Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Ливърпул - Уулвърхемптън Уондърърс 24.09.2011 , 17:00 ч.

Мнениеот JalkiSte » 25 сеп 2011 14:24

john barnes написа:Наколко думи и за Бенитес-мениджър,който ни върна позабравената слава,донесе ни велики победи/вкл. 4-1 над Манксовете,изравнен рекорд отпреди 70 години,победи над Рела с 4-0,Барса,Интер,Милан,Порто,Бенфика,Юве,държим рекорда за най-голяма победа в Шампионска Лига и т.н./,изгради гръбнак с големи играчи като Машчерано,Алонсо,Арбелоа/случайно ли е къде играят те в момента/,Торес,Кайт,Рейна.И тва с ограничен бюджет.Глупостите колко бил изхарчил са за хлапета.Защото той похарчи около 250 млн.,но вкара в клуба от продажби над 200 млн./Само от Торес,Маш и Алонсо в клуба постъпиха 100 млн. паунда/.Ако някой настоява,може да му пусна една разбивка на трансферите на Бенитес/входящи и изходящи/,доста хора забравят кой върна Далглиш в Ливърпул,кой положи основите на уникалната ни академия/ с хора като Борел и Сегура,които са извадили повечето звезди от настоящата генерация на Барселона,както вземането на Франк МакПарланд/.Бенитес направи Ливърпул сила в Европа и Англия,донесе ни Шампионска Лига,плюс един финал в Атина,с които мачове вкара в касата на клуба близо 100 млн. евро.Донесе ни ФА Къп в един от най-великите мачове в историята.Върна позагубеното самочувствие на един заспал гигант.И е истински скаусър,който живее с клуба и го обича,неслучайно живее в града и в момента и не пропуска домакински мач на отбора.Рафа допусна и не малко греки,но като цяло позитивите са много повече от негативите.Самият факт,че Моуриньо и Фъргюсън и до ден днешен продължават да го плюят,говори много. ЕЙЙЙЙЙ,ДОЖИВЯХ ДА ПРОЧЕТА ПОЛОЖИТЕЛНО МНЕНИЕ ЗА РАФА БЕНИТЕС..ЛИЧИ СИ,ЧЕ СИ В ЧАС И СЛЕДИШ ИГРАТА...БРАВО,МОМКО!

Стига бе, и аз съм много благодарен на Бенитес за нещата, които направи при нас! Как могат да се забравят спечелената ШЛ в Истанбул в онзи паметен финал, гореспоменатият финал за ФА къп и това, че ни направи сила в Европа, от която всички трепереха.Никога няма да забравя как един приятел, фен на Барса, ми се обади след онзи велик мач на "Станфорд Бридж", завършил 4-4 и ми каза, че се е молил Челси да ни отстранят, щото ако сме били продължили ние, неговата Барса е била до тук ... още си спомням с носталгия за този момент.Да не забравяме и гарантираното ни място в топ 4 всеки сезон и как почти докоснахме титлата и то с невероятна игра преди 2 години.Винаги съм харесвал и уважавал Бенитес като мениджър, но просто мисля, че се изчерпа за Ливърпул, а и може би временно за футбола (имайки предвид работата му с Интер после), така че най-логичното се случи.Важното е сега да гледаме напред ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 25 сеп 2011 14:46

Даа,тва доста повече прилича на нормален диалог между интелигентни хора.
liverpool96,принципно Азар играе успешно и с двата крака,като в доста срещи е използван и като дясно крило,както и зад нападателя в схема 4-2-3-1.Все пак предимно е използван от ляво,но хубавото е,че и двата му крака са еднакво силни и не би имало проблем да играе и от дясно.Официалната позиция на Ливърпул и Лил бе,че трансфера на Коул няма нищо общо с възможността ни да имаме първа опция за белгиеца,но кой знае какво става зад завесите.Истината е,че Арсенал си осраха пътищата с некоректното привличане на капитана на Южна Корея под носа на Лил.Момчето е преминавало тестове в Лил,когато му е звъннал Венгер.Руди Гарсия е бил бесен на топчиите и е казал,че къса всякакви контакти с тях,въпреки че когато парите заговорят...
Реал пък привлякоха Коентрао/играе успешно по цялата лява зона/,а и си имат Ди Мария,Челси взеха Мата,който също играе успешно от ляво.Така че едно наше евентуално класиране в Шампионска Лига,би могло да ни доведе доста близо до Азар.
john barnes,в час съм повече отколкото можеш да си представиш :lol:.Затова в този дух странно е,че няма теми за юношите ни/Некстген сериите/,бих могъла,ако имам свободно време,да направя профили за доста от изгряващите ни надежди при юношите и резервите,както и за трансферите при тях.
Добре е да има тема и за играчите под наем на клуба,които се представят повече от любопитно.Там също разполагам с доста инфо и мога да помагам,ако някой направи тема.
JalkiSte,винаги гледам напред,защото ако много гледаш назад,шансът да се спънеш,паднеш и да не продължиш е голям,справка-Нотингам Форест.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 сеп 2011 15:13

Да направим тогава тези теми, какво чакаме? Звучи ми като доста добра идея. :?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 сеп 2011 15:25

