Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Георги Иванов-фен тема
Великият тренер Грозданов-разбит в Перник!Още някой да го предложи за Левски?
- Умопомрачен
- Контакти:
Е кво толкова е станало, той да не води Реал Мадрид, че тая загуба да му тежи на реномето? Гостували са на негостоприемен стадион, двата отбора са на едно ниво, да не кажа че перничани май са си по-добрия отбор.
Аз лично винаги съм харесвал Грозданов
Левски София
- blue avalanche
- Контакти:
Умопомрачен написа:Е кво толкова е станало, той да не води Реал Мадрид, че тая загуба да му тежи на реномето? Гостували са на негостоприемен стадион, двата отбора са на едно ниво, да не кажа че перничани май са си по-добрия отбор.
След нашия мач с Монтана,някои се изказаха,че гостите,под "вещото" ръководство на Грозданов,едва ли не,са ни надиграли!При това положение,някакъв си Миньор,би трябвало да бъде унищожен от "мъдрия" "бай Гроздан".Или-не?
- Умопомрачен
- Контакти:
Мач с мач не си приличат, аз си мисля, че действително Монтана играха добре тук и до голяма степен ни затрудниха поради това, вероятно има влияние и треньора тук. Друг е въпроса, че Гонзо беше съвсем прав като отбеляза липсата на шанс или хладнокръвие пред гола, защото тоя мач изпуснахме бая чисти положения и само някой от тях да бяхме вкарали нещата въпросния мач нямаше да изглеждат като едно на мъка.
Нормално е добър треньор да греши или да допуска отбора му загуби, както и обратното.
Илиян Илиев лош треньор ли е? Аз продължавам да си мисля, че е добър... но ето има 7 поредни загуби, а му предстоят още трудни мачове.
Така че нещата не са толкова прости и елементарни.
Нормално е добър треньор да греши или да допуска отбора му загуби, както и обратното.
Илиян Илиев лош треньор ли е? Аз продължавам да си мисля, че е добър... но ето има 7 поредни загуби, а му предстоят още трудни мачове.
Левски София
- blue avalanche
- Контакти:
Умопомрачен написа:Мач с мач не си приличат, аз си мисля, че действително Монтана играха добре тук и до голяма степен ни затрудниха поради това, вероятно има влияние и треньора тук. Друг е въпроса, че Гонзо беше съвсем прав като отбеляза липсата на шанс или хладнокръвие пред гола, защото тоя мач изпуснахме бая чисти положения и само някой от тях да бяхме вкарали нещата въпросния мач нямаше да изглеждат като едно на мъка.
Като обобщение-и двамата показват,че не са за Левски!Според мен!За Левски просто "добър" не е достатъчно!
- Умопомрачен
- Контакти:
Съгласен! Добри са, но не колкото Царя Гонзо! Не са достойни и връзките на бутонките да му завържат!
Казах! 

Левски София
Гонзо хващай гората!!!
SANSIRO7 написа:Гонзо хващай гората!!!
Каква гора бре, Шуми Марица в ушите му и Майнатаун го чака и там да се оака

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Край и аз се убедих че Гонзо няма да направи нищо.Да беше си стоял директор.Може да показа че има нюх за играчи но не може да ги нареди.Мъри Стоилов няма кой друг драги приятели Мъри и Наско.
- captain_drifuss
- Контакти:
Гонзо президент, Гонзо президент, Гонзо, Гонзо, Гонзо президент!