Още няколко човека са го казали преди мен в темата.
Циганският вот е просто твърде ценен за всички партии... Ако мислите че на някой му пука за геноцида над българите...
Само да ви кажа в нормална държава министъра на вътрешните работи да си е отишъл или поне главният секретар. преди самият инцидент е имало толкова много индикации за наближаващо насилие, но шкембелиите в МВР ги е мързяло да си вършат работата. Просто полицията с тоя бюджет и тоя раздут състав е един голям смръдлив, нищо не вършещ паразит!
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бойко:циганите са по-важни от българите!!!

Знаете, че съм пръв критик на Бойко Борисов и на ГЕРБ.
Предлагам обаче да не оцветяваме в политически пристрастия и цветове случаят "Катуница".
Случаят е БЪЛГАРСКИ, а не партиен.
Българският народ НЕ е глупав ! Сигурен съм, че още сега на предстоящите избори ще си каже тежката дума ...
Възмутен съм не само от Бойко Борисов, който нарече случаят в Катуница "криминален".

Не, Бойко, случаят е чисто етнически, а не криминален !
Възмутен съм от поведението на всички така наречени "български" политици.
Нито един от тях нямаше доблестта да застане пред камерите и да каже открито какво мисли за събитията от последните дни.
Скриха се като мишки ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Re: Убийства и размирици в Катуница!
Наглия мангал Рашков заплашва в ефир! Е няма такава наглост!
http://www.btv.bg/bg/videos/emisii/vide ... /#Comments
http://www.btv.bg/bg/videos/emisii/vide ... /#Comments
Последна промяна от Muscarin на 25 сеп 2011 11:59, променено общо 1 път.
Muscarin написа:Наглия мангал Рашков заплашва в ефир! Е няма такава наглост!
нека нека.. така Българите се нахъсват още повече... и може да не е всяко чудо за 3дни
[center]
[/center]

Единствения със нормален коментар беше Расате.Сега четох изказване на ЦЦ,че не трябвало да се допускат по вече безредици.
- gentlemanxxx
- Контакти:
Осъзнайте се....
От вчера в този форум съм прочел над 10теми относно трагедията в Катуница..Превръщате в една истинска трагедия, в причина да си изкарате яда и омразата към циганите(които определено си го заслужават)..Волен и други подобни използват тази трагедия за да спечелят още гласове без да ги интересува че едно младо момче е починало..Колкото и да е тежко, неможе да казваме, че всички цигани са еднакви..ДА ПОВЕЧЕТО СА НАГЛИ И НАХАЛНИ, НЕ ЗАЧИТАТ НИКАКВИ ЗАКОНИ...,но не всички са такива..Болни ми е като гледам как една траедия беше използвана по толкова жалък начин..Обвинени бяха Бойко,президента,турците,комунистите и всеки обвинява този който му е изгодно..Писна ми от този популизъм..ДОКОГА НЯКОЛКО ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ ЩЕ СА ПО ВАЖНИ ОТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ...
П.С. може да не е правилно НО МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ИЗГОРЯХА КРАДЕНИТЕ ИМОТИ НА ЦАР КИРО
така трябва да се постъпи и с мафиотите които гледаме във всички градове,живеят в палати и правят каквото поискат..ПРОБЛЕМА НЕ СА ЦИГАНИТЕ А ТОЧНО ТЕА МУТРИ КОИТО ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЕ...
П.С. може да не е правилно НО МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ИЗГОРЯХА КРАДЕНИТЕ ИМОТИ НА ЦАР КИРО

-
- Контакти:
Поклон пред вас Пловдивчани! За пореден път доказахте че сте достойни Българи!
donpacko написа:Единствения със нормален коментар беше Расате.Сега четох изказване на ЦЦ,че не трябвало да се допускат по вече безредици.
Да си завре един фишек отзад ЦЦ ! На хората им писна вече от тая сган!
-
- Контакти:
Re: Бойко:циганите са по-важни от българите!!!
Давайте метали
по бтв дават пряко , и пак бенатова води мама и ...
[center]
[/center]