Отбор от Уелс носи името ЦСКА(София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Отбор от Уелс носи името ЦСКА(София)
В Еквадор пък има отбор Барселона. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Браво и успех! С това име ги очакват много успехи и фенове. 

- benquick
- Контакти:
BETCHUALENG написа:Уха.. хора, които искат да използват футбола за КЕФ, а не като машинка за пари..
Чак ми се иска просто да мога да ги наблюдавам, наистина е едно уникално за съвременния спорт явление..
Понеже и аз живея в Уелс,ще се поинтересувам малко повече за тях и някой ден може да ходя да им гледам някой мач.
Бях си взел шал на ЦСКА с мен,но го подарих на един приятел англичанин луд фен на футбола

Можеше да им го оставя тук за спомен на Уелските Армейци,ама нейсе,другият път като си идвам до България ще им взема сувенири за подарък

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Ето ви линк към сайта им
. Да не каже някой, че е менте работата
CSKA Sophia Gardens FC
Нормално е малки провинциални отбори да се кръщават на по-големи европейски такива

CSKA Sophia Gardens FC
Нормално е малки провинциални отбори да се кръщават на по-големи европейски такива

- benquick
- Контакти:
5kov,5rov написа:Ето ви линк към сайта им. Да не каже някой, че е менте работата
CSKA Sophia Gardens FC
Съгласен!

Вече се логнах и в сайта им

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- Артилериста
- Контакти:
b0b1 написа:На всякъде по света се копират имената на големите отбори, нищо необичайно...
Да,дори има един отбор от Б ОФГ Пазарджик,който играе с екипите на Барселона.Това не е шега.Мисля,че отбора се казваше Левски,но не знам от кое село беше

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Хахахаха, браво на момчетата! Иначе ЦСКА е изключително популярен отбор в Европа. Попадал съм в ситуации в които съм оставал страшно учуден колко е известен нашият отбор. Например на мача с Фулъм в Лондон, след края на мача ни задържаха на стадиона и се заговорихме с един от стюардите. Той директно ми заяви, че ЦСКА му е много добре познат, че е гледал мачовете на ЦСКА с Нотингам и Ливърпул в началото на 80-те и много му е харесвала играта на Цветан Йончев! Представяте ли си как мигах на парцали, като го слушах този англичанин да произнася името на Цецо Йончев с характерното английско произношение. Не се учудих, че познава ЦСКА, все пак в началото на 80-те ЦСКА е в Топ 10 отборите на Европа, но се учудих че помнеше името на Цецо Йончев. В друг случай се разхождам около новият стадион на Арсенал и правя снимки. Сложил съм си шала на ЦСКА но го бях увил около врата си, беше доста студено и всъщност се вижда един червено бял шал. Един от другите там туристи ме загледа и вика "Това не е ли емблемата на ЦСКА София?"...хайде пак мигах на парцали. Питах го откъде му е познат отбора, тоя се оказа испанец и сещате се връзката-Стоичков, България, ЦСКА...
П.П. Хахаха гледам сега последните им резултати Canton Rangers FC 2 - 7 CSKA !
П.П. Хахаха гледам сега последните им резултати Canton Rangers FC 2 - 7 CSKA !
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Не разбрах аз нещо, ще ме прощавате
Какво е общото между Sophia и Sofia

Какво е общото между Sophia и Sofia

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Изумен съм и изненадан,не съм очаквал точно такава статия и такава новина.Успех на ЦСКА София Уелс.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
- gentlemanxxx
- Контакти:
Хахахаха явно на тоя свят глупоста няма край