Няма две мнения по въпроса, Рафа си е жива легенда и скаузър. Той направи Ливърпул сила, с която всеки се съобразяваше, а всичко живо на Анфийлд беше помитано, а не като сега с мъки и в крайна сметка 2:1

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 сеп 2011 15:29

Liverpool forever_95 написа:Няма две мнения по въпроса, Рафа си е жива легенда и скаузър. Той направи Ливърпул сила, с която всеки се съобразяваше, а всичко живо на Анфийлд беше помитано, а не като сега с мъки и в крайна сметка 2:1

Е не бе, "испанската лоена свиня" ни сваляше надолу, тя ни правеше посмешище. Затова си бяхме СТРАШИЛИЩЕ в Европа. Затова всички грандове ги беше страх да играят с нас. Затова крепостта "Олд Трафорд" беше превзета с гръм и трясък - 1:4!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 сеп 2011 16:14

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Няма две мнения по въпроса, Рафа си е жива легенда и скаузър. Той направи Ливърпул сила, с която всеки се съобразяваше, а всичко живо на Анфийлд беше помитано, а не като сега с мъки и в крайна сметка 2:1

Е не бе, "испанската лоена свиня" ни сваляше надолу, тя ни правеше посмешище. Затова си бяхме СТРАШИЛИЩЕ в Европа. Затова всички грандове ги беше страх да играят с нас. Затова крепостта "Олд Трафорд" беше превзета с гръм и трясък - 1:4!

да се чуди човек защо при наличието на такава жива легенда наеха на поста пълен анонимник като Кени Далглиш, който хабер си няма какво представлява Ливърпул и отгоре на това 2 месеца след като наследи отбор, който цъфтеше и връзваше го докара до срамната за клуба победа над Ман Юн с 3-1... колко глупава постъпка само...
Последна промяна от Dzheff на 25 сеп 2011 16:21, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 сеп 2011 16:21

Dzheff написа:
liverpool96 написа:

да се чуди човек защо при наличието на такава жива легенда наеха на поста пълен анонимник като Кени Далглиш, който хабер си няма какво представлява Ливърпул и отгоре на това 2 месеца след като наследи отбор, който цъфтеше и връзваше го докара до срамната за клуба победа на "Олд Трафорд" с 3-1... колко глупава постъпка само...

Всъщност, победата ни беше на Анфийлд, но както и да е. Разбираш ме погрешно. В момента Кени е идеалния избор за мениджър на отбора, но с някои тук просто не можем да си обясним как все още има хора, които си мислят, че Бенитес е "испанска свиня", при положение, че испанеца е истински скаузър, има имот в Ливърпул и не пропуска домакинските му мачове. Обича отбора и докара някои имена, които ни спечелиха Шампионска лига, ФА Къп, финал на Шампионска лига, почти докоснахме титлата на Премиършип. 4 неща за 6 години не са никак малко. Не си мислете, че Сър Алекс Фъргюсън е започнал да печели трофеи още откакто е назначен. Аз също подкрепям Кени и времето в момента е повече от необходимо, но с някои неща, които прави наистина не мога да го проумея.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 сеп 2011 16:27

много неща които е правил Кени в миналото в началото са били приемани с озадачение, но после са се оказвали правилните ходове... не случайно си е извоювал човека подобен статус в отбора... тук всички взети заедно да се съберем и да ни умножат по 1000 пак няма да стигнем нивото и начина по който Кени разбира тази игра. Не случайно е смятан за един от най-интелигентните футболисти играли някога. Успехите му като мениджър го потвърждават. Легендите на клуба от предишния му престой също са били смятани в началото за "звезди" ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 сеп 2011 16:53

Мисля, че вече тотално ми писна от тапите ви приказки. И уникалните ви прогнози. Не знам вие какво сте видяли, но аз видях страхотен Керъл и Суарез и малко колеблива защита. 1во искам да ви кажа, че всеки дълъг пас към Суарез минаваше заради Анди, заради Кени Далглиш, който нарочно накара Анди да се връща назад за да може защитниците да следят за него, а Суарез да припка зад него. Така следващото Суарез имаше поне 2 3 чисти полужения и какво 1 гол? Така, че не знам кой е направил по големите пропуски. Керъл с първия си пас зад отбраната изведе Суарез и само 10 15 см го разделиха от гола. 2ро при първия гол Керъ внесе несигрурност в отбраната и за това Адам вкара друг е въпроса, че не бе позволено. 3то накрая на мача Керъл остана заради ръста си ако Суарез бе останал, как щеше да сваля пасовете ? Като е метър и педесе с дигнати ръце на таборетка? Мога ли да ви попитам какво искате от отбора за да го уважавате. Всички много разбирате на теория, но ако ви пусна на Анфийлд ще ви се пръснат жалките сърчица умници такива. А другото ви момче Енрике ако беше малко в час дори нямаше да получат и гол така че. Може да си признаете, че Кени подходи страхотно към мача и всички играчи освен Енрике и Карагър бяха на НИВО

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 25 сеп 2011 17:52

Спечелихме си заслужено 3-те точки, и ако си бяхме вкарали положенията резултата щеше да е 5:1.Супер игра на всички днес ;) Дано започваме серия без загуба ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”