Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Гриша Ганчев ще продава най-евтината кола в Европа

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2011 19:29

BLUE CHAMPIONS написа:За футболен бос- не става!
За бос с контрабандата на захар - не става!
А дано да случи най сетне с евтините пикапи и освободи от присъствието си футболна България ;)

Не става... защото ви боде левскарските очички май.Друго си е да направиш един параклис и затова да ти дадат най-високият български орден, нали.Междувременно можеш да се излагаш, като последен простак, обаче нали си собственик на "Левски".......
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 сеп 2011 19:39

pehopeho написа:Колата много ми хареса! Гледах я още на изложението в София тази година и смятам догодина или по-догодина да направя подарък на жената. Към края на годината казаха, че започват производство. Относно джипа - адмирации!!! И 5-цата и 6-цата са много готини. Само за сравнение автомобил със същите екстри произведен в Германия е около 3 пъти по-скъп. Качих се, огледах го, има всички възможни екстри. Камера за заден ход, тв, навигация, кожа, автопилот и т.н. Цената беше около 30000 лв. Три, четири пъти по-евтино от европейски джип със същите екстри. Дано наистина да са направени качествено!!!

8-)

Eто, това е компетентно мнение ! Качил си се, видял си с очите си ... Ние само лаем тук, но реално нямаме представа за какво става въпрос. Цените са супер, ако и качеството е добро, няма какво повече да искаме.
Аз лично бих си купил такъв джип, защото на снимките ми хареса. А в крайна сметка трябва да сме поне малко родолюбци и да предпочетем българското ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 сеп 2011 19:56

PFC Litex написа:
Thsmith написа:Той хубаво ще продава, а кой ще купува :lol:

Защо си мислиш, че основният пазар ще е в България?

Къде съм казал, че основния пазар ще е в България? Аз не вярвам, че в която и да е страна някой ще си купи китайски автомобил произведен в България...
Е изключения винаги има, но ... не вярвам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 сеп 2011 19:59

Кашчей написа:
А дано да случи най сетне с евтините пикапи и освободи от присъствието си футболна България ;)

Не става... защото ви боде левскарските очички май.Друго си е да направиш един параклис и затова да ти дадат най-високият български орден, нали.Междувременно можеш да се излагаш, като последен простак, обаче нали си собственик на "Левски".......

Твърде елементарен отговор ми даваш колега. Като потребител непоказващ клубната си симпатия, смяташ,че можеш да раздаваш правосъдие и правещ контри на всички показващи я ли? Хубаво, това е идеята ти за този форум, но влагай понякога малко повече ум. Ни най-малко съм си помислял или писал за някакви сравнения на Батков с Ганчев, за да ми пишеш и занимаваш с глупости. Казал съм мнение за Ганчев и накрая в контекст ако не си забелязъл, съм му пожелал успех в начинанието! А смисъл няма никакъв да отговарям на оня пумияр, който също ме е цитирал и който няма представа нито кой е Ганчев и кой съм аз, но е писал за някакви стотинки за банички(може би за себе си е писал :mrgreen: )
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 22 сеп 2011 20:09

Колицата изглежда мн добре, честно казано.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2011 20:12

Thsmith написа:
PFC Litex написа:
Thsmith написа:Той хубаво ще продава, а кой ще купува :lol:

Защо си мислиш, че основният пазар ще е в България?

Къде съм казал, че основния пазар ще е в България? Аз не вярвам, че в която и да е страна някой ще си купи китайски автомобил произведен в България...
Е изключения винаги има, но ... не вярвам.

