Избори за президент,за кого ще гласувате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Избори за президент,за кого ще гласувате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Избори за президент,за кого ще гласувате?

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2011 15:21

Tommi написа:
acmilan написа:За първи път няма да гласувам.Винаги съм бил син избирател,но Синята коалиция беше подменена,поради което нямам кандидат.Ще упражня правото си на глас само за местния вот в Стара Загора.Колкото до резултатите от изборите,не бъдете толкова сигурни,че всичко е решено и Плевнелиев е сигурен президент.Второто място на първия тур ще бъде решено от Доган.Който измежду Калфин и Кунева(Пръмова) бъде посочен от Сокола,отива на балотаж.Там Калфин няма почти никакъв шанс,като това не се отнася за Кунева,която при пълна мобилизация на Тройната коалиция и личния й,мажоритарен вот,ще стане сериозен конкурент на Плевнелиев.Друг е въпросът дали Доган въобще желае ГЕРБ да изгуби тези избори.Наблюдавайки сервилното отношение на медиите му спрямо Боко,не съм особено сигурен дали Сокола ще играе анти-ГЕРБ на тези избори.Иначе всички други кандидати са на олимпийския принцип,а нито един от тях не заслужава моята подкрепа.

ГЕРБ като партия продължава да има голяма подкрепа, защото много хора не откриват по-добра алтернатива. Същото се отнася и за Росен Плевнелиев като личност. БСП има твърд електорат, който не е никак малък, и техният кандидат (в случая е Калфин, но по принцип името не е от значение) ще получи обичайната подкрепа. Останалите избиратели ще разпределят гласовете си между Кунева, Сидеров, Румен Христов, Атанас Семов и т.н., затова балотажът между Плевнелиев и Калфин изглежда сигурен. Дори и с евентуална подкрепа на Доган, Кунева не може да достигне червения кандидат. А на балотажа също всичко е ясно. Освен гласовете от първия тур, Плевнелиев ще получи и по-голяма част от гласовете на поддръжниците на отпадналите кандидати, които ще гласуват анти-БСП или пък просто ще предпочетат Плевнелиев пред Калфин.

Всеки си има мнение и предположение,колега ;) А и изборите за президент слабо ме интересуват,поради неучастието на политическата партия,на която съм симпатизант,а именно ДСБ.
Последна промяна от acmilan на 23 сеп 2011 15:23, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 сеп 2011 15:22

По принцип съм фен на ДСБ и Иван Костов, но кандидата на сините - Румен Христов е подлога на ДПС. Така че мисля да гласувам за кмет на София - Прошко Прошков и за президент - Волен Сидеров. Волен ме дразни, но другите ме дразнят повече! Освен това преди да се появи Волен, всички желаеха ДПС за коалиционен партньор. Откакто се появи той - никой не ги иска, което е добре за България. Плюс това нека да има някой нестандартен политик, който да им бърка в гъза :lol:
Последна промяна от Red Warrior на 23 сеп 2011 15:37, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 сеп 2011 15:25

acmilan написа:
Tommi написа:
acmilan написа:За първи път няма да гласувам.Винаги съм бил син избирател,но Синята коалиция беше подменена,поради което нямам кандидат.Ще упражня правото си на глас само за местния вот в Стара Загора.Колкото до резултатите от изборите,не бъдете толкова сигурни,че всичко е решено и Плевнелиев е сигурен президент.Второто място на първия тур ще бъде решено от Доган.Който измежду Калфин и Кунева(Пръмова) бъде посочен от Сокола,отива на балотаж.Там Калфин няма почти никакъв шанс,като това не се отнася за Кунева,която при пълна мобилизация на Тройната коалиция и личния й,мажоритарен вот,ще стане сериозен конкурент на Плевнелиев.Друг е въпросът дали Доган въобще желае ГЕРБ да изгуби тези избори.Наблюдавайки сервилното отношение на медиите му спрямо Боко,не съм особено сигурен дали Сокола ще играе анти-ГЕРБ на тези избори.Иначе всички други кандидати са на олимпийския принцип,а нито един от тях не заслужава моята подкрепа.

ГЕРБ като партия продължава да има голяма подкрепа, защото много хора не откриват по-добра алтернатива. Същото се отнася и за Росен Плевнелиев като личност. БСП има твърд електорат, който не е никак малък, и техният кандидат (в случая е Калфин, но по принцип името не е от значение) ще получи обичайната подкрепа. Останалите избиратели ще разпределят гласовете си между Кунева, Сидеров, Румен Христов, Атанас Семов и т.н., затова балотажът между Плевнелиев и Калфин изглежда сигурен. Дори и с евентуална подкрепа на Доган, Кунева не може да достигне червения кандидат. А на балотажа също всичко е ясно. Освен гласовете от първия тур, Плевнелиев ще получи и по-голяма част от гласовете на поддръжниците на отпадналите кандидати, които ще гласуват анти-БСП или пък просто ще предпочетат Плевнелиев пред Калфин.

Всеки си има мнение,колега ;)

Така е, но само моето е правилно :lol: :lol: Шегувам се ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 23 сеп 2011 15:37

Плевнелиев изгря скоро хората биха гласували за него заради Бойко и заради факта ,че не се е омаскарил по някакъв начин ,въпреки опитите на съпартийците му волни или неволни.Данаилов е човек чиято репутация не подлежи на коментар , има излъчване той е най-подходящия човек за жалост е като вицепрезидент.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 сеп 2011 15:45

Ще пусна невалидна бюлетина ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 сеп 2011 15:47

С какво е подходящ Ламбо, не избираме актьор на България, избираме президент ;) Ясно ми е, че дъртите комунисти още се подмокрят по майор Деянов и Митко Бомбата, както и по Щирлиц предполагам :lol: :lol: :lol: Данаилов е страхотен артист, но преди като министър на културата се запомни с това, че написа "Збогом" и с нищо друго :lol: А и той е издигнат за вицепрезидент на Калфин, което е нещо като директор на водопад, да имаше президентска кандидатура, разбирам поне ;)
Комунистите и Господ да издигнат, няма да гласувам за тях никога :!: :!: :!:
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2011 15:56

Този път избори няма да има. Не и президентски. Росен директно е назначен на това място, със съдействието на всички останали партии.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 сеп 2011 15:57

Темата е "леко" казано нелегална .Противоречи на конституцията на България !!!

ПП: Когато темата е срещу БФС или за някоя от комисиите към БФС темата бива "автоматично" затваряна ,а когато е в разрез със законодателството в България си остава.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 сеп 2011 16:03

tprodanov написа:Този път избори няма да има. Не и президентски. Росен директно е назначен на това място, със съдействието на всички останали партии.

И аз съм на това мнение. :) Така че така или иначе, можем да си направим наказателен вот с бюлетина номер 20. :)

Не че ще го направя, разбира се. :lol: Всяка жаба да си знае гьола. ;)

Този път вероятно ще гласувам с номер 4, отново поради липсата, на каквато и да било алтернатива. :(
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”