Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски
Макриев е в Левски! Добър трансфер! Дано покаже качества! Колкото и да се смята, че е много добър докато не започне да вкарва голове за Левски съм скептичен! За един милион евро е задължен да вкарва! Дано не се окаже като Гошо Христов и Жеан Карлос и да му треперят мартенките пред гола! Смятам, че е супер трансфер, но сега остава да го покаже! Колкото до Кривия! Абе к'во значи дърт е?! Еми дърт е! Дедо Боре да не беше първа младост?! А и в крайна сметка той ни трябва за 3 мача! 3 мача да е във форма да влезем в лигата...другото вече е бял кахър! Не виждам защо ни е централен защитник?!?! Имаме Рабех, Бистрон(колкото и да е тромав все пак става) Генев(с голямо бъдеще) и Милиев(който на мен ми хареса много с изявите си...много стабилен) Като сложим и Бензукан! Защитници ни трябват само ако продадем Живко! Или ако Лусио не е във форма да играе отляво! Веско Минев е готов да го замести според мене! Ясно е, че Батков не смята да повтаря грешката си и налива пари сега с надеждата да му се върнат ако влезем в групите на някой от двата турнира! Дори Лига Европа ще е успех! Поне ще гледаме мачове на Левски в Европа до Декември! Само ЛЕВСКИ!
На Батков едва му се разбира какво говори, но се разбра, че Кривия ще е футболист на Левски.
Макриев бил отказал на голям холандски клуб за да дойде в Левски. Уговорката с Ашдод е при продажба от Левски посока друг клуб 50% от трансферната сума да е за тях.
Макриев бил отказал на голям холандски клуб за да дойде в Левски. Уговорката с Ашдод е при продажба от Левски посока друг клуб 50% от трансферната сума да е за тях.

то този голям клуб от холандия на 99,9 % трябва да е феиенорд само те не играят в евротурнирите а от белгия много странно мисля че всичките им известни клубове са в европа може би има предвид генк
Последните години ме карат да мисля, че Батков не е дал 1 000 000 евро за футболист...
забелязва се някакво раздвижване в положителна посока.което не е никак зле
- bigbonusprize
- Контакти:
Малко съм скептично настроен към преминаването на Кривия в Левски. Дано ме опровергае със силни игри...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- стичо
- Контакти:
Кривия си го знаеме! Ще изкриви и Ман.Юнайтед, ако се наложи!
А ето го и Макриев:
Сините в атака!

А ето го и Макриев:
Сините в атака!

Не искам да изглеждам като песимист, но Макриев не ми изглежда чак такава голяма звезда (съпоставено с медийния шум около неговото привличане). За Кривия оставам без коментар, тъй като много ми се иска да се върне в Левски, но не са дали досега ясни сигнали за негов трансфер. Поне аз не съм разчел такива 

Гледам че 80% от головете са след атака или центриране от дясно.
Зе ще трябва да си подобри центрирането защото куца.
Десятката на Ашдод ми хареса
Зе ще трябва да си подобри центрирането защото куца.
Десятката на Ашдод ми хареса

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
стичо, за Макриев от видеото се вижда определено, че е страшен голмайстор! Вкарва и с двата крака и с глава! Браво! Чак не ми се вярва, че го взехме! Това е първия трансфер на играч с подобна визитка в Левски за последните години! Дано няма контузии и ще е голмайстор на отбора със сигурност! Колкото по темата за кривия...и аз смятам, че Асус е по-добрия вариант! като го гледам не е по-лош от кривия, но е на 25...тепърва за него предстоят най-добрите му години...Не ме разбирайте погрешно! Кривия е бог за мене! Няма да забравя като развинти Юве в София! После гледах eurosport и при смяната му англ. коментатор каза: И ето излиза феноменалния Александров, играч, за който съм сигурен че ще чуваме още за в бъдеще! Не стана баш така...нямаше късмет да играе голям футбол... Сега ако дойде на стари години може да рита в Лигата, което пак ще си е успех! Според мен всичко зависи от парите! Ако наистина Асус е без пари, а за кривия ни искат някакви примерно 500000 трансферна сума със сигурност няма смисъл да я даваме! Няма играч на 34, който да струва толкова камо ли от нашето първенство! Ако го вземат под наем до нова година е по-добрия вариант!