Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот XARHTNA » 22 юни 2009 09:32

Макриев е в Левски! Добър трансфер! Дано покаже качества! Колкото и да се смята, че е много добър докато не започне да вкарва голове за Левски съм скептичен! За един милион евро е задължен да вкарва! Дано не се окаже като Гошо Христов и Жеан Карлос и да му треперят мартенките пред гола! Смятам, че е супер трансфер, но сега остава да го покаже! Колкото до Кривия! Абе к'во значи дърт е?! Еми дърт е! Дедо Боре да не беше първа младост?! А и в крайна сметка той ни трябва за 3 мача! 3 мача да е във форма да влезем в лигата...другото вече е бял кахър! Не виждам защо ни е централен защитник?!?! Имаме Рабех, Бистрон(колкото и да е тромав все пак става) Генев(с голямо бъдеще) и Милиев(който на мен ми хареса много с изявите си...много стабилен) Като сложим и Бензукан! Защитници ни трябват само ако продадем Живко! Или ако Лусио не е във форма да играе отляво! Веско Минев е готов да го замести според мене! Ясно е, че Батков не смята да повтаря грешката си и налива пари сега с надеждата да му се върнат ако влезем в групите на някой от двата турнира! Дори Лига Европа ще е успех! Поне ще гледаме мачове на Левски в Европа до Декември! Само ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юни 2009 14:14

На Батков едва му се разбира какво говори, но се разбра, че Кривия ще е футболист на Левски.

Макриев бил отказал на голям холандски клуб за да дойде в Левски. Уговорката с Ашдод е при продажба от Левски посока друг клуб 50% от трансферната сума да е за тях.
Изображение

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 22 юни 2009 14:55

то този голям клуб от холандия на 99,9 % трябва да е феиенорд само те не играят в евротурнирите а от белгия много странно мисля че всичките им известни клубове са в европа може би има предвид генк

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 22 юни 2009 14:58

Последните години ме карат да мисля, че Батков не е дал 1 000 000 евро за футболист...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юни 2009 15:13

забелязва се някакво раздвижване в положителна посока.което не е никак зле

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юни 2009 15:23

Малко съм скептично настроен към преминаването на Кривия в Левски. Дано ме опровергае със силни игри...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 22 юни 2009 23:58

Кривия си го знаеме! Ще изкриви и Ман.Юнайтед, ако се наложи! ;)

А ето го и Макриев:

Сините в атака! :P

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 23 юни 2009 08:18

Не искам да изглеждам като песимист, но Макриев не ми изглежда чак такава голяма звезда (съпоставено с медийния шум около неговото привличане). За Кривия оставам без коментар, тъй като много ми се иска да се върне в Левски, но не са дали досега ясни сигнали за негов трансфер. Поне аз не съм разчел такива :roll:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 юни 2009 08:46

Гледам че 80% от головете са след атака или центриране от дясно.
Зе ще трябва да си подобри центрирането защото куца.

Десятката на Ашдод ми хареса :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 23 юни 2009 09:16

стичо, за Макриев от видеото се вижда определено, че е страшен голмайстор! Вкарва и с двата крака и с глава! Браво! Чак не ми се вярва, че го взехме! Това е първия трансфер на играч с подобна визитка в Левски за последните години! Дано няма контузии и ще е голмайстор на отбора със сигурност! Колкото по темата за кривия...и аз смятам, че Асус е по-добрия вариант! като го гледам не е по-лош от кривия, но е на 25...тепърва за него предстоят най-добрите му години...Не ме разбирайте погрешно! Кривия е бог за мене! Няма да забравя като развинти Юве в София! После гледах eurosport и при смяната му англ. коментатор каза: И ето излиза феноменалния Александров, играч, за който съм сигурен че ще чуваме още за в бъдеще! Не стана баш така...нямаше късмет да играе голям футбол... Сега ако дойде на стари години може да рита в Лигата, което пак ще си е успех! Според мен всичко зависи от парите! Ако наистина Асус е без пари, а за кривия ни искат някакви примерно 500000 трансферна сума със сигурност няма смисъл да я даваме! Няма играч на 34, който да струва толкова камо ли от нашето първенство! Ако го вземат под наем до нова година е по-добрия вариант!

Върни се в “Архив”