Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 25 сеп 2011 12:30

blue avalanche написа:"Дарко Тасевски ще остане верен на “Левски” и ще подпише нов договор, пише...

Супер ход от страна на Гонзо относно Тасевски. От три мача гледам Дарко да бяга, прави пробиви по крилата и въобще това не знам последният сезон ли ще е за него на Герена, но ще е най-добрият му. Убеден съм. И за това има заслуга и Гонзо.
За пръв път от ... не знам... няколко години виждам оня "Левски", който винаги е бил. Когато ЦСКА откри резултата предното дерби знаех, че в този отбор няма живец, за да ги обърне. Така бе и срещу Локо Пд. Два мача имаше в които бях убеден, че ще стигнем до победата - С Търнава и с Литекс. При 2-2 бях напълно сигурен в победата.
Отборът на "Левски" в момента е тим, който може да стигне до победата във всеки мач. Независимо от спортни и технически разлики. Това е работа на Гонзо. Непримиримостта му като играч я пренесе и на скамейката.
Не знам какво ще правим без Грийн обаче.
Според мен обаче няма да си тръгне от Герена. Просто играе със сърце и душа и изглежда сякаш не му е безразлично дали отборът ще победи или не. Супер футболист е.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 сеп 2011 20:37

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
koccceee
Контакти:

Какво се случва с ЛЕВСКИ???

Мнениеот koccceee » 26 сеп 2011 10:55

Моля всички привърженици на ЛЕВСКИ да кажат своето мнение тук.
След миналия сезон вместо да надградим ние нищо не направихме.
Рокадата Ясен Петров- Георги Иванов до сага нищо смислено не се вижда освен малки проблясъци но с тях шампион не се става.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Re: Какво се случва с ЛЕВСКИ???

Мнениеот Lakokara4a » 26 сеп 2011 10:59

Ансамбъла от момичета на Гонзо за съчетанието с една топка отново загуби от новак в родната ни А група.... Каква изненада само... До този мач се оплакваха, че терена на отборите е лош, че 10 човека играли в защита, че нямало публика, че съдията им крив... И какво стана днес- и стадиона стадион, и тревата супер да пасеш от нея, и съдията прекрасен просто, и отбора на Лудогорец играе футбол а не се брани, и пълен стадион предразполагащ към добър футбол! Само че момичетата си не могааааааат! Милиев е като тролей пълна нула, Йовов пълна нула, Цветков пълна нула, Райков пълна нула, Калво две нули, Гаджев втори тролей в отбора пълна нула. Е те нулите станаха прекалено много май така че спирам да ги изреждам. За кретена Гонзо няма и да казвам нищо, той е повече от ясен на хората дето разбират от футбол. Но има и добра новина, май ще го вземат да тренира отбора по художествена гимнастика. Специалистите били впечатлени от грацията с която се движат по терена госпожиците от Левски.... И това беше отбор преди!!!!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 26 сеп 2011 11:09

Струва ми се, че вече никой не остана да подкрепя Гонзо в опитите му да се учи на гърба на най-великия отбор на България. Всеки път си казвам, че по-зле не можем да играем и хоп - изненада...Айде стига толкова...Какво ще кажете? Тия с подкрепата докрай им мина времето отдавна. Всички на стадиона с Локото и скандирания за ОСТАВКА, по друг начин няма да стане...Писна ми да се гаврят с отбора всякакви некадърници вече 3 години !!!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 26 сеп 2011 12:04

Пледирам за търпение и уважение към Гонзо! Стига сте драматизирали, искаме стабилност и спокойствие, интригите си ги запазате за гаджетата си
Изображение

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 26 сеп 2011 14:33

TB1957 написа:Пледирам за търпение и уважение към Гонзо! Стига сте драматизирали, искаме стабилност и спокойствие, интригите си ги запазате за гаджетата си

Ти пък кой си и като какъв се явяваш,че да пледираш и да искаш :?: :? Май не си наясно какво е форум :?:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 сеп 2011 15:17

Щом и спорталите взеха присърце игровата немощ на Левски звачи сме смого зле. Справка:http://football.sportal.bg/news.php?news=326909. Ако нещо съм объркал адреса(не знам как да го представя като линк, за което моля да ме извините) просто идете в Спортал/БГ футбол/Левски/Слаб? Направо безобразен Левски подпечатва присъдата си! Щях да го кажа същото, но не чак толкова гладко.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 сеп 2011 15:57

Българският наставник на кипърския Анортозис Станимир Стоилов се очаква да бъде освободен от поста до часове, съобщават кипърските медии. Причината за това е снощната загуба на „Старата дама” от Омония с 0:1. Мачът бе в Ларнака на стадион „Антонис Пападопулос” и предизвика гневни реакции сред феновете на кипърския гранд.

Според медиите от Острова на Афродита в момента тече спешна сбирка на Управителния съвет на Анортозис, на която ще бъде взето окончателното решение за освобождаването на българския специалист. Той има договор с клуба до 2014 година. Вече е решено тренировките да бъдат водени от помощник треньора Мирко Михтис.

Като евентуални нваследници на Стоилов местните медии спрягат имената на националния селекционер на Кипър Ангелос Анастиадес, израелеца Ели Гутман и сърбина Зоран Милинкович.

А дано :) Дано е Батков да си свърши работата и да разкара Гонзо,ако Мъри бъде освободен... Въпреки,че и Берое май готвят смяна :? Дали няма да се оформи тандем в Левски на двама млади и добри треньори ? Не визирам Гонзо :lol:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 сеп 2011 15:58

Мъри да се върне, но след години. Аз съм за Илиян да дойде, но само и единствено с дългосрочна стратегия. С тая работа на парче, стигнахме до никъде...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”