Литекс - Ботев Враца - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

roskata21
Контакти:

Re: Литекс - Ботев Враца - 3:1 FT

Мнениеот roskata21 » 25 сеп 2011 13:33

Tommi написа:Вижте линията от валирането на терена. Забележете, че страничният съдия е по-близо до нея, а играчите са по-далеч. Следователно сивата права не е успоредна на голлинията.

Я дай пак,че нещо не те разбрах, или искаш да ни втълпиш нещо което само ти виждаш :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 сеп 2011 13:34

badboy ти го е обяснил доста точно, но е нормално да се носи от девет кладенеца вода само и само да се оплюе. За мен двамата на една линия иначе много слаб мач за нас и определено срещу сгъстени защити не знаем как да противодействаме.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2011 13:38

Не виждате ли, че страничният е по-близо до линията на терена, в сравнение с Янев?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 25 сеп 2011 14:08

Tommi написа:Не виждате ли, че страничният е по-близо до линията на терена, в сравнение с Янев?

Това по никакъв начин не влиае на линията на засада, просто съдията е с 20-30см по напред, стига си търсил оправдания, защото ясно се вижда че няма засада. Когато гледах мача и аз останх с впечатление,че гола не е редовен, но заблудата идва от ъгъла от който снима камерата.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2011 14:16

roskata21 написа:
Tommi написа:Не виждате ли, че страничният е по-близо до линията на терена, в сравнение с Янев?

Това по никакъв начин не влиае на линията на засада, просто съдията е с 20-30см по напред, стига си търсил оправдания, защото ясно се вижда че няма засада. Когато гледах мача и аз останх с впечатление,че гола не е редовен, но заблудата идва от ъгъла от който снима камерата.

Как да не влияе? Щом съдията е по-напред и в същото време е на една права с футболистите, значи тази права не е линията на засадата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 25 сеп 2011 14:22

Погледни пак снимката и виж къде е точката на тъч линията и виж че съдията е по-напред.
ПС: Хайде бягай си във вашия форум стига си се занимавал с глупости.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2011 14:33

roskata21 написа:Погледни пак снимката и виж къде е точката на тъч линията и виж че съдията е по-напред.

Правата минава до Янев и до страничния, а страничният е по-напред от правата и още по-напред от Янев (ти също се съгласи с това). ;) Мисля, че няма какво повече да се коментира.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 25 сеп 2011 14:38

Tommi написа:
roskata21 написа:Погледни пак снимката и виж къде е точката на тъч линията и виж че съдията е по-напред.

Правата минава до Янев и до страничния, а страничният е по-напред от правата и още по-напред от Янев (ти също се съгласи с това). ;) Мисля, че няма какво повече да се коментира.

Като толкова разбираш геометрията, защо не ни покажеш за да видим, според мен това е линията на засадата, това къде се намира съдията не оказва влияние, може само да му попречи при взимането на правилно решение, но за щастие тука това е правилното решение и няма ощетени.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2011 14:53

roskata21 написа:
Tommi написа:

Като толкова разбираш геометрията, защо не ни покажеш за да видим, според мен това е линията на засадата, това къде се намира съдията не оказва влияние, може само да му попречи при взимането на правилно решение, но за щастие тука това е правилното решение и няма ощетени.

Не твърдя, че разбирам геометрията, но няма начин страничният хем да е по-напред от играчите, хем да е на една права, успоредна на голлинията и линиите на терена, с тях.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 сеп 2011 15:15

Стига сте спорили за глупости, засада има....Снимката с линията е доста грешно направена!Няма смисъл да се спори, след като мача мина и замина.Просто ми се затвърждава мнението, което споделих и преди:адски слаби странични съдии.

Върни се в “Литекс”