Kerer написа:Ам то това тяхното стадион ли дето ще е ?
Исках да отида на Мач на Левски, то няма Билети.
А Защо няма, като Чух че дали едва 650 Билета на Левски ми стана ясно за какъв стадион говорим от порядъка на 5-6 000. То това стадион ли е?
Разград какъв стадион трябва да има според теб?!?!?!!??!?!!??!!?!?
На Герена по колко човека ходим, а????? Всеки мач сме над 6 000

(при над милион население и това е най-подкрепяния български клуб)
Най-нормланото нещо е да се правят кокетни стадиони с по 5000 капацитет, по-евтина поддръжка, много по-висока използваемост! А и президента да не си го носи тоя стадон със себе си, ако се откаже от отбора...
нз кво толкова хейтите всички, страх ли е, завист ли е... аз пък се радвам, че измислените отбори като локото и славия (да ме извиняват феновете, ама президентите Ви, ще ви погребат) си получиха полагащото им се място в класирането, а такива като Лудогорец и Черноморец се развиват (и не псуват съдийте след всеки мач)! Преди да мразите и да обяснявате какво как не се прави и кой колко си вярва, спомнете си къде беше Разград преди 4 години, чували ли бяхте за тоя клуб, имаше ли стадион, отбор с "наемници", футбол в града... вместо да се радвате, чче се прави нещо добро, стига с тая завист, бре хора - специално ние Левскарите да си натискаме Батков да работи,а не другите да не правят нищо, че да сме пред тях