Защо ние трябва да берем грижата на хората, къде ще си продават стоката?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2011 20:27

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:

Твърде елементарен отговор ми даваш колега. Като потребител непоказващ клубната си симпатия, смяташ,че можеш да раздаваш правосъдие и правещ контри на всички показващи я ли? Хубаво, това е идеята ти за този форум, но влагай понякога малко повече ум. Ни най-малко съм си помислял или писал за някакви сравнения на Батков с Ганчев, за да ми пишеш и занимаваш с глупости. Казал съм мнение за Ганчев и накрая в контекст ако не си забелязъл, съм му пожелал успех в начинанието! А смисъл няма никакъв да отговарям на оня пумияр, който също ме е цитирал и който няма представа нито кой е Ганчев и кой съм аз, но е писал за някакви стотинки за банички(може би за себе си е писал :mrgreen: )

Колега, а не мислиш ли, че след като в тази тема трима левскари сте писали и все с негативни мнения(всъщност май има още един, който дава по-различно мнение), мога да си помисля друго, освен че Ганчев ви боде очите(което не е далеко от истината)Той просто има наглостта да развива бизнес в района, в който е роден и израсъл, а не в София, което си е престъпление отвсякъде.Аз също съм изказал мнение по въпроса, като имам наивността да смятам, че имам право на такова, което да се различава от твоето.Всъщност на вас не ви пука ама никак за това какви коли ще се произвеждат и къде ще се продават, гадно ви е, че Ганчев издържа Литекс а не Левски, което е и причината за постоянните ви злобнички коментари по негов и на отбора адрес.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2011 20:46

pehopeho написа:Колата много ми хареса! Гледах я още на изложението в София тази година и смятам догодина или по-догодина да направя подарък на жената. Към края на годината казаха, че започват производство. Относно джипа - адмирации!!! И 5-цата и 6-цата са много готини. Само за сравнение автомобил със същите екстри произведен в Германия е около 3 пъти по-скъп. Качих се, огледах го, има всички възможни екстри. Камера за заден ход, тв, навигация, кожа, автопилот и т.н. Цената беше около 30000 лв. Три, четири пъти по-евтино от европейски джип със същите екстри. Дано наистина да са направени качествено!!!

Китайците и IPhone имитират.Ма много е евтин.Ма всички екстри си има.Ама никога няма да си го купя! :o А сега познайте защо...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2011 20:51

А компютъра от който пишеш или лаптопа ако си с такъв, къде е произведен?
Между другото кой те кара и задължава да си купуваш китайска кола? - те са за бедняци като нас който не можем да си позволим като теб да караме X6
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 сеп 2011 20:56

Кашчей написа:Колега, а не мислиш ли, че след като в тази тема трима левскари сте писали и все с негативни мнения(всъщност май има още един, който дава по-различно мнение), мога да си помисля друго, освен че Ганчев ви боде очите(което не е далеко от истината)Той просто има наглостта да развива бизнес в района, в който е роден и израсъл, а не в София, което си е престъпление отвсякъде.Аз също съм изказал мнение по въпроса, като имам наивността да смятам, че имам право на такова, което да се различава от твоето.Всъщност на вас не ви пука ама никак за това какви коли ще се произвеждат и къде ще се продават, гадно ви е, че Ганчев издържа Литекс а не Левски, което е и причината за постоянните ви злобнички коментари по негов и на отбора адрес.

С уголемените букви ти подчертавам кой боде именно твоите очи, за разлика от теб, аз чета мненията без да ме интересува ника или аватара зад него. Следващите ти писания общо взето са глупости... за този човек аз лично добро няма да кажа никога и заради мафиотското му минало и заради нито една честно изкарана от него стотинка и заради това, че откакто е влязъл във футбола само спомага за развитие на корупция,измами и развитие на футбола като машина за пари, а не футбола като спорт. Що се касае за примера ти , че бизнеса му е в провинцията, а не в столицата само подсказва, че си некомпетентен по този въпрос. В годините, когато искаше да влезе във футбола в София беше невъзможно да вземе който и да е. В продължение на една година водеше преговори в един град с община, кмет за вземането на клуб ,но удари на камък и като крайна мярка се прибра в Ловеч. Ако ми отговориш кой е този град, можем да продължим разговора! Не се "блъскай" да ровиш в гугъл, надали ще го има.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”