alive1912 написа:Начина по който беше написана темата беше вид заяждане с "жълтите".само уточних,че не сте единствени
Къде видя заяждане?Това е просто новина,а какво би направил ти е съвсем друг въпрос!Хората съдят другите сами по себе си!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
alive1912 написа:Начина по който беше написана темата беше вид заяждане с "жълтите".само уточних,че не сте единствени
alive1912 написа:Модератор ЛокоПД написа:alive1912 написа:тоя пък собственика на найлона е такава мижитурка.какво се хвалите толкова!ние си имаме Ботев в град Чикаго!имаме и фенове в Сиатъл...канарските острови-много важно!
Имате и ФК"Ботев" Чикаго.Познавам собственика - Жоро.Нищо лошо да има фенклубове на Пловдивски отбори навсякъде.Ама някои и това ги дразни.Комплекси,както обичате вие да казвате.Канарските острови не са важни.Важното е Сиатъл..
Ай стига бе
Знам,че има Фк Ботев в Чикаго...
Victor Apostolov написа:Абе пичага, заеби прасунгерите и те са тръгнали по пътя на онея жълто-черни курви Ботев, догодина може заедно да се борят за оцеляване!
alive1912 написа:хехе,да съм обидил някой.къде видя простотията?просто споменах някои факти и леко иронично споменах за коментара на темата...това е
flashfreak написа:Victor Apostolov написа:Абе пичага, заеби прасунгерите и те са тръгнали по пътя на онея жълто-черни курви Ботев, догодина може заедно да се борят за оцеляване!
"пичага" и т.н. И да му се слагаш на Мод Локо Пд и да не му се слагаш - няма да те огрее, той е доста повече пич от теб и не се кефи от това което съм забелязал на "сините приятелки"Има си отделни единици дето ще те огреят - пробвай се там. Иначе изглеждаш смешен - месиш се където не ти е работата.
Модератор ЛокоПД написа:alive1912 написа:хехе,да съм обидил някой.къде видя простотията?просто споменах някои факти и леко иронично споменах за коментара на темата...това е
Нямам предвид теб.Виж yobs,vasobaso...
alive1912 написа:Тук да няма от евроидиотите лефски софия?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта