Локомотив (Сф) -- Черно море - 0:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Re: Локомотив (Сф) -- Черно море (събота, 20:00)

Мнениеот varnafen » 24 сеп 2011 22:24

Това ни е нивото....ментално.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 24 сеп 2011 22:38

Немога да повярвам, че не храните съдиите, топката, времето, след този мач :shock: Има евлолюция при вас, поздравления за което. На нас не ни отива да се оплакваме след мач, в който се вижда, че нямаме аргументи, ние за разлика от вас не сме ревльовци. Два безумно слаби отбора(за нас си знаем), но от вас очаквах повече, все пак шампиони ставахте допреди няколко кръга. Живи и здрави
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

ZELENA_DOMINACIQ
Контакти:

Мнениеот ZELENA_DOMINACIQ » 24 сеп 2011 22:48

Само на мен ли ми се струваше, че не искахме да бием? Толкова грешни отигравания от елементарни ситуации не бях виждал отдавна. И колкото и да ми е гадно - най-вече от Жоро Илиев. Подгласници му бяха Жоро Божилов, Сашо Шерифа и Дончо (хайде, при него сме свикнали). Не победихме много слаб отбор. Жалко за доброто начало и за погрома над Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 сеп 2011 22:55

Вярно, че не взехме трите точки, но все пак играхме горе - долу добре. Винаги съм казвал, че дори и да загубим аз съм зад отбора - стига да играем нашата си игра, а не онова шубелийското срещу Лудогорец. Разбира се и днес се дивях на Чечо до кога ще търпи онзи некадърник Марадончо, но както казах поне не бяхме сетните страхливци. Видя се за не знам кой си път, че нямаме нападател. От доста години страдаме от липсата на таран. Най-сетне тази година си намерихме такъв, но ... контузия. Както и да е. Надявам се Пантерата да заиграе още следващия мач с Черноморец. А пък ако зимата го продадат то и на децата ще стане ясно, че ТИМ не са собственици на Морето, а предатели.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 24 сеп 2011 23:16

зеления написа:Вярно, че не взехме трите точки, но все пак играхме горе - долу добре. Винаги съм казвал, че дори и да загубим аз съм зад отбора - стига да играем нашата си игра, а не онова шубелийското срещу Лудогорец. Разбира се и днес се дивях на Чечо до кога ще търпи онзи некадърник Марадончо, но както казах поне не бяхме сетните страхливци. Видя се за не знам кой си път, че нямаме нападател. От доста години страдаме от липсата на таран. Най-сетне тази година си намерихме такъв, но ... контузия. Както и да е. Надявам се Пантерата да заиграе още следващия мач с Черноморец. А пък ако зимата го продадат то и на децата ще стане ясно, че ТИМ не са собственици на Морето, а предатели.

много си занижил критериите за качеството на играта.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 сеп 2011 23:32

Clarion, не приятелю, не съм занижил критериите си, но едва днес мога да споделя, че мача с Лудогорец направо ме срина. Никога не бях гледал толкова страхлив моя отбор. А аз го гледам много отдавна! Днес поне нямаше страх. Другото ще дойде с Пантерата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 сеп 2011 23:46

Очевидно трябва да приемем,че без Пантерата нещата ще се въртят около 0:0.Защитата днес си свърши своето - 0 допуснати гола,но головата ИМПОТЕНТНОСТ и слабите крила ни обрекаха на 0 и отпред.Очаквах един такъв ИКС и точно НУЛЕВ.Но както казах-важното е,че секнахме серията от поражения,3-то щеше да ни дойде в повече и да бъдем крайно нервни срещу Черноморец...където изобщо няма да ни е лесно и дано Паломино е на линия!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 сеп 2011 23:59

Надиграхме ги, но няма кой да вкара, докато не се върне Паломино ще е така, а притеснителното е че няма никаква информация какво точно е състоянието му и дали скоро ще играе..
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

sluchaen
Контакти:

Мнениеот sluchaen » 25 сеп 2011 01:09

само с вратар и защитници няма как да се получи. какви хора излизат титуляри.. нямам думи. макето защо е резерва? капитанов защо играе? дончо? миро не е готов още колкото и да му се иска. паломино го няма и отпред няма положения. схемата стана - отзад за 0:0, отпред каквото стане

Marlboro
Контакти:

Re: Локомотив (Сф) -- Черно море - 0:0

Мнениеот Marlboro » 25 сеп 2011 08:40

С тези нарочени футболистчета отпред,няма как да стане.Дончо,Марчев,Капитанов,Николов,Манолов,Тошко Колев,това ни е нападателната мощ.За жалост никой от тях не може да премине с топка противников играч,а ние чакаме голови положения.Много тичат,създават усещане че правят нещо,а ефективност-нула,голяма нула.Поне да можеха да си спират топката като хората,но уви.Снощи им пригласяше чудно и Божилов,отдавна не беше правил толкова жалък мач.Жоро Илиев раздаде много топки,но като няма нужното продължение,се създава усещане че и той е бил слаб,а не беше.Тия от който чакаме нещо интересно напред,вкарват в кюпа и тези който могат,пък те не са много.Иначе стефан Генов е доста можещ треньор,но като няма изпълнители-толкова.Клубната тактика със свободни агенти ще ни държи в средата на класирането,е,поне сме в А група,не можем да се сърдим на босовете,такава беше уговорката с кмета,когато ни взеха преди 5-6 години.Да се спаси Черно Море-и толкова.Ето.спасени сме,има ни,в а група сме,стабилни сме-точка.
п.п.След като на нашия стадион,човек няма къде да се изпикае,и за целта трябва да се вре в канала между буреняците,направете си сметка,за какви амбиций,цели говорим.А ние тука искаме футбол,победи,голове-молове,ала-бала.Между другото, прави са хората като ни плюят терена,найстина е отвратителен,ноооо и там трябват пари......

Върни се в “Черно море”