slavia_forever написа:Casper написа:Ако продължава да пише с тоя аватар и подпис, продължавам и аз ! Поне, до като се появи Стенли!
Няма да продължава за известно време.
Махнах ги, макар и с голямо забавяне.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:Casper написа:Ако продължава да пише с тоя аватар и подпис, продължавам и аз ! Поне, до като се появи Стенли!
Няма да продължава за известно време.
slavia_forever написа:Като дам другия път ще ти го пратя.
sorcererals написа:Здравейте.
Поради обясними причини, влизам основно рано сутрин и късно вечер във форума и не винаги имам време да модерирам. А понякога и скоростта, с която ми се отваря сайта е убийствена(направо може да си пукне човек от чакане), като сега например. Определено форума ни има нужда от по-сериозно модериране, но това не означава, че модераторите на градския ни съперник имат право да модерират и налагат наказания, заради постове във форум Ботев. Ако има проблеми, докладваме на глобалните и те взимат отношение. На няколко пъти получавам сигнали за това, а вече и открито си го пишат модераторите на форум Локомотив. Ако ще се дебнем по форумите и темите, за да се наказваме, това е най-лесното, но за мен лично е безмислено. Ако трябва избирайте нови модератори на форума, едва ли някой ще се разсърди.
Поздрави
stenly написа:Току-що говорих с Томислав и той помоли да предам на всички модератори, темата за бунтовете и случващото се Катуница да не се маха от форума ни, а да остане. "Даже да остане на първа страница по дълго време, ако може" - каза Томислав Русев.
Разбира се, това не означава, че вътре крайните псувни и идиотии не трябва да се махат.
slavia_forever написа:stenly написа:Току-що говорих с Томислав и той помоли да предам на всички модератори, темата за бунтовете и случващото се Катуница да не се маха от форума ни, а да остане. "Даже да остане на първа страница по дълго време, ако може" - каза Томислав Русев.
Разбира се, това не означава, че вътре крайните псувни и идиотии не трябва да се махат.
ок, връщам я, да бяхте казали по рано с Томислав!
slavia_forever написа:Защото явно само аз имах ТОПКИ, буквално само аз да я заключа, НАВЛЯКОХ СИ ГНЕВА НА СТОТИЦИ ХОРА, можехте да кажете!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост