Изключителен медиен комфорт за Лудогорец !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Изключителен медиен конфорт за Лудогорец !

Мнениеот pampi » 22 сеп 2011 13:59

fraport написа:Абе вие с 1/5 от странат ли се асоциирате бе .Хора от Русе ,Търново,шумен и добрич ще ви гледат .....хаххааааххааааааааааааааааааааааа :lol: :) абе момчета само дето и Варна не включихте ...........абе за тях вие сте просто едни селянчета :)

С една дума ти мача Лудогорец - Левски няма да го гледаш даже и по телевизията... :lol: Не ти е интересен... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Изключителен медиен комфорт за Лудогорец !

Мнениеот pampi » 22 сеп 2011 14:02

blue magic написа:Малко странно звучат аргументите на някои, че от Лудогорец струял позитивизъм, че това е единствения клуб в който се правело нещо и т.н.
В интерес на истината Лудогорец е непознат клуб и това че фасадата изглежда добре, съвсем не значи, че сърцевината не е гнила. Някакъв дойди отнякъде и изсипа куп пари в този отбор. А защо - никой не си задава въпроса. Едва ли ей така на някой му скимва да хвърли купища пари "на улицата". Ние не сме толкова балами да ни залъгват с филантропски аргументи. И затова аз абсолютно се присъединявам към тези, които гледат с подозрение на случващото се в разградския отбор. И изобщо не съм хейтър, а напротив - мислещ човек.

Интересно, за Миша Чорни и неговите "филантропски аргументи", какво мислиш? 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 22 сеп 2011 14:07

Kerer написа:Ам то това тяхното стадион ли дето ще е ?
Исках да отида на Мач на Левски, то няма Билети.
А Защо няма, като Чух че дали едва 650 Билета на Левски ми стана ясно за какъв стадион говорим от порядъка на 5-6 000. То това стадион ли е?

:roll:
Разград какъв стадион трябва да има според теб?!?!?!!??!?!!??!!?!?
На Герена по колко човека ходим, а????? Всеки мач сме над 6 000 :lol: :lol: :lol: :lol: (при над милион население и това е най-подкрепяния български клуб)

Най-нормланото нещо е да се правят кокетни стадиони с по 5000 капацитет, по-евтина поддръжка, много по-висока използваемост! А и президента да не си го носи тоя стадон със себе си, ако се откаже от отбора...

нз кво толкова хейтите всички, страх ли е, завист ли е... аз пък се радвам, че измислените отбори като локото и славия (да ме извиняват феновете, ама президентите Ви, ще ви погребат) си получиха полагащото им се място в класирането, а такива като Лудогорец и Черноморец се развиват (и не псуват съдийте след всеки мач)! Преди да мразите и да обяснявате какво как не се прави и кой колко си вярва, спомнете си къде беше Разград преди 4 години, чували ли бяхте за тоя клуб, имаше ли стадион, отбор с "наемници", футбол в града... вместо да се радвате, чче се прави нещо добро, стига с тая завист, бре хора - специално ние Левскарите да си натискаме Батков да работи,а не другите да не правят нищо, че да сме пред тях
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2011 14:08

PFC Litex написа:
fraport написа: ''' Какво общо има броят жители с броят деца трениращи в ДЮШ? '' :lol: :lol: е това беше вече бисера :twisted: .Забавен си ! Кажи ми сега отворко колко деца общо има в ДЮШ на Ловеч .От всички възрасти . Аз ти казвам ,че Ловеч и Разград се обезлюдяват .Там скоро няма да има хора , той за деца в ДЮШ ми говори .

