Гледайки повиканите "чужденци" и предполагайки, кои играчи от нашето първенство ще извика, според мен състава ще е този:
------------------------- Н. Михайлов ------------------------
Манолев ----- И. Иванов --------- Бодуров ------ Занев
---------------- С. Петров --------- Гаджев ----------------
Домо ------------------- Попето ------------------ Божинов
-------------------------- Рангелов --------------------------
Официално! Ясни "чужденците" повикани от Мадански
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Официално! Ясни "чужденците" повикани от Мадански
1. Бодуров е аут до пролетта
2. Стига сме поставяли футболисти на непривични за тях постове, Божинов и Домо като външен халфове, защото.?
3. В контролата срещу Украйна трябва да се тестват младите момчета, пък квалификацията с Уелс да се направи смесица между млади и стари.
2. Стига сме поставяли футболисти на непривични за тях постове, Божинов и Домо като външен халфове, защото.?
3. В контролата срещу Украйна трябва да се тестват младите момчета, пък квалификацията с Уелс да се направи смесица между млади и стари.

-
THE G.A.M.E
PFC Litex написа:1. Бодуров е аут до пролетта
Незнаех това за Бодуров ...
Иначе предполагам, че състава ще е точно така.
Не аз ще ги поставя, а ..... там, който ще се води треньор.
Иначе Домо няма проблем да играе на крилото, правил го е многократно, при това с успех ...
По-добре типично крило което е и във форма (Тонев), отколкото да се поставя там футболист който някой път са играли на този пост.
Има още нещо което е много важно да се вземе под предвид, Тонев, Г. Миланов и Сашо Цветков ще са при мъжете само за контролата с Украйна и след това ще бъдат освободени за да се върнат при младежите за квалификацията за европейско с Малта, мисля че беше, и Мадански за да види как ще се впишат трябва да ги пусне именно срещу Украйна, за това и моят състав който написах е валиден само за тази контрола.
Бодуров в мача срещу Левски скъса менискус и оня ден претърпя успешна операция, възстановяването е около 2 месеца.
Има още нещо което е много важно да се вземе под предвид, Тонев, Г. Миланов и Сашо Цветков ще са при мъжете само за контролата с Украйна и след това ще бъдат освободени за да се върнат при младежите за квалификацията за европейско с Малта, мисля че беше, и Мадански за да види как ще се впишат трябва да ги пусне именно срещу Украйна, за това и моят състав който написах е валиден само за тази контрола.
Бодуров в мача срещу Левски скъса менискус и оня ден претърпя успешна операция, възстановяването е около 2 месеца.

-
THE G.A.M.E
Ами вероятно младежите ще се появят в игра по някое време ...
Но аз съм почти сигурен, че това ще е стартовият състав.
Без Бодуров разбира се ...
Все пак ще видим, дали ще се окажа прав ...
Но аз съм почти сигурен, че това ще е стартовият състав.
Без Бодуров разбира се ...
Все пак ще видим, дали ще се окажа прав ...
Такъв безличен национален , отдавна не сме имали.До преди няколко години , половината футболисти бяха някакви фактори в глубните си отбори на запад. Тоя отбор в момента е .... Касъмпаша , Газиантеп , Терек , айде да не ги изброяваме ,че... Един - единствен Астън вила и това е.
-
GibbonKolev
- Контакти:
bezpanika написа:Такъв безличен национален , отдавна не сме имали.До преди няколко години , половината футболисти бяха някакви фактори в глубните си отбори на запад. Тоя отбор в момента е .... Касъмпаша , Газиантеп , Терек , айде да не ги изброяваме ,че... Един - единствен Астън вила и това е.
Не се учудвам с изключение на Бербатов, Мартин, Стилян, Манолев и по-някакво изключение Божинов са играчите които в момента играят в големи клубове. Работата е там, че по-едно време имаше интерес към наши хора от национала, но действията на БФС и Мениджърите, както и на някои наши фотбулисти унищожиха интереса към всички Български футболисти. Общо взето думите на Матеус са истина нашите футболисти от много рано се мислят за звезди и като ги викнат на проби в някой западен отбор те се провалят. Не им достига въздух да си поемат от тренировки. За да се оправи нашия Футбол ни трябва лига от 20 отбора които да играят в схема Сряда Събота, и каква е тая пауза от 3-месеца през Декември Януари и Февруари, че дайте да го направим първеството да се играе през лятото там паузата е само месец. хем ще са готови и за евро турнирите
velez написа:would написа:За разлика от много пишещи във форума, смятам че Божинов е класен нападател и има какво да даде на България.
За мен, е правилна повиквателната и за Стилиян Петров, този човек има невероятен характер и дано да е здрав, за да изиграе още един квалификационен цикъл.
Ред, т.н. от теб "Ники-Фераририто", поне за мен, е най-класния ни вратар в момента и откакто премина в Твенте, показа невероятно израстване и се утвърди на този пост.
Би ли ми припомнил някой добър мач на вечната ни надежда Божинов за последните 4-5 години ? Не говоря за националнния отбор в който Божинов няма нито един запомнящ се мач, а за някои от клубните му отбори...
В Парма имаше 3-4 уникални мача,в които игра на топ ниво. Не ги помня точно кои бяха,но има...има
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
-
GibbonKolev
- Контакти:
GibbonKolev написа:В Парма имаше 3-4 уникални мача,в които игра на топ ниво. Не ги помня точно кои бяха,но има...има
По-скоро в Лече имаше големи мачове, но от тогава е само надолу, за съжаление.
GibbonKolev написа:По-скоро в Лече имаше големи мачове, но от тогава е само надолу, за съжаление.
На фона на другите ни нападатели, с изключение на Попето си е доста класен
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!