MoNteSo написа:george_speed75 написа:MoNteSo написа:цитирам от друг форум :
хора в Пловдив е война!!! всеки който може да идва насам незабавно! Столюпиново гори, мангалите се въоражават с ножове, лопати, точилки, всеки каквото намери
в момента съм в Тракия, след 5 минути тръгваме към 30 човека на възраст между 17-25 години да подкрепим нашите на Света Петка
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОЙ НОВИНАРСКИ КАНАЛ
Единствено до момента plovdiv24.bg отразяват правдоподобно събитията, но и те спестиха боя от Катуница снощи, а именно - над 100 жандармеристи хвърлиха щитовете си по протестиращите и извадиха палки, имаше над 200 ранени българи
Тва от кой форум е?
В няколко форума го има. Незная дали информацията е вярна, но след вчера и пълното медийно затъмнение съм склонен да го направя. Разпространявайте го! Трябва да се раздуе за медийния чадър който си осигурява скапаното правителство!!!!!
Това, което е писано горе е напълно вярно! Както полицаите необезпокоявани си стояха, решиха да се нахвърлят върху протестиращите, явно някой им е дал такава заповед!! Дори мога да кажа час .. Часът беше малко след 22, когато последният влак от Катуница замина към Пловдив. Тогава който се качил се качил, другите бяха обречени. Започнаха да бият наред, имаше едно момче, което беше паднало в една дупка в една от къщите на "цар киро" и едвам си стъпваше на крака, удариха го няколко пъти по краката, той падна и беше жестоко пребит. По-нататък стана като на война!
Трябва да вметна все пак и днескашните задържани .. Полицията задържа няколко момчета, които бяха непълнолетни 100%, да не кажа малолетни.
Бяха отведени само и единствено защото бяха с маски, те не бяха направили нищо нередно, просто пееха с останалите над 2 000 човека.
След задържането им беше хвърлен здрав бой и не знам какво е станало след това.
За това ли си плащаме? Да бъдем пребивани?
Къде са ни правата!?!?