Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Ивайло Дражев: Левски дължи 150 млн. лева на Чорни

Мнениеот XARHTNA » 23 юни 2009 09:59

Някои хора явно въобще не са наясно как седят нещата с професионалните футболни клубове в България! 150 млн лева е издръжката на Левски за повече от 15 години!!!Следователно няма как левски да има подобни задължения! Абсолютно няма откъде да се натрупат! Нито се плащат големи заплати нито скъпи трансфери за да може да се получи такъв дълг! На сезон издръжката на Левски е към 6-7 милиона най-мн (като 3млн дава Мтел)! Второ Батков е едноличен собственик на Левски от 2002 (ако не се лъжа) Дотогава собственик беше Чорни! Т.е как е възможно да се натрупат такива дългове за 7 години! Излиза, че на сезон загубите на Левски са 22млн лева, което е абсурдно! Въобще явно някой хрърля много пари за PR против Левски! Някои хора не могат да приемат, че Левски е в добро финансово здраве и че има добър отбор с добра атмосфера в него! И всички тези атаки и глупости са само и само да могат тези които не обичат Левски(за някои това е по-важно отколкото любовта към собствения клуб) и те да имат какво да четат и на какво да се надяват...че нищо друго не им остана ;)

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: Киево стартира нова офанзива за Живко Миланов

Мнениеот Blue_AvalanchE » 23 юни 2009 10:07

Живко в момента е един от най - добрите защитници в България. Нека първо Киево да кажат офертата и ако е приемлива, може да го продадем. Но ще ни е много полезен за вротурнирите. Освен в защитата се включва и по крилата, затова е добър футболист. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Шансът и малшансът в Левски вървят ръка за ръка

Мнениеот lpfc-on-line » 23 юни 2009 10:08

Реших да пусна тази тема поради прочитането ми на един анализ, в който пише за късметът на Левски в жребийте и после за провала - За Левски, лесните жребий и още нещо. Нещо парадоксално...

Значи искам само да отбележа, че не се заяждам със сините, а ми стана интересно какво мислят те. И да ви питам дали този път ще счупите "къръка". Успех от мен ;)
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Шансът и малшансът в Левски вървят ръка за ръка

Мнениеот lucio » 23 юни 2009 10:18

Браво пич, каква интересна статия си намерил. Сигурно много време ти е отнело търсенето ??? Е да ама си е заслужавало нали??? За малкото топлина която тя ти е донесла на изстрадалото ти сърчице си засужава да изчетеш и корана даже.

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Мнениеот lpfc-on-line » 23 юни 2009 10:24

lucio написа:Браво пич, каква интересна статия си намерил. Сигурно много време ти е отнело търсенето ??? Е да ама си е заслужавало нали??? За малкото топлина която тя ти е донесла на изстрадалото ти сърчице си засужава да изчетеш и корана даже.

Какво да ви кажа... човешката злоба няма почивен ден.
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 23 юни 2009 10:28

lpfc-on-line написа:
lucio написа:Браво пич, каква интересна статия си намерил. Сигурно много време ти е отнело търсенето ??? Е да ама си е заслужавало нали??? За малкото топлина която тя ти е донесла на изстрадалото ти сърчице си засужава да изчетеш и корана даже.

Дааа и личи от първият ти пост.

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 23 юни 2009 10:34

Не че има някакъв карък Левски, просто толкова си могат българските клубове - било то Левски, Цска и т.н. Ние на тези квалификации една Грузия и Черна гора не можахме да биеме, а говорим за групите на ШЛ

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 23 юни 2009 10:39

да ти кажа честно,шансът в Левски никога не е бил(или почти никога) на негова страна,поне що касае в европа.да кажем антверп например.всички се смеят на единственото си по рода отпадане.ок добре супер зле е наистина,но ако си гледал мача(по вероятно е да си хлапе и да не си ,но тогава левски водеше с 3 на 1 и то с игра поведе с толкова а не на късмет,гибона играеше тогава и се скъса да псува михтарски,който се скъса да изпуска и още голове(както и да е)играта си е тяхна да не са се отпускали,но малшансът е факт! да минем към дузпата в кривой рог на емо спасов на 6 ноември(и това не со го спомняш ама я би направо в ръцете на вратаря по нареждане от пейката)това щеше да е първия полуфинал на Левски в евротурнирите но братушките тогава трябваше да празнуват!да минем на сегашно време,поне ще ти е по-лесно да ме разбереш.Давам пример за всички мачове на Левски в шампионската лига.Махаме дебютния мач с Барселона и от там на сетне гледаме мачовете до края на групите.В всеки един от тях Левски каквото имаше за вкарване го изпусна.Справката показва,че са имали средно по две положения за гол(реални) във всеки мач.Като сложим и издънката на малкия михайлов в софия с вердер и пропуските на станфорд бридж(то там не бяха задни ножици,греди ....страшни неща,направо съм седял и съм се чудил каква е тая карма?
Разбира се да не пропусна уникалния червен картон на бритиш хомосекшуъл на бардон на четвъртфинала с шалке преди две три години....там го оставям без коментар....водиш 1 на 0 на шалке на четвъртфинал за купата на уефа и ти се стоварва най несъществуващия червен картон в историята на футбола сигурно?е ето ти още един пропуснат полуфинал!!!
Виж истината винаги има две страни,като повечето неща в живота,всичко е въпрос на интерпретация и признаване сам на себе си,проглеждане и т.н.Това е моето мнение и имай предвид че тука съм писал на прима виста.Ако се задълбоча,ще изкарам много ама много такива случки.Като цяло във футбола победите и загубите върят ръка за ръка.Кой не е бъркал?
цска има достатъчно провали вярвай ми,но просто Левскарите не говорят за тях,защото няма смисъл,това със сигурност няма да направи Левски носител на купата на уефа,така че дайде малко по-кротко и с уважение.сега идват евро турнири,нека всички отбори да вдигнат коефициента на България,кой колкото може,тия футболисти излизат с тази мисъл,ако си мислиш че не искат да бият и да влязат в групите,лъжеш се!Нали това им е хляба,но не винаги се получава.пожелавам го на всички от сърце а на Левски.....все си мисля и се надявам да се отпуши играта като цяло особено със сашо александров от тук нататък.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Киево стартира нова офанзива за Живко Миланов

Мнениеот igor tomasic » 23 юни 2009 10:49

А бе вие обезумяли ли сте бе? Нека отиде , време му било и разни такива.И като отиде ... престанете с тоя бензукан ,как може да ми го сравнявате с един истински Левскар,Живко обича този отбор.А ако направим нещо запомнящо се тази година цената му ще скочи и може да го поиска по класен отбор.За мен в отсъствието на Гонзо , той е лидера.Нужен ни е !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 юни 2009 10:57

lucio написа:
lpfc-on-line написа:

Дааа и личи от първият ти пост.

Какво личи ? Че ви пожелава успех ? А ти ще се задавиш от злобичка, това ли личи ? ;)

Върни се в “Архив”