Трябва ли Левски да бъдат наказани !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Трябва ли Левски да бъдат наказани !

Мнениеот tprodanov » 23 юни 2009 00:15

HESS написа:точно за същото нещо Ботев беше санкциониран с 1 мач наказание и -3 точки миналата година от уефа след пратена снимка.незнайно как след това бфс премахнаха наказанието от -3 точки,но щом пак е направено наказанието трябва да е минимум лишаване от домакинство на левски срещу санта хуи.
пп:някой ако знае на кой точно се пращат тези работи в уефа нека да пише.да пусна и аз едно писанце

Доколкото имам спомен, това е мач на юношите, а те от своя страна не играят срещу санта хулия. Затова, справедливо предлагам, юношите на Левски да бъдат лишени от домакинство за 5 мача, или дори за целия сезон, като играят мачовете си на Васил Левски. Приема ли се, тежко наказание ми се вижда?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юни 2009 00:16

KellyB написа:Недоносчета смотани, първо научете какво е свастика и тогава пишете глупости!
http://bg.wikipedia.org/wiki/Свастика

Tъй като не си дал свестен линк да ти видиме мнението нека позная.В уики-то сигурно пише как свастиката е древен символ на слънцето ,хармонията и т.н. Как древните славяни,индианци и тем подобни са я имали.До тук прав ли съм? Сигурно обаче и не ти е направило впечатление,че има мааааааалки разлики между свастиките в древността и свастиката които Хитлер и днешните wanna be нацита размахват?
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юни 2009 00:19

tprodanov написа:Гроти, точно тук грешиш. Комунистическия режим, заедно с петолъчката е забранен. Така че, ако трябва да има някакво наказание за Левски, то в ЦСКА всички би трябвало да са в затвора като се почне от чистачката!

Това за забраната на комунистическия режим и петолъчката наистина не го знаех...Повдига доста въпроси в такъв случай...Виждаш ли защо политиката трябва да е извън стадиона?
BTW В България нямаме ли си и в момента комунистическа партия? Яко ъндърграунд,но доколкото знам я има.Сигурен ли си за това което казваш?
110 години любов!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 юни 2009 00:20

HESS написа:Изображение
точно за същото нещо Ботев беше санкциониран с 1 мач наказание и -3 точки миналата година от уефа след пратена снимка.незнайно как след това бфс премахнаха наказанието от -3 точки,но щом пак е направено наказанието трябва да е минимум лишаване от домакинство на левски срещу санта хуи.
пп:някой ако знае на кой точно се пращат тези работи в уефа нека да пише.да пусна и аз едно писанце

:lol: :lol: :lol: . И аз ще им прата, че да ни накажат да играем на Васил Левски :roll:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

HESS

Мнениеот HESS » 23 юни 2009 00:23

tprodanov написа:
точно за същото нещо Ботев беше санкциониран с 1 мач наказание и -3 точки миналата година от уефа след пратена снимка.незнайно как след това бфс премахнаха наказанието от -3 точки,но щом пак е направено наказанието трябва да е минимум лишаване от домакинство на левски срещу санта хуи.

Доколкото имам спомен, това е мач на юношите, а те от своя страна не играят срещу санта хулия. Затова, справедливо предлагам, юношите на Левски да бъдат лишени от домакинство за 5 мача, или дори за целия сезон, като играят мачовете си на Васил Левски. Приема ли се, тежко наказание ми се вижда?

не е така.на мача между дублиращите отбори на Ботев и Локо мездра през есента треньора на мездра се отваряше не на който трябва и беше засипан с канонада от бомби след което получихме предупреждение за изваждане от групата,което се отнасяше за първия отбор ,а не за дубъла

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юни 2009 00:24

Ако ни наказва УЕФА ще е за мачове от първенството на България
110 години любов!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 юни 2009 00:24

groti написа:
tprodanov написа:Гроти, точно тук грешиш. Комунистическия режим, заедно с петолъчката е забранен. Така че, ако трябва да има някакво наказание за Левски, то в ЦСКА всички би трябвало да са в затвора като се почне от чистачката!

Това за забраната на комунистическия режим и петолъчката наистина не го знаех...Повдига доста въпроси в такъв случай...Виждаш ли защо политиката трябва да е извън стадиона?
BTW В България нямаме ли си и в момента комунистическа партия? Яко ъндърграунд,но доколкото знам я има.Сигурен ли си за това което казваш?

http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192

ПП Политиката няма място на стадиона, факт. Но това не значи, че феновете не могат да взимат отношение по важни проблеми в страната с трансперати, скандирания или каквото се сетят. Нямам предвид тази свастика изобщо.

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 23 юни 2009 00:27

POPCORN написа:Изображение
Изображение

Това вече минава всякаки граници.Левкси не ги наказаха в Перник за свастиките, а вчера никой не отбляза в репортажите тази гадост!Докога ще продъжават да не получва накзание Левски!

ХАХХАХА ДАЛИ НЕ СМЕ НАЙ-ЛУДИТЕ? ВИЕ НЯМАШЕ ДА СЕ СЕТИТЕ НИКОГА ДА ГО НАПРАВИТЕ ТОВА!!! ТЪПИ ПРАСУНГЕРИ! НЯМА ДА НИ НАКАЖАТ, ГАДНИЧКО ЛИ ВИ Е!!!???!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юни 2009 00:28

tprodanov написа:
groti написа:

ПП Политиката няма място на стадиона, факт. Но това не значи, че феновете не могат да взимат отношение по важни проблеми в страната с трансперати, скандирания или каквото се сетят. Нямам предвид тази свастика изобщо.

Честно да ти кажа аз предпочитам да го правят пред парламента,не като фенове,а граждани,отколкото на стадиона.Всеки човек има правото да взема отношение по какъвто и да е въпрос,но за всичко си има място и време.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юни 2009 00:31

tprodanov написа:
groti написа:

Доколкото отбирам от първо четене в този час май се има предвид за действията на режима до 89г, а не в момента?

Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.

(2) Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.
110 години любов!

Върни се в “Футбол - България”