Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Киево стартира нова офанзива за Живко Миланов

Мнениеот spartaka » 23 юни 2009 08:47

Май ще е най-добре да отива в чужбина вече,време му е,а италия не е лоша дестинация ;) http://---/sport_2522.html
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Киево стартира нова офанзива за Живко Миланов

Мнениеот ЕМИЛ » 23 юни 2009 09:01

нека да отиде в Киево.макар ,че има потенциал и за по-голям отбор.но като за начало е добре

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 23 юни 2009 09:02

Горките Киево, незнаят в какво се забъркват :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 юни 2009 09:04

Andreyy написа:Горките Киево, незнаят в какво се забъркват :)

в какво се забъркват я ми кажи?и с какви очи точно ти се обясняваш при положение, че си фен на отбор който ясно и
категорично участва в съмнителни мачове

и в подписът ти има правописна грешка

tprodanov
Контакти:

Re: Ивайло Дражев: Левски дължи 150 млн. лева на Чорни

Мнениеот tprodanov » 23 юни 2009 09:17

viroglav написа:Проданов, за дълговете на Левски и ЦСКА съм на 99% сигурен, че са в описаните размери. Просто тези дългове на Левски са към компании на Чорни и ще имат някакво значение само при смяна на собственост. Доколкото знам засега ДПС са купили баскетбола в Левски и са били съвсем скоро и на последната права за футбола, обаче Доган е искал от Чорни да купи Левски в комплект с Батков, което за сега бави сделката. Най-вероятно ще си поделят отбора, а Батков ще остане президент. Що се отнася до баса за ЦСКА, просто ще го изгубиш... :lol: Там нещата вървят по план да бъде изчистено всичко до края на следващото първенство, а паралелно с плащанията по разсрочените дългове ще бъде строена и инфраструктура, както за ДЮШ, така и за първия отбор. Не съм сигурен обаче дали ЦСКА с тази селекция ще успее да се класира за ЕКТ догодина... Апропо, сигурно си наясно, че Титан са един от дебелите клонове на ВИС 2. 8-)

:mrgreen: Винаги като чуя тезата за ДПС ми става смешно. Виж, ако ще си говорим с факти, нека не са от спирт1, вестник шок и тн. цска са толкова задлъжнели, че наистина се хващам на бас, май идея си нямате какво ще се извихри този сезон. ВИС2? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 23 юни 2009 09:24

Еми...Живко е дал много на отбора и може би му е време да си ходи! Въпреки това обаче не смятам, че ще го направи! При вариант да играеш в групите на Шл или ЛЕ едва е за предпочитане да отидеш във един от фаворитите за изпадане било то и в италия! Италианския футбол отстъпи много в последно време все пак...Ако го искаше поне някой средняк в таблицата ок...ама в Киево...Иначе място за притеснение няма! И да си тръгне Бензукан и Лъчо Балтанов са готови за неговия пост!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 юни 2009 09:33

Лелееее, тая машина за дузпи след такъв трансфер ще се бетонира в Националния.........Тежко и горко ни ............ ;)

blue lagun

Re: Ивайло Дражев: Левски дължи 150 млн. лева на Чорни

Мнениеот blue lagun » 23 юни 2009 09:38

Аха! И понеже Левски и Батков дължат 150 милиона,затова Батков вече е собственост на Левски,купавайки именно от Чорни 30% от акцийте! Ами замислете се преди да коментирате простотий! А Дражев е толкова ясен! Не знам брои ли го някой за жив още? :o

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 23 юни 2009 09:46

абе според мене е най-добре да изчака до зимния трансферен прозорец.да видиме какво ше направиме в европа и тогава да се прецени дали да се продава.иначе живко е много сърцат играч.доказвал го е не веднъж с фланелката на Левски......сам одето малко ме съмнява че би играл по съшия начин за чуждестранен отбор

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 юни 2009 09:50

По-добре да остане в Левски за сега....по-добре ще му е от колкото в Киево има и възмоgност за реализация сега, и ако направят добри мачове в Европа цената му ще се покачи повече. Живко е класен играч :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”