Трябва ли Левски да бъдат наказани !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen1914

Re: Трябва ли Левски да бъдат наказани !

Мнениеот fen1914 » 22 юни 2009 23:35

каква свастика, какви пет лева? ако случайно отдалече изглежда или наподобява някакъв символ, това по никакъв начин не означава, че е търсен подобен ефект - въпрос на случайност.
тези които падат 20 пъти за няма и година да търсят причините в тяхното дворче, може и в задното, ако искат.
левски шампион!!!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 22 юни 2009 23:36

Стига деее кво само се заяждате а пък наще що отговарят .. нз то чорбата си няма друга работа и гледа другия кво прави .. ;) и вместо да изрази мнение се се ус..а
Изображение

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 22 юни 2009 23:40

POPCORN написа:
yasennn написа:хаха аве ти си луд да накажат отбора заради 30 човека които Уж са фенове а само пречат на отбора тва са някакви наркомани и пияници това не означава че цялата публика на ЛВВСКИ е такава в агитката на цФка също има такива мърши във сяко стадо си има мърша

да има и ни наказаха нали заради ловече а тия където бяха в ловече са 1/432432432432432 от агитката на цСКа ама сега сме лишени от 2 домакински.това не е логика!

Пуканке, в Ловеч имаше стотици червени фенове на терена.Мястото им е на трибуните не зад вратите или на игрището.Като се има предвид ,че на гостуванията ви ходят не повече от 1000 човека (а и на домакинствата), това си е един много сериозен процент.Да ти припомням ли един финал за купата на България между ЦСКА и Черно Море, какви истъпления правехте.За удар срещу противников играч от фен в тунела?!Какво искаш?Моето предложение за наказание е да играем мача с Локо СФ на националния.Ти какво ще кажеш?Ако искаш, може да се отнеме титлата на Левски за миналата година и да стартират този сезон с минус 10 точки! :) Много сте жалки, чак не ми е смешно вече! :oops:
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 юни 2009 23:41

0007 написа:
groti написа:
ЕМИЛ написа:доколкото знам у нас няма нацистка партия.затова няма нищо общо и с политиката

До колкото знам свастиката е фашистки символ.Фашизмът,от своя страна е политически строй,т.е. има доста общо с политиката.Не с тази в парламента,а с идеологията и т.н.
Стадионите не са място за политически,религиозна и подобни пропаганди и идеологии.

Дай тогава да забранят ЦСКА.Защото те с емблемата си предизвикват политическа пропаганда.

Има хора които трябва да мислят и по този въпрос.Не знам,как го тълкуват господата от ФИФА ,УЕФА и т.н. Истината е,че комунистическите обеждения до колкото знам не са официално забранени в България,Европа и Света(за съжаление),докато фашизмът до колкото знам е.
110 години любов!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 юни 2009 23:41

peho написа:
POPCORN написа:
yasennn написа:хаха аве ти си луд да накажат отбора заради 30 човека които Уж са фенове а само пречат на отбора тва са някакви наркомани и пияници това не означава че цялата публика на ЛВВСКИ е такава в агитката на цФка също има такива мърши във сяко стадо си има мърша

да има и ни наказаха нали заради ловече а тия където бяха в ловече са 1/432432432432432 от агитката на цСКа ама сега сме лишени от 2 домакински.това не е логика!

Пуканке, в Ловеч имаше стотици червени фенове на терена.Мястото им е на трибуните не зад вратите или на игрището.Като се има предвид ,че на гостуванията ви ходят не повече от 1000 човека (а и на домакинствата), това си е един много сериозен процент.Да ти припомням ли един финал за купата на България между ЦСКА и Черно Море, какви истъпления правехте.За удар срещу противников играч от фен в тунела?!Какво искаш?Моето предложение за наказание е да играем мача с Локо СФ на националния.Ти какво ще кажеш?Ако искаш, може да се отнеме титлата на Левски за миналата година и да стартират този сезон с минус 10 точки! :) Много сте жалки, че чак не ми е смешно вече! :oops:

Абе хубаво бее.може да си прав!Ама нас поне от време на време си ни наказват а вас никога нищо !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юни 2009 23:59

Гроти, точно тук грешиш. Комунистическия режим, заедно с петолъчката е забранен. Така че, ако трябва да има някакво наказание за Левски, то в ЦСКА всички би трябвало да са в затвора като се почне от чистачката!

KellyB

Мнениеот KellyB » 23 юни 2009 00:01

Недоносчета смотани, първо научете какво е свастика и тогава пишете глупости!
http://bg.wikipedia.org/wiki/Свастика

HESS

Мнениеот HESS » 23 юни 2009 00:07

Изображение
точно за същото нещо Ботев беше санкциониран с 1 мач наказание и -3 точки миналата година от уефа след пратена снимка.незнайно как след това бфс премахнаха наказанието от -3 точки,но щом пак е направено наказанието трябва да е минимум лишаване от домакинство на левски срещу санта хуи.
пп:някой ако знае на кой точно се пращат тези работи в уефа нека да пише.да пусна и аз едно писанце

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 23 юни 2009 00:10

HESS написа:Изображение
точно за същото нещо Ботев беше санкциониран с 1 мач наказание и -3 точки миналата година от уефа след пратена снимка.незнайно как след това бфс премахнаха наказанието от -3 точки,но щом пак е направено наказанието трябва да е минимум лишаване от домакинство на левски срещу санта хуи.
пп:някой ако знае на кой точно се пращат тези работи в уефа нека да пише.да пусна и аз едно писанце

На Арменския поп. :mrgreen:
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 23 юни 2009 00:14

[/quote]
Абе хубаво бее.може да си прав!Ама нас поне от време на време си ни наказват а вас никога нищо ![/quote]
Така вече съм съгласен.За всяко провинение трябва да има и наказание.Сега помисли малко и дай предложение какво да бъде.Ако си обективен ще ти стисна ръката.И междо другото са ни наказвали много по-жестоко отколкото вас някога (изключвам лиценза), но сигурно си много малък и не знаеш.

Върни се в “Футбол - България”