gentlemanxxx написа:Enravota написа:Още няколко човека са го казали преди мен в темата.
Циганският вот е просто твърде ценен за всички партии... Ако мислите че на някой му пука за геноцида над българите...
Само да ви кажа в нормална държава министъра на вътрешните работи да си е отишъл или поне главният секретар. преди самият инцидент е имало толкова много индикации за наближаващо насилие, но шкембелиите в МВР ги е мързяло да си вършат работата. Просто полицията с тоя бюджет и тоя раздут състав е един голям смръдлив, нищо не вършещ паразит!
Първо пише се ГЕНОЦИТ..Второ май изобщо нямаш представа какво значи тази дума..2 дни слушам само някакви крайни и неуместни думи за това което стана..политизирате този случай..Бойко ли е виновен че убиха момчето? Съгласен съм че тоя Цар треа да го линчуват,ама само аз за последната година съм виждал скинари да правят циганин и циганка инвалиди..И това не е много правилно..НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ТРАГЕДИЯ В ИНСТРУМЕНТ ДА СИ ИЗКАЗВАТЕ ПОЛИТИЕСКИТЕ СИ ВЪЗГЛЕДИ..А ЗА УБИЕЦА ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ДА ГО ИЗПЪРЖАТ....
АЛО шшшш праведния скрии се какво правиш забележки като ти сам не знаеш как се пише думата ... леле по добре си пусни някое филмче и не се излагай пише се ГЕНОЦИД ! с Д , Второ какво политизиране виждаш ти ? Хората не искат никакви партии да се мешат а ти видя политизиране , ако за теб политизиране е да оплюваш управляващите , значи трябва да погледнеш тълковен речник , и ще разбереш , че има доста голяма разлика между политизиране и гражданско мнение и позиция , опитваш се да изкараш скинарите равни с мангалите убийци , аз не знам някога скинар да се врязал така с бус в група с хора и полицаи , ти разбираш ли какво е да виждаш пред теб тълпа от хора и да натиснеш газта без ти пука дост а по различно е от един бои . Тук не става дума само за убийците а за всички нагли мангали , а бе ти знаеш ли , че по селата мангалите пребиват отбой баби и дядовци гаврят се с тях и всичко това за 5 лева. Мангала Киро Рашков е просто олицетворение на всичко нагло , мръсно и циганско , тук става дума за терор от страна на циганите на българите в Катуница , множество жалби и т.н и т.н. В друго село е друг мангал който прави същото , дали е джебчия или далавераджия , ценностата му е система е една и съща и ей така за нищо ще затрие някой българин. Относно Бойко ... Нагло е .... Нагло е конфликт на етническа основа да го наричаш криминален , защото другото му название не е удобно , защото Киро мангала е член на ГЕРБ ( има статии в нета не си го измислям). Нагло е опита за изкривяване и скриване на действителността , много ясно , че ще прави призиви да не се политизира ,защото това не е угодно за него , защото иска циганския вот ! Защо иначе Киро ще вика за гербаджия