В Академията на Литекс в Ловеч към момента във всички възрастови групи има около 150 деца, като само 1/4 са от Ловеч, останало ти го оставям за домашно

http://pfclitex.com/site/bg/academy.php

Е, какво стана, чудиш се какво да отговориш ли?
Ще ми е интересно да ми покажеш ДЮШ на твоят отбор какво прави?
Какво представлява футболният интернат може да видиш тук http://sportline.bg/gallery/28305/
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 22 сеп 2011 14:09

Сравнението е несъстоятело - ЛЕВСКИ е марка, актив който винаги ще има своята стойност.
Нима смяташ, че Лудогорец е струвал нещо преди Домусчиев или ще струва нещо след него?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2011 14:10

fraport написа:
Blagoy написа:Завист ли е, лумпенизация ли е, не знам какво е... Ботев, Спартак Пл, Етър и т.н. като са толкова големи отбори с толкова голяма фенска маса, как така пък толкова години не се намира никой, който да се захване сериозно с тях и да ги възроди. На мен ми е омръзнало да слушам и чета едни и същи глупости. Как все отборите, в които реално се прави нещо, инвестира се и резултатите са видими, се атакуват и се пишат глупости по техен адрес. Опитват се да очернят това, което са постигнали, като се акцентира, че купували съдии, че се издържат с мафиотски пари и т.н. А, видиш ли, парите на Батков и боклуджиите са чисти като сълза, да знаете... В същото време Литекс и Лудогорец са единствените клубове, които си иградиха почти изцяло нови стадиони, и то без държавна помощ и в изключително кратки срокове. В същото време софийските "грандове" ореваха света за пари от държавата (същата тази държава, в чиито бюджет и хората от Ловеч и Разград внасят данъци) за порутените си кочини.
Та така- не знам за какво е тази злоба. Времената се менят, проумейте го това най-после!

П.С. И "село" Ловеч е дало нелоши футболисти на България- Георги Денев, Петър Хубчев.

П.С. 2- Авторчето, пише се коМфорт, а не коНфорт!

Ботев ПД ,Спартак ПЛ , Етър ВТ са много , много по-големи отбори от Лудогорец .Разбра ли ? Не знам от къде си ,но селския манталитет лъха ужасно от теб ! Не може фен на отбор който за 66 год съществуване има 65 год във В група да ми говори за големи отбори .Тук се мълчи .Когато тези отбори са играли футбол в Разград не са знаели що е топка .Не обиждай големите отбори на България . Отбори със история . Вие не сте от тях .

Ти си много зле!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 сеп 2011 14:12

blue magic написа:Сравнението е несъстоятело - ЛЕВСКИ е марка, актив който винаги ще има своята стойност.
Нима смяташ, че Лудогорец е струвал нещо преди Домусчиев или ще струва нещо след него?

Става дума за "филантропските аргументи"... ;)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2011 14:16

blue magic написа:Малко странно звучат аргументите на някои, че от Лудогорец струял позитивизъм, че това е единствения клуб в който се правело нещо и т.н.
В интерес на истината Лудогорец е непознат клуб и това че фасадата изглежда добре, съвсем не значи, че сърцевината не е гнила. Някакъв дойди отнякъде и изсипа куп пари в този отбор. А защо - никой не си задава въпроса. Едва ли ей така на някой му скимва да хвърли купища пари "на улицата". Ние не сме толкова балами да ни залъгват с филантропски аргументи. И затова аз абсолютно се присъединявам към тези, които гледат с подозрение на случващото се в разградския отбор. И изобщо не съм хейтър, а напротив - мислещ човек.

След като Домусчиев има бизнес интереси в Разград, където със сигурност ще го боготворят за това, което прави за отбора, къде да отиде?Много си мрете от завист, че такива като Домусчиев и Ганчев не са избрали вашите бездънни ями, за да наливат от пусто в празно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 22 сеп 2011 14:18

pampi написа:
blue magic написа:Сравнението е несъстоятело - ЛЕВСКИ е марка, актив който винаги ще има своята стойност.

Става дума за "филантропските аргументи"... ;)

Именно - нима смяташ че Чорни придоби ЛЕВСКИ от любов към българския футбол ли? Някой наивен може да повярва...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

haha

Мнениеот haha » 22 сеп 2011 14:21

Колко помия ще се излее по Лудогорец,ако продължават с добрите резултати,не ми се мисли :roll: А автора да се научи да пише грамотно ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Футбол - България”