КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Мнениеот sostenere » 21 сеп 2011 08:23

Red_Girl написа:Знамената много добре се знае от кои хора са взети. Не ми се пишат романи да ти обяснявам. Имам си и клипчета и видео. Но тук не е мястото да се излагат нещата. Те ше си го получат по друг начин. ;)

[offtopic]Много ги знаеш нещата, недей да пишеш по теми, които си чула преразказани от някоя твое приятелче, което ги е чуло от негови приятели или прочело в хулиганс.бг, че само показваш колко си се филмирала... :lol: Да те питам по какъв друг начин ще си го получат ? :?[/offtopic]
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 21 сеп 2011 08:58

sostenere написа:
Red_Girl написа:Знамената много добре се знае от кои хора са взети. Не ми се пишат романи да ти обяснявам. Имам си и клипчета и видео. Но тук не е мястото да се излагат нещата. Те ше си го получат по друг начин. ;)

[offtopic]Много ги знаеш нещата, недей да пишеш по теми, които си чула преразказани от някоя твое приятелче, което ги е чуло от негови приятели или прочело в хулиганс.бг, че само показваш колко си се филмирала... :lol: Да те питам по какъв друг начин ще си го получат ? :?[/offtopic]

Според Дучан знамената изобщо не са били взимани :mrgreen: Нали спортал бяха показали някакво клипче как тоя дебелия си показва парцала непокътнат
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 сеп 2011 12:34

george_speed75 написа:
sostenere написа:

Според Дучан знамената изобщо не са били взимани :mrgreen: Нали спортал бяха показали някакво клипче как тоя дебелия си показва парцала непокътнат

Лъжите на Дучан нямат край и изобщо не трябва да му се обръща внимание. Знамената си бяха взети, а тва че на него не му изнася, не е наш проблем.
[offtopic]Мога да ти гарантирам, че не съм се филмирала, а в хулиганс даже ме е срам да влезна. ;) Предположенията ти са напълно грешни. ;)[/offtopic]
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2011 02:34

Добре. Ясно. От ясно, по-ясно :!:

Тази кампания засяга 2 групи привърженици:

1) Групата, която е с промит мозък: наркоманчета, заблудени хлапаци, други наркоманчета, още по-заблудени хлапаци, които ще напишат с маркер посланието на чина си и в кенефа на школото. И ще са "герои" :lol: ще се бият в гърдите (може и татуировка да си направят :lol: ) колко са велики, как са част от идеята, от духа, от историята и бъдещето. Успех в живота!

2) Хора, за които тая кампания е смях, срам и като цяло...не знам -чиста пропаганда на нещо, което група 1 иска да използва за някаква дейност. А тъпото е, че група 2 наистина милее за идеята, за духа, спомените и какво ли още не. Само дето, група 1 направи така, че група 2 да се чувства леко застрашена, да не си води децата и жената на мачове, и т.н, и т.н :(

Успех на група 1 :arrow: Група 2 ще се надсмива и ще преглътне поредната доза тъга :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 24 сеп 2011 18:58

Бе не знам ква е тая група 2, ама е за Б група :lol:

Въпросните явно единственото което могат да правят като "разбирачи" е да стоят отстрани да гледат, да коментират и плюнчат.
Левски София

webstil
Контакти:

Мнениеот webstil » 25 сеп 2011 20:31

абе докрай...тва не е моя Левски Гонзо ВЪН...

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 сеп 2011 22:03

След днешният мач с Лудогорец, края е близо :twisted:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2011 22:23

B__A__N__DA__TA написа:След днешният мач с Лудогорец, края е близо :twisted:

Лудокравец не се представиха на ниво днес.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 27 сеп 2011 08:16

Ще подкрепя кампанията ВЪН КУЦИТЕ КОНЕ ОТ ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 сеп 2011 10:42

Прочетох до 6тата страница мненията и мога да кажа - Милене, ти си неадекватен бе пич. Първо в Б не ходя от години (като изключим дербито), но определено сега организацията е на много добро ниво - песни, хореография и най-вече човека с мегафона. Преди нямаше такова нещо и нямаше как цял сектор да ехти както сега. Тази инициатива със фонда е нещо много добро. Има горе-долу добра отчетност (поне последната, която публикуваха). Този фонд ГАРАНТИРА хореографиите и всякакви фенски инициативи свързани с Левски. Не е като дучето да взима от титан за знамена, нали се сещаш...
И аз съм вече 3то поколение левскар и се гордея с това! Левски се подкрепя, Левски се обича. Плюейки по левскарите, бойкотирайки отбора и тн само му пречите. Ок мразите Гонзо и мустак - елате на стадиона и го кажете...

Фифи, поздравления за мнението ти за феновете, плюещи фенове :)

Red_Girl написа:Лудокравец не се представиха на ниво днес.. :lol: :lol:

Ей кифло, няма ли да спреш да пишеш простотии във форума ни? Споделай си дебилизма с петолъчките...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”