Порто-Бенфика -2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Порто-Бенфика
Не знам колко ще свърши мачът, но съм почти убеден, че ще има яко съдийско рамо за Порто, както е ставало във важни и не толкова важни мачове на отбора в последните сезони. Надявам се "орлите" са смачкат прехвалените "дракони"!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Не знам колко ще свърши мачът, но съм почти убеден, че ще има яко съдийско рамо за Порто, както е ставало във важни и не толкова важни мачове на отбора в последните сезони. Надявам се "орлите" са смачкат прехвалените "дракони"!
Конкретно в кой случай е помагал съдия?? Или го казваш от злоба някаква че сме по-успешни и от двата ти отбора!!
- Udoji90
- Контакти:
drakon написа:Udoji90 написа:Не знам колко ще свърши мачът, но съм почти убеден, че ще има яко съдийско рамо за Порто, както е ставало във важни и не толкова важни мачове на отбора в последните сезони. Надявам се "орлите" са смачкат прехвалените "дракони"!
Конкретно в кой случай е помагал съдия?? Или го казваш от злоба някаква че сме по-успешни и от двата ти отбора!!
Спомням си поне 2 измислени дузпи в мачове точно срещу Бенфика (за съжаление не помня години, тъй като не следя чак толкова това първенство), а и в други срещи с участието на Порто е имало подпиране (много добър пример е Порто 2-1 Арсенал в ШЛ неотдавна и по-конретно при втория ви гол, както и Порто 3-0 Монако на финала през 2004 г., когато съдиите дадоха 4 измислени засади на Мориентес и всичките бяха при 0-0 или 1-0). И не, не е злоба - просто в Португалия Бенфика са ми любими.
- Udoji90
- Контакти:
Сега няма как да не призная, че Порто играе доста по-добре и заслужено поведе. 
Порто поведе! 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
37-мин-1-0 -клебер гоооооооолллллллллл
- Udoji90
- Контакти:
Опа, тука Кардосо се размина със заслужен червен картон. 
Udoji90 написа:Опа, тука Кардосо се размина със заслужен червен картон.
Това е доказателство че и реферите са хора и те грешат!!
Udoji90 написа:drakon написа:Udoji90 написа:Не знам колко ще свърши мачът, но съм почти убеден, че ще има яко съдийско рамо за Порто, както е ставало във важни и не толкова важни мачове на отбора в последните сезони. Надявам се "орлите" са смачкат прехвалените "дракони"!
Спомням си поне 2 измислени дузпи в мачове точно срещу Бенфика (за съжаление не помня години, тъй като не следя чак толкова това първенство), а и в други срещи с участието на Порто е имало подпиране(много добър пример е Порто 2-1 Арсенал в ШЛ неотдавна и по-конретно при втория ви гол, както и Порто 3-0 Монако на финала през 2004 г., когато съдиите дадоха 4 измислени засади на Мориентес и всичките бяха при 0-0 или 1-0). И не, не е злоба - просто в Португалия Бенфика са ми любими.
Тези положения във В.Л.-по трябва да ги знаеш нещо не разбирам в обвиненията ти??
50-мин -отаменди 2-1-гооооооооллллл