Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот blue avalanche » 24 сеп 2011 19:00

Великият тренер Грозданов-разбит в Перник!Още някой да го предложи за Левски?

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 24 сеп 2011 19:06

Е кво толкова е станало, той да не води Реал Мадрид, че тая загуба да му тежи на реномето? Гостували са на негостоприемен стадион, двата отбора са на едно ниво, да не кажа че перничани май са си по-добрия отбор.

Аз лично винаги съм харесвал Грозданов
Левски София

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 сеп 2011 19:12

Умопомрачен написа:Е кво толкова е станало, той да не води Реал Мадрид, че тая загуба да му тежи на реномето? Гостували са на негостоприемен стадион, двата отбора са на едно ниво, да не кажа че перничани май са си по-добрия отбор.

Аз лично винаги съм харесвал Грозданов

След нашия мач с Монтана,някои се изказаха,че гостите,под "вещото" ръководство на Грозданов,едва ли не,са ни надиграли!При това положение,някакъв си Миньор,би трябвало да бъде унищожен от "мъдрия" "бай Гроздан".Или-не?

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 24 сеп 2011 19:18

Мач с мач не си приличат, аз си мисля, че действително Монтана играха добре тук и до голяма степен ни затрудниха поради това, вероятно има влияние и треньора тук. Друг е въпроса, че Гонзо беше съвсем прав като отбеляза липсата на шанс или хладнокръвие пред гола, защото тоя мач изпуснахме бая чисти положения и само някой от тях да бяхме вкарали нещата въпросния мач нямаше да изглеждат като едно на мъка.

Нормално е добър треньор да греши или да допуска отбора му загуби, както и обратното.

Илиян Илиев лош треньор ли е? Аз продължавам да си мисля, че е добър... но ето има 7 поредни загуби, а му предстоят още трудни мачове.

Така че нещата не са толкова прости и елементарни.
Левски София

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 сеп 2011 19:28

Умопомрачен написа:Мач с мач не си приличат, аз си мисля, че действително Монтана играха добре тук и до голяма степен ни затрудниха поради това, вероятно има влияние и треньора тук. Друг е въпроса, че Гонзо беше съвсем прав като отбеляза липсата на шанс или хладнокръвие пред гола, защото тоя мач изпуснахме бая чисти положения и само някой от тях да бяхме вкарали нещата въпросния мач нямаше да изглеждат като едно на мъка.

Нормално е добър треньор да греши или да допуска отбора му загуби, както и обратното.

Илиян Илиев лош треньор ли е? Аз продължавам да си мисля, че е добър... но ето има 7 поредни загуби, а му предстоят още трудни мачове.

Така че нещата не са толкова прости и елементарни.

Като обобщение-и двамата показват,че не са за Левски!Според мен!За Левски просто "добър" не е достатъчно!

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 24 сеп 2011 19:31

Съгласен! Добри са, но не колкото Царя Гонзо! Не са достойни и връзките на бутонките да му завържат! :mrgreen: Казах! :mrgreen:
Левски София

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 25 сеп 2011 18:27

Гонзо хващай гората!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 сеп 2011 18:58

SANSIRO7 написа:Гонзо хващай гората!!!

Каква гора бре, Шуми Марица в ушите му и Майнатаун го чака и там да се оака :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 25 сеп 2011 19:05

Край и аз се убедих че Гонзо няма да направи нищо.Да беше си стоял директор.Може да показа че има нюх за играчи но не може да ги нареди.Мъри Стоилов няма кой друг драги приятели Мъри и Наско.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 сеп 2011 19:13

Гонзо президент, Гонзо президент, Гонзо, Гонзо, Гонзо президент!

Върни се в “Левски”