http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1430119540
ВСЕКИ ЕДИН ,КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ПОНЕ МАЛКО ОБИДЕН ОТ ТОВА ,КОЕТО КАЗА ТАЗИ МРЪСНА КУ*ВА ,НЕКА И НАПЪЛНИ ПОЩАТА!!! МОШНО ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ!!!
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Знаех си,че феновете на Ботев и Локо(ПД) ще отидат на протест в Катуница,дори запалихте къщата.Браво поздравявам ви.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
-
- Контакти:
Главен комисар Калин Георгиев: Задържан е шофьорът на буса, убил 19-годишния Ангел в Катуница
24 септември 2011 | 22:53 | Агенция "Фокус"
Начало / Полиция
Пловдив. Задържан е шофьорът на буса, убил 19-годишния Ангел. Това каза пред Агенция "Фокус" главен комисар Калин Георгиев, главен секретар на МВР. Мъжът бе обявен за издирване след инцидента снощи, когато бус с роми прегази около 20.00 часа в Катуница 19-годишният младеж. Мъжът е 55-годишен, криминално проявен, с инициали С. Й.
Към момента има задържани 21 хулигани. Започнали са производства за установяване на извършените деяния от тях, каза Калин Георгиев.
инфо http://www.focus-news.net/?id=n1569245
24 септември 2011 | 22:53 | Агенция "Фокус"
Начало / Полиция
Пловдив. Задържан е шофьорът на буса, убил 19-годишния Ангел. Това каза пред Агенция "Фокус" главен комисар Калин Георгиев, главен секретар на МВР. Мъжът бе обявен за издирване след инцидента снощи, когато бус с роми прегази около 20.00 часа в Катуница 19-годишният младеж. Мъжът е 55-годишен, криминално проявен, с инициали С. Й.
Към момента има задържани 21 хулигани. Започнали са производства за установяване на извършените деяния от тях, каза Калин Георгиев.
инфо http://www.focus-news.net/?id=n1569245
- liverpool96
- Контакти:
Re: Убийства и размирици в Катуница, жандармерия пази Цар Киро
marmi52 написа:8-)
Това истина ли е ?Не намирам никакво потвърждение в другите новинарски сайтове ...
Информационно затъмнение като по Живково време ? Тогава като станеше нещо, което не е изгодно на властта и медиите мълчаха като риби. Сега май е същото !
Жал ми е за българските полицаи, на които е ЗАБРАНЕНО да задържат роми и да ги докосват с пръст дори, независимо, че онези очевидно нарушават закона.
Законите в България никога не са били еднакви за всички ! Под натиска на Световните господари у нас малцинствата се толерират от властимащите вече много години наред.
Всичко това става за сметка на нас - българите !
Е как, и по БТВ също го имаше това

ВРЕМЕ БЕШЕ БЪЛГАРИНА ДА СЕ СЪБУДИ
Да се надяваме,че това е само началото.
Имаме да отсрамваме предците си

Имаме да отсрамваме предците си

You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Помня, че за така наречения "Цар" Киро се говореше още преди 15-20 години. В цяла България се знаеше, че прави огромни количества фалшив алкохол. Говореше се, че този му бизнес е само прикритие за истинския - търговията с наркотици.
Как така 20 години този Киро е още "цар" ? Как е още жив и защо не е в затвора ???
Защо има такива палати ? Държавата в лицето на НАП, Икономическа полиция, ДАНС не се ли е интересувала откъде този има такива доходи ???
Плащал ли е данъци през всичките тези години за такива огромни доходи и имоти ???
Ето, тук е заровено кучето според мен ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Задържаха шофьора на микрубуса, прегазил 19-годишния Ангел Петров
Задържаха шофьора на микрубуса, прегазил 19-годишния Ангел Петров. Това съобщи за Дарик главният секретар на МВР Калин Георгиев. Мъжът е напуснал България, след което се е опитал да влезе отново в страната и тогава е бил заловен.
В късния следобед напрежението в Катуница ескалира. Протестиращи срещу "клана Рашкови" подпалиха три от имотите на Цар Киро. Единият от тях е на покойния му син Иван Рашков. Вторият от имотите е на другия му син Ангел Рашков, а третият е на внука му Йорго. Дълго време протестиращите замерваха къщите с камъни и коктейли „Молотов".
Жандармерията и полицията успяха да разгонят протестиращите, за да могат пожарникарите да потушат пламъците. Огънят е овладян и пламъците почти са потушени.
Обстановката в Катуница започва да се нормализира, стотиците протестиращи се разотиват.
фифи перото написа:lisynger написа:фифи перото написа:Привечер бях наблизо,но напрежение нямаше.Имаше много патрулки...
Направи ми впечатление,че мангалите ДЕМОНСТРАТИВНО се държаха предизвикателно по улицата и в един голям магазин.
Да не би да е тоя хипермаркет на спирката за рейсовете
Не.На границата със Западен парк-Т... Седнахме да пием по кафе близо до Лебеда и се изсипаха 2 коли с мазни мангали,за които ми казаха ,че са дилъри за люлин и парка .10 мангала се държаха много арогантно със собственика и сервитьорката , ние бяхме 2-ма с 2 жени...
За Люлин не ми се вярва София-Запад и в частност Килията отдавна са окупирали тоя бизнес ,но виж във парка е страшно ако не си ходил неможеш да си представиш какво значи разруха,един стълб на лампа няма!
Изнасилвания,грабежи,побоища години наред едва това лята се сетиха да пуснат конна полиция и то само през деня,през ноща ги няма никакви
Последна промяна от lisynger на 24 сеп 2011 23:02, променено общо 1 път.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- liverpool96
- Контакти:
sMotLiO написа:ВРЕМЕ БЕШЕ БЪЛГАРИНА ДА СЕ СЪБУДИ
Имаме да отсрамваме предците си![]()
![]()
Пич, в момента сме толкова замрели, че няма накъде! Периода в момента е възможно най-срамния за нашите предци. Мисля си, че по-лошо няма как да стане.
marmi52 написа:8-)
Помня, че за така наречения "Цар" Киро се говореше още преди 15-20 години. В цяла България се знаеше, че прави огромни количества фалшив алкохол. Говореше се, че този му бизнес е само прикритие за истинския - търговията с наркотици.
Как така 20 години този Киро е още "цар" ? Как е още жив и защо не е в затвора ???
Защо има такива палати ? Държавата в лицето на НАП, Икономическа полиция, ДАНС не се ли е интересувала откъде този има такива доходи ???
Плащал ли е данъци през всичките тези години за такива огромни доходи и имоти ???
Ето, тук е заровено кучето според мен ...
Мисля, че намеси ли се ЕС в този случай, тоя мангал моментално ще хвърчи. Само ще съжалявам, че преди това не се е намерило кой да го гръмне, че поне да знам, че е отмъстено за момчето...