blue avalanche написа:"Дарко Тасевски ще остане верен на “Левски” и ще подпише нов договор, пише...
Супер ход от страна на Гонзо относно Тасевски. От три мача гледам Дарко да бяга, прави пробиви по крилата и въобще това не знам последният сезон ли ще е за него на Герена, но ще е най-добрият му. Убеден съм. И за това има заслуга и Гонзо.
За пръв път от ... не знам... няколко години виждам оня "Левски", който винаги е бил. Когато ЦСКА откри резултата предното дерби знаех, че в този отбор няма живец, за да ги обърне. Така бе и срещу Локо Пд. Два мача имаше в които бях убеден, че ще стигнем до победата - С Търнава и с Литекс. При 2-2 бях напълно сигурен в победата.
Отборът на "Левски" в момента е тим, който може да стигне до победата във всеки мач. Независимо от спортни и технически разлики. Това е работа на Гонзо. Непримиримостта му като играч я пренесе и на скамейката.
Не знам какво ще правим без Грийн обаче.
Според мен обаче няма да си тръгне от Герена. Просто играе със сърце и душа и изглежда сякаш не му е безразлично дали отборът ще победи или не. Супер футболист е.