастика. Специалистите били впечатлени от грацията с която се движат по терена госпожиците от Левски.... И това беше отбор преди!!!!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 25 сеп 2011 21:05

Toчно казано и написано,но това нищо няма да промени.Докато Гонзо има да взима пари от Батков,ще сере по лицето на отбора,и никой няма да го пипне с пръст.Да не говорим че не излезе мъжкар и не подаде отставка днес,по голям резил не сме имали да ни бие новак който едва прохожда в А група.Даже навремето Литекс не ни би когато влезе в Агрупа.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 25 сеп 2011 21:06

RobiVanPersie написа:Тези коментари не ми допадат много....Прекалено много вживяване има,но това е само моето лично мнение ;)

Според мене да сме сменя "театрал-майстора" в този момент ще провали целия сезон от тук нататък...Забелязвам прогрес в нашата игра,но има още много какво да се желае...Лудогорец е най'силния отбор в България в момента и в някой момени (може да се каже в повечето) изглеждаше,че ние ще сме победиля,но те ни надиграха...В момента не трябва да се сменя тренера,това ще обърка футболистите още повече! ;)

С тази игра повече от 5 място няма да има.
Левски са адски тромави и безидейни, видя се с Литекс ,а днес ги разкриха напълно ,
късмет си е ,че само 2 вкараха.
А и нямат психика .

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 25 сеп 2011 21:07

tani написа:Toчно казано и написано,но това нищо няма да промени.Докато Гонзо има да взима пари от Батков,ще сере по лицето на отбора,и никой няма да го пипне с пръст.Да не говорим че не излезе мъжкар и не подаде отставка днес,по голям резил не сме имали да ни бие новак който едва прохожда в А група.Даже навремето Литекс не ни би когато влезе в Агрупа.

МНОГО ПРАВ +1

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 сеп 2011 21:09

Пак съм аз... Проследих след 53-та стр. за какво става дума... Изпълзяли са червеи червени, които са забравили преди 1-2 години на какво приличаха!... ДА ГО ДУХАТ!!! Ще кажа само, че "Левски" в момента е по-малко жалък от тяхната "ЦееЦкаа...", но е жалък!!! Пожелавам на "Лудогорец" (аз съм Делибашев, т. е. Лудоглавов) да играят до края този стойностен футбол (от мача с "Локо" Пд си личи, че са футболисти с качества) и да станат шампиони!!!
НО ДА НЕ СТАВАТ КАТО "ЛАТЕКСА" - ТЪРГОВЦИ ЗА СМЕТКА НА ФУТБОЛА!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

pisna_mi
Контакти:

Re: Гледна точка на Томислав Русев

Мнениеот pisna_mi » 25 сеп 2011 21:10

Нямам точна информация !
Бяхме извън страната !
Да оставим компетентните органи да си свършат работата !
Не съм наясно, падам от Марс !
И т.н. и т.н.
Не само Т. Русев а и всички известни имена, интелектуалци, бизнесмени и т.н. НЯМА да вземат отношение. Едни защото още не са получили инструкции какво да кажат, други защото никога за нищо нямат собствено мнение преди мнението на господаря им.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 сеп 2011 21:14

В момента по Канал 3, Сашо казва, че чули делегата на мача да казва "ние каквото можахме направихме, но и Левски да вземат да поиграят малко" :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”