Лудогорец – Левски - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Да спасим Левски
Подобно на колегата локомотивец и моето заглавеи е подобно. Да спасим Левски ! Да изритаме от там некадърниците Гонзо и Батков. Гонзо големия треньор докара некадърници и ги налага - Йовов, Арш, циганина и други герои, с тия играчи Лудогорец ни смачка и ни направи за смях, но виновника е наглия Гонзо, който вместо да си даде оставката след мача, казва ще продължаваме да работим. Превърнаха Левски в второразрядно отборче
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.
Лудогорец ако ни бият нас и Ловеч, стават шампиони, просто не виждам от кой може да загубят точки 

- Levskar_90
harka1914 написа:няма оправия момчета, тоя столипиновски мангал така се е вкопчил в "работата" си в Левски, че няма никакъв шанс сам да си тръгне, а мустакатото прасе е гол като църковна мишка и използва левски, само за да си пълни бездънните джобове. той ако нямаше финансова изгода, при това безпаричие, досега 100 пъти да е продал клуба. МРЪСНИ КОПЕЛДАЦИ, СЪСИПАХА ЛЕВСКИ!
+1914
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Последните 3 сезона са най-слабите в историята на "Левски". Начело с най-слабия ръководител - директор-треньор Иванов. "Левски" е трагичен, "Левски" е жалък!
Re: Да спасим Левски
смени си подписа в профила ,че нещо не е актуален вече година
Отдавна не съм гледал такова слабо половреме на Левски каквото беше второто. Нас все едно, че ни нямаше на терена. Разни там "велики" футболисти като джобните Бадема и шуменския Деко и няколко бразилчета от плажа направо ни развинтиха. А Гонзо за пореден път доказа, че не става за треньор. Той остави цял мач да играе Калво, а него все едно, че го нямаше. Неадекватни бяха и смените на Тасевски и Цветков. Гонзо да освобождава поста и да не мъчи нас и себе си. Лошото е, че и да дойде нов по-добър треньор тилата вече е загубена. Утре ЦСКА ще бие и ще дръпне с шест точки. А това е разлика която трудно с тази игра можем да наваксаме. За Левски само първото място има значение и от сега ще се примирим с поредния нулев сезон. Но поне да дойде някой адекватен треньор, та поне да гледаме хубав футбол от Левски, а не да се излагаме като днес. Що се отнася до Лудогорец, то днешната им победа е заслужена, но тя се дължи повече на наши грешки. Аз мисля, че там не трябва да се главозамайват и да се мислят за много велики, защото има още какво да учат.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- captain_drifuss
- Контакти:
абе много слаби тия левскари- то чак не беше интересно! дори съдията не можа да ви помогне, въпреки че се опита горкия! Милиев беше за червен картон през първото полувреме, три несъществуващи засади им вдигнаха и една дузпа им спестиха! следват още много загуби, лавина!

- mad forest
- Контакти:
Re: Да спасим Левски
Основния вновник Лудогорец да играе така е бразилската перла Марселиньо!
Аз лично такъв играч в БГ първенството не съм виждал!
Аз лично такъв играч в БГ първенството не съм виждал!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
моля за търпение и уважение към отбора, не правете драми !!!

Едва ли ще станат шампиони. Но и още един отбор няма да стане шампион за мое съжаление и това е Левски. Днес това се видя ясно.Teo написа:Лудогорец ако ни бият нас и Ловеч, стават шампиони, просто не виждам от кой може да загубят точки
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!