Почерпката после се разбира от само себе си! Наздраве!
eRepublik - присъединете се към еБългария!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Trimastiki
- Контакти:
Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!
Ако някой се заинтересува от ерепублик, ще съм благодарен, ако ползва този линк: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zachs
Tоя галфон Плато... да го видим кога ще оправи тая бъгава игра... играта ми крашна за 10 минути, колкото да изгуяб БХ медала... Сега едва ли ще ми върне базуките... 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Моля,който може да гласува за мен в Полизия,аз съм от БДП.За пореден път се мъча да стана депутат,умишлено се пуснах в този регион,защото там са необходими по-малко гласове.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
И аз търся гласоподаватели. В Добдруджа, партия Звено.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Хайде който може да гласува за мен,трябват ми 2-3 гласа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Хайде, де, все още ми трябват 2 реферала. Линк за регистрация тук. Ще черпя.
Чудя се да вляза ли в армията? iKimi как е там. Ще споделиш ли?
Exclusive написа:Хайде, де, все още ми трябват 2 реферала. Линк за регистрация тук. Ще черпя.![]()
![]()
Въпрос на предпочитание.Финансирането не е нещо особено,ако това те интересува,сигурно знаеш за реформата на Абсфреш,която се извършва в момента.Попринцип,от около месец се чудя дали да не напусна,не за друго,ама ми омръзна от боя по заповеди,искам вече да поиграя по-свободно играта.Иначе не бих казал,че е зле там,мен ме приеха преди 4 месеца,определено участието в армията помогна на развитието ми като играч,сега след промените на Плато,нашия взвод събрахме злато и купихме един MU,където,ако направиш 25 убийства в зададената битка получаваш енерджи бар и базука.Въпрос на предпочитание е дали да постъпиш,в никакъв случай няма да оплювам или възхвалявам армията.
П.п.Трябва да правиш по 100K щета на ден,за да те приемат. https://spreadsheets.google.com/spreads ... T3c6MQ&ifq
Аз толкова щета правя на един бой. За сега ще седя в Бразилия и ще фермя още малко. Пък и си намерих готин отряд. Пращат ми 12 танка и храна за 75 удара. Понеже са в друга часова разлика ми пращат танковете и заповедите през нощта, а аз сутрин ги избивам, но за България, защото няма как да ме хванат. 
Как се уреди с бразилско гражданство?
Уредих се. Ако искаш ще се опитам да уредя и теб. Но да знаеш, че не е сигурно дали ще стане, защото тези пичове, които ще питам може вече да са се изчерпали откъм гражданства.
Върни се в “Игри и забавления”