Единственото радостно нещо е това, че Ювентус и Наполи губят точки. Пато се контузи, Абиати направи грешка "а ла Дида", трудно се създаваха положения.
Уф-ф-ф-ф-ф-ф-ф-ф, чакаме първа победа! Това е! Fossa dei Leoni!!!
Милан - Удинезе 21.09.2011 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- milan199440barca
- Контакти:
Re: Милан - Удинезе 21.09.2011 21:45
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
milan199440barca написа:Единственото радостно нещо е това, че Ювентус и Наполи губят точки. Пато се контузи, Абиати направи грешка "а ла Дида", трудно се създаваха положения.
Уф-ф-ф-ф-ф-ф-ф-ф, чакаме първа победа! Това е! Fossa dei Leoni!!!
Алегри не знам докога ще продължава с експериментите, но въпреки всичко накрая точно заради смяната можеше да загубиш точката, която беше най - малкото, което заслужавахме от мача. Трябваше да смени Касано, а не Дзамброта. Или направо да направи пълна смяна на Урби, който така и не забелязах да направи нещо значимо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- storm
- Контакти:
Пичове, някой би ли ми обяснил по подробно естествено ако има желание как сте играли , че се застъпиха мачовете и нямаше как да го гледам..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Гатузо-33г.
Зеедорф-35г.
Неста-35г.
Дзамброта-34г.
Амброзини-34г.
Ван Бомел-34г.
Егати и пенсионерския отбор!!!И то в дефанзивен план!В Милан продължават с тъпоразбраната си лоялност към престарели "дъртаци"!
Айде в пенсия,бре...
ПП.Няма плеймейкъ-ъ-ъ-ъ-р,Алегри-и...
Зеедорф-35г.
Неста-35г.
Дзамброта-34г.
Амброзини-34г.
Ван Бомел-34г.
Егати и пенсионерския отбор!!!И то в дефанзивен план!В Милан продължават с тъпоразбраната си лоялност към престарели "дъртаци"!
Айде в пенсия,бре...
ПП.Няма плеймейкъ-ъ-ъ-ъ-р,Алегри-и...
- Santiago Munezz
- Контакти:
Кошмара с котнузиите няма край.Сега и Пато е аут за месец
кво ше става незнам.... 
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Кошмара с котнузиите няма край.Сега и Пато е аут за месецкво ше става незнам....
Аз четох,че ще е само 10 дена и пропуска мача с Чезена и мача от ШЛ.
- Santiago Munezz
- Контакти:
tevez написа:Santiago Munezz написа:Кошмара с котнузиите няма край.Сега и Пато е аут за месецкво ше става незнам....
Аз четох,че ще е само 10 дена и пропуска мача с Чезена и мача от ШЛ.
Такава беше първоначалната информация,но на прегледите са установили,че до края на октомври е аут.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Кошмара с котнузиите няма край.Сега и Пато е аут за месецкво ше става незнам....
Как какво? Милан миналият сезон пак имаше много контузени. Изобщо в последните години непрекъснато имаме пълен лазарет, но това е животът. Няма как. А и Пато не е чак толкова важна част от тима, така че неговата травма не ме безпокои изобщо.
Младото момче от Дженоа, което вкара гола вчера, е в пъти по - добро от този бразилски сополанко, на който само акциите са му високи.
Важното е Пипо да е здрав и другите да нямат повече проблеми. Пато да седи на пейката и изобщо да не влиза в игра. С него нищо сериозно няма да постигнем в Европа, но без него със сигурност. Ако го бяхме продали за сметка на Фалкао, щях да съм много повече доволен, но какво да се прави. Не всичко зависи от нас.
Алешандре Родригеш да Силва да отива в "Челси" или където си иска, но да не стои повече в Милано. Той никога няма да бъде заместник, на която и да е от легендите на тима. Нито има ръст за център нападател, нито има бързината и техниката на крило, в защита е тотален неграмотник. А оттам се показва отборната му игра, която винаги е липсвала.
