Когато Манчестър Юнайтед губи точки, сър Алекс Фъргюсън винаги намира причината в странични фактори. Легендарният шотландец не изневери на стила си и след равенството срещу Стоук Сити (1:1), което сложи край на безпогрешната серия на "червените дяволи" от началото на кампанията във Висшата лига. Фърги изказа недоволството си от играта при единоборствата на Питър Крауч. Мениджърът на Юнайтед дори сподели, че се съмнява дали нападателят на "грънчарите" не е нарушил правилата и при гола си през второто полувреме.
"Крауч постоянно прави нарушения. Винаги фаулира защитниците, когато скача за висока топка. Това не е от днес и съдиите отлично го знаят. Дори си мисля, че имаше нарушение срещу Фил Джоунс при изравнителния гол. Крауч всеки път използва ръцете си", оплака се Фъргюсън, след което похвали Давид де Хеа за добрите му намеси на "Британия Стейдиъм".
"Давид направи чудесно спасяване преди почивката. Беше уверен в себе си и нищо не можа да го смути", каза мениджърът на шампионите.
"Както и очаквах, единственият начин Стоук да ни вкарат гол беше от статично положение. Имат много високи футболисти и умеят да поставят противника под напрежение в тези ситуации. Ние обаче играхме доста добре и трябваше да отбележим повече попадения. Доволен съм от отбора, защото всички се бориха като истински шампиони", добави Фъргюсън.
Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г
sMotLiO написа:Не гледах мача,но не съм изненадан от Х-са,предвид липсата на Руу
И аз се опитах да кажа това, но ме нападнаха затова как може да критикувам Бербатов и да казвам, че е играл слабо.

Последна промяна от RedeviL на 25 сеп 2011 11:48, променено общо 1 път.
kirchaka написа:RedeviL написа:Без Уелбек и Рууни зейва огромна дупка в нападението..Бербатов ужасно слаб, цял мач не успя да се нагоди на стила на игра на Юнайтед, а май като цяло не го прави.Самото му придвижване е грешно и по този начин се изолира от играта.С пускането на Уелбек нещата се раздвижиха, но за съжаление нямахме шанс при удара на Гигс.
Значи според теб всичко в Юнайтед е СУПЕР,само БЕрбо е слаб.Един въпрос-ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ??
Чакай малко сега, аз говоря за този мач.Никъде не твърдя, че Бербатов е слаб играч, а ти само чакаш някой да каже нещо срещу Бербатов и тръгваш да го нападаш.Може ли един въпрос и от мен..?Ти фен на Бербатов ли си или на Юнайтед?И понеже те гледам критикукваш сър Алекс и играта на Юнайтед.., та кажи ми от какво толкова пък ти не си доволен, че ни направи шампиони и играхме финал за ШЛ или затова че и тази година за пореден път сме с убийствена ефективност и почти пълен актив от точки, и ОТНОВО сме фаворит номер 1 за титлата в Англия?
RedeviL написа:kirchaka написа:RedeviL написа:Без Уелбек и Рууни зейва огромна дупка в нападението..Бербатов ужасно слаб, цял мач не успя да се нагоди на стила на игра на Юнайтед, а май като цяло не го прави.Самото му придвижване е грешно и по този начин се изолира от играта.С пускането на Уелбек нещата се раздвижиха, но за съжаление нямахме шанс при удара на Гигс.
Значи според теб всичко в Юнайтед е СУПЕР,само БЕрбо е слаб.Един въпрос-ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ??
Чакай малко сега, аз говоря за този мач.Никъде не твърдя, че Бербатов е слаб играч, а ти само чакаш някой да каже нещо срещу Бербатов и тръгваш да го нападаш.Може ли един въпрос и от мен..?Ти фен на Бербатов ли си или на Юнайтед?И понеже те гледам критикукваш сър Алекс и играта на Юнайтед.., та кажи ми от какво толкова пък ти не си доволен, че ни направи шампиони и играхме финал за ШЛ или затова че и тази година за пореден път сме с убийствена ефективност и почти пълен актив от точки, и ОТНОВО сме фаворит номер 1 за титлата в Англия?
Аз съм фен и на Бербатов и на Юнайтед.И ще ти кажа от какво не съм доволен.Напълно си прав,че Юнайтед е с убийствена ефективност,но и вчера,ЗАРАДИ слабата игра на някой от играчите,които не присъстват на терена,когато Юнайтед разгромява всеки срещнат,направихме равен.Ако ги нямаше Оуен и Андерсон?Ако Флетчър,Йънг и Рио бяха във форма?Ако Руни беше титуляр?Щеше ли да е 1-1?Да,Бербо не може да се нагоди в стила на Юнайтед,но защо за бога го изкарвате виновен,като Юнайтед не могат да вържат защитата с халфовата линия и връщат към Де Хеа,който чисти в тъч?Колко пъти нападателите барнаха топката?Оуен-достатъчно за да вкара,но за него нямам думи.Бербо-веднъж в наказателното поле.Тогава той търсеше да подаде на някого,но разбира се нямаше на кой.Колко от титулярите липсват?За това Юнайтед вчера не бе с такава ефективност,но всички обвиниха Бербо,когато той имаше най-малко вина.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Бербатов игра СЛАБО ! Майкъл Оуен не съм очаквал толкова слаб да е ... Гигс с невероятен пропуск. Е имаше и съмнения за дузпа в наша полза, ама не бе осъдена и сега съдията не се критикува от някакви мислещи се за важни от Челси сега защо не кажете съдията подрекпи Манчестър Юнайтед .. а ? Иначе добър мач на Нани .. е нищо дано си вземем следващия мач .. срещу Евъртън май беше ...

RedeviL написа:sMotLiO написа:Не гледах мача,но не съм изненадан от Х-са,предвид липсата на Руу
И аз се опитах да кажа това, но ме нападнаха затова как може да критикувам Бербатов и да казвам, че е играл слабо.
Руу беше в игра срещу Бенфика, но все едно не беше на терена

Не мога да ви разбера... Бербатов това, Бербатов онова... Тоя изкуфял шотландец, даде 30 милиона паунда за играч, и НЕ МОЖА ДА МУ НАМЕРИ МЯСТО 3 сезона!!! Не само това, ами и във върховата му форма го закотви на пейката. После бил слаб. Иначе на Флетчър му била липсвала игрова практика... а Бербатов от къде да я има практиката? А тоя с дъвката, треньор ли е да го е.... или лукова глава?! Аз бих заложил на лукова глава...
Rofles написа:Е имаше и съмнения за дузпа в наша полза, ама не бе осъдена и сега съдията не се критикува от някакви мислещи се за важни от Челси сега защо не кажете съдията подрекпи Манчестър Юнайтед .. а ?
Още при положението за дузпа с Ернандес,веднага направих аналогия с мача ви срещу нас(защото положението е много сходно с дузпата отсъдена срещу нас) и зададох въпроса:В крайна сметка такива нарушения свирят ли се като дузпа и по какви критерии съдиите решават кога да се свири подобно положение и кога да не се свири

[offtopic]можеш да провериш в по-предните постове

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване