След такъв слаб мач на Бербатов най-нормалното е да го критикуват,не става въпрос дали Оуен е играл по-слабо,мен ме интересува как играе номер 9 в атака,дали вкарва,дали се раздава.Еми от това което видях Бербатов игра доста слабо в атака ,а за фаза защита да не говорим.Не може да те пускат за първи път титуляр от сумати време и ти да не изровиш терена,за да докажеш,че си за важните мачове.Това,че Оуен е бил по-слаб ,въобще не може да му е оправдание!!!А това ,че халфовете не му давали добри пасове ги разправяйте на друг.
Е ,прогнозата ми в началото за труден мач се оказа правилна,за мое голямо съжаление...
Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г
"Пропуксът на Гигс...добра топка,но някак си се позабави,трябваше по-бързо да тръгне към нея, вярно е,че беше и леко пришпорен от защитника на Стоук,но все пак успя да отправи удар,който мина на 40см от десния стълб.....малшанс наистина..."
Отдавна не се бях смял така на коментар."Пришпорен"е готина дума ,ама по-скоро за кон...
най-интересно ми е КАК ГИ ПРЕДЦЕНИ ,ЧЕ СА ТОЧНО 40 СМ ОТ ДЕСНИЯ СТЪЛБ...???

Бербатов овладява...спринт на Бербатов, Бербатов подава на Бербатов, а той прави двойно подаване с Бербатов удар и гол на Бербатов. Заслугата за този гол е на Бербатов, който подаде на Бербатов.
Ето така нашия можеше да отбележи.

windy26 написа:След такъв слаб мач на Бербатов най-нормалното е да го критикуват,не става въпрос дали Оуен е играл по-слабо,мен ме интересува как играе номер 9 в атака,дали вкарва,дали се раздава.Еми от това което видях Бербатов игра доста слабо в атака ,а за фаза защита да не говорим.Не може да те пускат за първи път титуляр от сумати време и ти да не изровиш терена,за да докажеш,че си за важните мачове.Това,че Оуен е бил по-слаб ,въобще не може да му е оправдание!!!А това ,че халфовете не му давали добри пасове ги разправяйте на друг.
Е ,прогнозата ми в началото за труден мач се оказа правилна,за мое голямо съжаление...
ХАХАХАХАХАХХХАААХАХАХАХАХАХАХАХА.....ТИ МЕ РАЗБИ ПРОСТО!ХАХАХАХА
От Юнайтед играха МАЛЦИНА И ТО САМО НЯКОЛКО МИНУТИ.Останалото пълен резил.НО!Винаги има едно голямо НО!Бербатов търка пейката и сега за да се докаже като дърпа умрелия отбор.ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ,ДОРИ И БЕЗ ТОПКА!Какво сега оправдание му търсите?Нали другаря каза тия да ги разправяме на друг!НЕ му подавали топката..Ми да вкарва без топка бе.Закво му е топка ся?Луксове...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
windy26 написа:"Пропуксът на Гигс...добра топка,но някак си се позабави,трябваше по-бързо да тръгне към нея, вярно е,че беше и леко пришпорен от защитника на Стоук,но все пак успя да отправи удар,който мина на 40см от десния стълб.....малшанс наистина..."
![]()
![]()
Отдавна не се бях смял така на коментар."Пришпорен"е готина дума ,ама по-скоро за кон...
![]()
Ми примерно преценя на око...Не е толкова умствено надарен като теб да го сметне точно...
MuFc1878 написа:Бербатов овладява...спринт на Бербатов, Бербатов подава на Бербатов, а той прави двойно подаване с Бербатов удар и гол на Бербатов. Заслугата за този гол е на Бербатов, който подаде на Бербатов.
![]()
![]()
Ето така нашия можеше да отбележи.

Сега като гледам повторенията на някои ситуации,си правя сметка,че корееца Парк щеше да свърши доста полезна работа в средата на терена....но уви! Точно той ни трябваше,особено в последните 15-20 минути,ако беше го пуснал сър Алекс примерно на мястото на Андерсон,неговата скорост,енергия и борбеността със сигурност можеха да повлияят за отбелязване на победно попадение!
А също така сър Алекс можеше и да рискува със златният ни жокер в подобни завързани мачове-Македа,просто трябваше да се опита,защото нека си припомним,че именно той успяваше да ни "измъкне",с гол или хубав пас, в такива закучени мачове:с Вила(3-2)-гол,Съндерланд(0-1),Вила(2-2)-гол,Валенсия(0-1)-пас към Чичарито....Ето нагледни примери,че дори и за 5 минути да влезе винаги успява да повлияе,такаче събитията да бъдат в наша полза!
А също така сър Алекс можеше и да рискува със златният ни жокер в подобни завързани мачове-Македа,просто трябваше да се опита,защото нека си припомним,че именно той успяваше да ни "измъкне",с гол или хубав пас, в такива закучени мачове:с Вила(3-2)-гол,Съндерланд(0-1),Вила(2-2)-гол,Валенсия(0-1)-пас към Чичарито....Ето нагледни примери,че дори и за 5 минути да влезе винаги успява да повлияе,такаче събитията да бъдат в наша полза!
- t0bl3ro_bg
kirchaka написа:t0bl3ro_bg написа:Ето ви Бербатов, Ето ви и Барби, Ето ви и Кукла Барби
70 минути играем с 8 човека, двамата опорни и тва умряло дърво
Да взима да купува Сър Алекс вече опорни халфове и един класен нападател за резерва, че ми писна. Петте мача се молех да не се видят проблеми в халфовата линяи, и 2 мача подред си лъснаха като черно на бяло.. Добре, че се га губим точки, а не в края.
НЕ СА ВИНОВНИ СТОУК, НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ САМИ !
Абе защо на вас все Бербо ви е виновен бЕ?Вие сте МАЛОУМНИ ПРОСТО!Кой къде-Бербо виновен.Юнайтед загуби единствено заради слабата игра на Бербо!Добре,че беше СУПЕР-МЕГА представянето на легендарните Андерсон,Флетчър и Оуен,иначе щяхме да сме паднали поне с 6-0.Фърдинанд изглеждаше тооолкова стабилен,че нямам думи.Когато Крауч вкарваше,какво направи Де Хеа?Гледа,гледа,па падна.Добре поне,че той израства и направи
няколко похвални спасявания.Грахчо се контузи-МИ ЗАЩО ЗА БОГА ТРЯБВАШЕ ДА ПУСКА ТОЯ ГАЛФОН ОУЕН,А НЕ УЕЛБЕК??Вижда се,че Юнайтед побеждава,като играе с един бърз нападател и един,който да се връща и в защита,и на халфовата линия.Бербатов и Руни успяват.Руни и Грахчо-също.Берба и Уелбек-най вероятно да,но Оуен вкара 2 късметлийски гола на КК и сега е Лео Меси.
П.С.:КАто ви гледам каква сте интилигенция,искам да поясня,че съм използвал саракзъм,защото е очевидно,че най-вероятно няма да го усетите с вашия акъл...
Бербатов му дадоха пред наказателното той се замота, Оуен не се коментира, двамата опорни и те. Ама много искахте Берба титуляри, ето ви титулярНО ДЪРВО
Първо се научи да преценяш,как се пише думата "ПРЕЦЕНИ" и тогава ще можеш и ти да преценяш с точност на колко сантиметра е минала топката

Бербатов става все по трагичен и се отдалечава от МU.