Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница, жандармерия пази Цар Киро

Мнениеот Alex » 24 сеп 2011 15:22

Цветанов преди час каза - положението е овладяно и че няма да коментира, щото ече бил е предизборна кампания!!!!! (кво са тия "лъжливи информации" за умиращи българчета :/)

[offtopic]
Madridist написа:PFC Litex не знам дали съм те разбрал правилно,но ако говориш за "случая Чората',не виждам никакви аналогии с този тук. Тогава петима полицаи връзват с белезници отзад въпросния Чората, пребиват го от бой, в следствие на което същия умира. Въпросния Чората е бил един от най-големите наркопласьори в Благоевградска област. Тук говорим за 18 годишно момче, което е УБИТО, други трима са ранени, имаме полицай със счупена ръка, в следствие на този инцидент и едно 16 годишно момче е с опасност за живота. И какво прави полицията. Вместо да влезне и да изкара с белезници виновния/виновните, те седят като еничари и ги пазят. Пълно безумие, направо съм потресен от този инцидент. :shock:

И аз се зачудих дали за чората говори. все пак полицията в блг изпълнява мокри поръчки (Аз живея там - нагледал съм се н полицейски произвол, щото някой има "познати" в полицията.
при чората, на тях им бе платено от други мутри да го убият и толкоз! Най-добрият вариант беше чората мъртъв, те в затвора, ама ЦЦ се намеси и ги освободи...[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 сеп 2011 15:23

Къде са:
1.Онзи със скъсаните гуменки и филията с мас
2.Онзи от Мадрид-"Оправяча"
3.Съветският гражданин.
4.Усмихнатият котарак
5.Мавъра
.....и още и още..
за да ни обяснят:
ЗАЩО СЕ ИЗБИВАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ?

Защо България се превръща в циганска държава?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 24 сеп 2011 15:23

Направете темата важна и да е на главната страница на Гонг, за да може повече хора да разберат за протеста в 20:00ч. в Катуница.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 24 сеп 2011 15:26

Според мен до довечера феновете на Ботев и Локо пд, както и подръжниците на ВМРО ще унищожат де що има собственост на мангалите в селото (поне ми се иска да вярвам, че тоя път ще има някаква адекватна реакция)...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 сеп 2011 15:27

Ето ви доказателство,че най-накрая мангасарите ни се качиха на главите :evil: чак и полицията ги пазела...
Крайно време е да се върне смъртното наказание, да бутнеш умишлено млад човек в разцвета на силити си с бус тук се равнява на 2 години условно може би :evil:
[offtopic]Мангалите на сапун[/offtopic]
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 сеп 2011 15:33

8-)

Млади българи, футболни фенове, приятели и опоненти,

Забравете всякакви различия помежду си ! Вие сте будната съвест на БЪЛГАРИЯ !
Животът е пред вас и какъвто си го направите, такъв ще го живеете ...
Ако ви се живее в най-бедната, изостанала и циганска държава в Европа, продължавайте да си затваряте очите за всичко, което става около вас.

Но не забравяйте: "Когато мечката играе у комшиите, тя ще дойде и у вас" !!!

Не чакайте мечката вкъщи ! Не позволявайте злото да ви застига един по един, а се изправете заедно срещу него !
Заедно сте силни ! Правото е ваше ! Действайте !!!

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 24 сеп 2011 15:33

lisynger написа:Ето ви доказателство,че най-накрая мангасарите ни се качиха на главите :evil: чак и полицията ги пазела...
Крайно време е да се върне смъртното наказание, да бутнеш умишлено млад човек в разцвета на силити си с бус тук се равнява на 2 години условно може би :evil:
[offtopic]Мангалите на сапун[/offtopic]

Ако си набеден производител на алкохолни продукти,а всъщност се водиш наркобос,може да получиш по-малка присъда!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 сеп 2011 15:37

Този път не трябва да им се размине.
Протестът трябва да се разрастне,да се пренесе в големите градове.
Ако това пак се потули,не ми се мисли какво ще се случва скоро.

Забравих да спомена и мизерниците от Хелзинкския комитет и сходни на тях...Те са "Петата колона" за ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯТА на България.
Последна промяна от фифи перото на 24 сеп 2011 15:39, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 сеп 2011 15:37

marmi52 написа:8-)

Случката е следната:
Убитото момче от български произход се спречква с внуците на цар Киро. Те го заплашват с убийство.
Снощи момчето излиза на улицата да си разхожда кучето. В този момент бус от Столипиново с бясна скорост премазва момчето и го влачи 15 метра ... Приятелите на момчето, които са се опитали да спрат буса също са пострадали.
Ранени са и трима полицаи, които също са опитали да спрат буса. Единият е със счупена ръка.

Питам : Защо полицаите не са стреляли по буса, след като той очевАдно умишлено прегазва човек т. е. извършва умишлено убийство пред очите им ????
И сам си отговарям: Защото нашите полицаи ги е страх от ромите ! На българският полицай е забранено неофициално да се занимава с ромите. Така го иска Уорлик ! Така им нарежда министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и преките началници на българските момчета в униформи ...
Затова има ромска безнаказаност. Затова ромските босове са недосегаеми, особено в предизборен период, когато осигуряват гласове за нашите политици.
Тъжна и жалка картинка е България, скъпи сънародници ! :(

Ти си много кухо парче. Знаеш ли изобщо кога един полицай има право да стреля и какво ще му се случи, ако стреля?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”