Расинг Сантандер - Реал Мадрид 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Расинг Сантандер - Реал Мадрид (21/09/2011) 21:00
В последно време се получават доста съмнителни резултати в испанското първенство.
Може би никой в Испания няма изгода от безгрешни грандове и е необходима промяна. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:В последно време се получават доста съмнителни резултати в испанското първенство.Може би никой в Испания няма изгода от безгрешни грандове и е необходима промяна.
Тъкмо това щях да напиша,че и тотото е много вероятно да се намесва.Честно да си кажа,не съм вярвал че Реал и Барсеона ще си бият безпроблемно кой където хванат.Просто ще убият интереса към футбола.
Отделно е че днес очаквам Барселона да си бият без проблем,не за друго а защото са много по-силни от Валенсия.
Re: Расинг Сантандер - Реал Мадрид 0:0 (FT)
Има нещо тотално сбъркано в играта на Реал. Такава криза в играта още в началото на сезона просто е недопустимо.
Отборът от две седмици не може да бъде разпознат от този, който стартира сезона с такова настроение. Нямам си на идея, къде е проблемът, но и ме учудва бодряшкото настроение на Моуриньо. Все повече се чудя, дали този човек ще завърши сезона с Реал.
Отборът от две седмици не може да бъде разпознат от този, който стартира сезона с такова настроение. Нямам си на идея, къде е проблемът, но и ме учудва бодряшкото настроение на Моуриньо. Все повече се чудя, дали този човек ще завърши сезона с Реал.
Последна промяна от ehh на 21 сеп 2011 23:07, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
sl321 написа:Очевидно отбора играе слабо,и очевидно съдиите яко ни режат,очевидно така не се става шампион и очевидно нещата не вървят така както хората обичащи Реал искат.
След като премина границата на яда си обикновено ми е през оная работа.Сега ми е така.
Резултата е нормален,не е нормално Реал да е толкова слаб( втори,да не кажа и трети мач).Мауриньо е отговорен за състоянието на отбора.
Режат, режат, колко да ви режат... Не могат да вържат 2 положения за гол срещу Сантандер. К'во ми говориш...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
levski_777
- Контакти:
Re: Расинг Сантандер - Реал Мадрид (21/11/2011) 21:00 BG Time
Rofles написа:0:5 .. Просто сега Реал са доста ядосани от загубата срещу Леванте.
Я пак...
Безобразно слаб мач от Реал Мадрид. Когато играеш срещу втората най-слаба защита в Примера , никакви оправдания не вървят. АБСОЛЮТНО НИКАКВИ. Миналата година, ако си спомняте в началото пак беше мъка - 0:0 с Майорка, после едва бихме Осасуна на "Бернабеу", след няколко кръга пак издънка в Леванте. Но тогава, отбора беше нов, треньора беше нов и оправдания за липса на сработеност минаваха. А сега ? Някой да излезне и да обясни, какво става в отбора, кои са причините за тези слаби игри. Как така преди един месец срещу Барселона изглеждахме и във физическо, и в тактичско и в техническо отношение по коренно различен начин. А сега срещу Расинг, не можем да подадем три последователни паса. Роналдо се вижда, че след удара в Загреб, не може да тича,защо го мъчат. Всички са в някаква пълна дупка, не може да си с претенции да ставаш най-добър в Европа и да вкараш общо един гол на Загреб, Леванте и Расинг. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Гледах последните 3 мача на отбора и съм меко казано разочарован от представянето. Халфовете играят така все едно се виждат за 1 -ви път, Йозил няма нищо общо с това което беше миналата година, а Ди Мария е може би най слабия играч. Не мога да си обясня защо Кака седи на пейката при положение че веднага след влизането му играта на отбора става значително по агресивна....прави ми впечатление, че отбора няма изграден стил въпреки, че напрактика не взехме нови футболисти с излючение на Коентрао който също се представя колебливо. За разлика от нас Барселона има изграден стил, разиграва много по добре топката, а и в защита също седи по добре явно доброто ни представяне срещу тях в мачовете за супер купата е било заради това, че бяха изостанали с подготовката с около 10 дена...
Madridist написа:Безобразно слаб мач от Реал Мадрид. Когато играеш срещу втората най-слаба защита в Примера , никакви оправдания не вървят. АБСОЛЮТНО НИКАКВИ. Миналата година, ако си спомняте в началото пак беше мъка - 0:0 с Майорка, после едва бихме Осасуна на "Бернабеу", след няколко кръга пак издънка в Леванте. Но тогава, отбора беше нов, треньора беше нов и оправдания за липса на сработеност минаваха. А сега ? Някой да излезне и да обясни, какво става в отбора, кои са причините за тези слаби игри. Как така преди един месец срещу Барселона изглеждахме и във физическо, и в тактичско и в техническо отношение по коренно различен начин. А сега срещу Расинг, не можем да подадем три последователни паса. Роналдо се вижда, че след удара в Загреб, не може да тича,защо го мъчат. Всички са в някаква пълна дупка, не може да си с претенции да ставаш най-добър в Европа и да вкараш общо един гол на Загреб, Леванте и Расинг.
Бойкот?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Бойкот?
[offtopic]Ако питаш човека от аватара ти става дума за черно тото
ehh написа:Madridist написа:Безобразно слаб мач от Реал Мадрид. Когато играеш срещу втората най-слаба защита в Примера , никакви оправдания не вървят. АБСОЛЮТНО НИКАКВИ. Миналата година, ако си спомняте в началото пак беше мъка - 0:0 с Майорка, после едва бихме Осасуна на "Бернабеу", след няколко кръга пак издънка в Леванте. Но тогава, отбора беше нов, треньора беше нов и оправдания за липса на сработеност минаваха. А сега ? Някой да излезне и да обясни, какво става в отбора, кои са причините за тези слаби игри. Как така преди един месец срещу Барселона изглеждахме и във физическо, и в тактичско и в техническо отношение по коренно различен начин. А сега срещу Расинг, не можем да подадем три последователни паса. Роналдо се вижда, че след удара в Загреб, не може да тича,защо го мъчат. Всички са в някаква пълна дупка, не може да си с претенции да ставаш най-добър в Европа и да вкараш общо един гол на Загреб, Леванте и Расинг.
Бойкот?
Добреее бе, Сашоооооо!!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.