Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2011 20:16

blue avalanche написа:Като добавим присъствието на Йовов "Светкавицата",Тасевски,който НЕ Е добър в дефанзивната фаза и "стройния" Гаджев... :shock:

ммм, явно към 2-та по горе факта които сме забелязали, трябва да прибавим и сгрешения стартов състав ...

Ми то не остана нещо НЕобъркано от спортно-техн. естество ...
Мача с Миньор го взехме, ама тоя преди малко ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 сеп 2011 20:27

Защо има хора,които сега обърнаха плочата !!! ??? Призовавам хората,които са фенове на Левски да си обявят недоволството още на следващия мач,защото лично на мен този начин на игра,състав и отбор не ми харесва,но не мога да разбера дали остана някой на който да му ??? Да викнем групово оставка още преди мача,да покажем плакати,защото хората,които омазаха страната с техните си плакати няма да посмеят да викнат оставка... Останаха разбирачите да покажат какво означава Левски

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 сеп 2011 20:35

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Като добавим присъствието на Йовов "Светкавицата",Тасевски,който НЕ Е добър в дефанзивната фаза и "стройния" Гаджев... :shock:

ммм, явно към 2-та по горе факта които сме забелязали, трябва да прибавим и сгрешения стартов състав ...

Ми то не остана нещо НЕобъркано от спортно-техн. естество ...
Мача с Миньор го взехме, ама тоя преди малко ...

Защо всички плюете по Ицо? Той не е най- големият проблем. най - големият проблем е Грозньо.
ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 сеп 2011 20:39

magga написа:Защо има хора,които сега обърнаха плочата !!! ??? Призовавам хората,които са фенове на Левски да си обявят недоволството още на следващия мач,защото лично на мен този начин на игра,състав и отбор не ми харесва,но не мога да разбера дали остана някой на който да му ??? Да викнем групово оставка още преди мача,да покажем плакати,защото хората,които омазаха страната с техните си плакати няма да посмеят да викнат оставка... Останаха разбирачите да покажат какво означава Левски

Някой хора ме приканваха да се изнеса от форума заради факта че съм бил плюел по говньо и тара
Бях създал тема " кампания-пуст стадион " само че никой не я разбра , а сега един през друг недоволствате от некадърността на инженера .
Да господа , вие сте виновни за състоянието на Левски , вие които подкрепихте говньо , вие които му дадохте шанс след пагубното представяне в ЕКТ . Сега ви препоръчвам да ми изчетете всички мнения от последните 2-3 месеца за да разберете за какво иде реч.
ОСТАВКА ЗА НЕКАДЪРНИКА И СМЯНА НА ПРЕЗИДЕНТА ИНАЧЕ ЛЕВСКИ УМИРА
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 сеп 2011 21:16

Търпението ми се изчерпва!
Гонзо ме вбесява.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 сеп 2011 21:18

Sisi 1914 написа:Търпението ми се изчерпва!
Гонзо ме вбесява.

Ай стЮга бе!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 сеп 2011 21:20

ГОВНЬО , АКО ТИ Е ОСТАНАЛА И КАПКА ДОБЛЕСТ СИ ПОДДАЙ ОСТАВКАТА

П.С. сори за цапс лок-а , но ситуацията е наистина потресаваща
Последна промяна от zlobul на 25 сеп 2011 21:20, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 сеп 2011 21:20

Sisi 1914 написа:Търпението ми се изчерпва!
Гонзо ме вбесява.

Верно ли бря?Ш го ...? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 сеп 2011 21:26

Гоновисти, щастливи ли сте сега? Левски пада след никаква игра, но вие сте щастливи, че вашия любимец остава. Какво ви интересува Левски, отбора кучета го яли. Важно е Гонзьо да остане. Хайде, оправдавайте го! До сега му пречеха лошите терени, затворената игра на противника, малкото публика, съдийските отсъждания. Днес какво стана? Всички видяхме резултата. Тотален провал. Бавни неориентирани госпожици които не могат да вържат два паса на три метра разстояние. Пак случаен гол на Гаджев и нищо добро. Всички без изключение са се сринали. Миналият кръг късмета ни покри, но всяко нещо има свой край. Само ерата Гонзо все още няма. Вече не се и нервирам. Като гледам, всички са разочаровани и примирени. Повсеместно разочарование е обхванало и играчи и публика. Всичко това е резултат от разрушителната глупост на столипиновеца. Не се ядосвайте напразно, "човекът- слънце" ще остане на Герена докато изтече уговорката между него и собственика, за която ние не знаем. Само дано не стане прекалено късно. Тази година заради него отпаднахме от ЕКТ през август, до година изобщо няма да игреаме там. Насила ни свали нивото на родния му клуб. Прекъсне ли се традицията после колко и да връзваш възела все остава и пречи. Да не ви пука, пийте по едно, преместете го в другия крачол пък другия кръг идете и му ръкопляскайте.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 сеп 2011 21:47

wilge написа:Гоновисти, щастливи ли сте сега? Левски пада след никаква игра, но вие сте щастливи, че вашия любимец остава. Какво ви интересува Левски, отбора кучета го яли. Важно е Гонзьо да остане. Хайде, оправдавайте го! До сега му пречеха лошите терени, затворената игра на противника, малкото публика, съдийските отсъждания. Днес какво стана? Всички видяхме резултата. Тотален провал. Бавни неориентирани госпожици които не могат да вържат два паса на три метра разстояние. Пак случаен гол на Гаджев и нищо добро. Всички без изключение са се сринали. Миналият кръг късмета ни покри, но всяко нещо има свой край. Само ерата Гонзо все още няма. Вече не се и нервирам. Като гледам, всички са разочаровани и примирени. Повсеместно разочарование е обхванало и играчи и публика. Всичко това е резултат от разрушителната глупост на столипиновеца. Не се ядосвайте напразно, "човекът- слънце" ще остане на Герена докато изтече уговорката между него и собственика, за която ние не знаем. Само дано не стане прекалено късно. Тази година заради него отпаднахме от ЕКТ през август, до година изобщо няма да игреаме там. Насила ни свали нивото на родния му клуб. Прекъсне ли се традицията после колко и да връзваш възела все остава и пречи. Да не ви пука, пийте по едно, преместете го в другия крачол пък другия кръг идете и му ръкопляскайте.

Забрави нещо..И ДА СЕ НАВЕДАТ! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”