По - добре за тима.
daniel875 написа:Santiago Munezz написа:Кошмара с котнузиите няма край.Сега и Пато е аут за месецкво ше става незнам....
Как какво? Милан миналият сезон пак имаше много контузени. Изобщо в последните години непрекъснато имаме пълен лазарет, но това е животът. Няма как. А и Пато не е чак толкова важна част от тима, така че неговата травма не ме безпокои изобщо.
Младото момче от Дженоа, което вкара гола вчера, е в пъти по - добро от този бразилски сополанко, на който само акциите са му високи.
Важното е Пипо да е здрав и другите да нямат повече проблеми. Пато да седи на пейката и изобщо да не влиза в игра. С него нищо сериозно няма да постигнем в Европа, но без него със сигурност. Ако го бяхме продали за сметка на Фалкао, щях да съм много повече доволен, но какво да се прави. Не всичко зависи от нас.
Алешандре Родригеш да Силва да отива в "Челси" или където си иска, но да не стои повече в Милано. Той никога няма да бъде заместник, на която и да е от легендите на тима. Нито има ръст за център нападател, нито има бързината и техниката на крило, в защита е тотален неграмотник. А оттам се показва отборната му игра, която винаги е липсвала.
По - добре за тима.
Даааа,Пато никак не е важна част от тима,не ни е решавал мачове с Интер,Барса,Реал,Наполи и много други,при това още от 18 годишен,няма 50 гола в Серия А на 22 години,миналата година не вкара 14 гола в Калчото,колкото мегазвездата Ибра,при това в по-малко мачове,въобще не е един от най-добрите млади нападатели в света,не стана още на 17 години световен клубен шампион.Колкото до ръстта-2 сантиметра по-нисък е от Пипо,да не говорим с колко по-развита мускулатура е,а според тестовете е вторият най-бърз играч в историята на Милан след Сержиньо,а и да не забравяме по какъв уникален начин се справят другите ни нападатели в защита...Понякога направо не знам защо въобще тръгвам да водя подобни спорове,особено с теб...Прекрасно е това,че си росонер и следиш всекидневно отбора,но това за Пато е уникална простотия
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:daniel875 написа:Santiago Munezz написа:Кошмара с котнузиите няма край.Сега и Пато е аут за месецкво ше става незнам....
По - добре за тима.
Даааа,Пато никак не е важна част от тима,не ни е решавал мачове с Интер,Барса,Реал,Наполи и много други,при това още от 18 годишен,няма 50 гола в Серия А на 22 години,миналата година не вкара 14 гола в Калчото,колкото мегазвездата Ибра,при това в по-малко мачове,въобще не е един от най-добрите млади нападатели в света,не стана още на 17 години световен клубен шампион.Колкото до ръстта-2 сантиметра по-нисък е от Пипо,да не говорим с колко по-развита мускулатура е,а според тестовете е вторият най-бърз играч в историята на Милан след Сержиньо,а и да не забравяме по какъв уникален начин се справят другите ни нападатели в защита...Понякога направо не знам защо въобще тръгвам да водя подобни спорове,особено с теб...Прекрасно е това,че си росонер и следиш всекидневно отбора,но това за Пато е уникална простотия
И кое му е доброто? Бяга като флегма с някаква смешна патешка крачка, която всеки може да наподоби. Играе като Барбуков за удоволствие, а не за победа. От най - малкото нещо се нервира и може да си изкара червен картон, стига съдиите да свирят нормално.
Престанете да го защитавате този тюфлек! Нищо не става от него. Ибра, колкото и да не ми е симпатичен, в смисъл, че не мисля, че е перфектният играч за тима, е в пъти по - добър от този фъстък.
Пак да повторя - тактически неграмотен. Това е достатъчно красноречиво. Ръководството си знае работата и другото лято Фалкао трябва да е в "Милан".
С тези неговите смешни и по - точно излишни финтове скоро ще се наложи да прекрати преждевременно кариерата. Футболът не е само техника, но и скорост, шут и най - важното тактика.
С Барселона той всъщност вкара един случаен гол след гениален пас и после се скри.