puhisamolevski написа:UltraBlue написа:puhisamolevski написа:
1. Откъде знаеш какво уча и с какво се занимавам, идеоте?
2. Пак казвам, подкрепям Велев за треньор, но просто няма как да си обясня това отношение към Еньо или Димов, който според мен е с класи над Бензукан и Бистрон.
3. Не трябва да изхвърляме Кокала, естествено, това само един малоумник може да го каже, след като ни направи шампион от нищо (друг е въпроса, че не бяхме нищо преди да уволнят овчо)
Извинявай, ама и Вили Вуцов щеше да ни направи шампиони тоя сезон- просто кокала извади късмет че цска бяха по трагични и от нас

Така че тея неща, че ни направил шампион и видиш ли е голяма работа, са малко несериозни

Аз се сещям как спасов ни направи шампиони преди доста време и то с 10 поредни победи, и го махнаха после

Когато един човек не става, не мисля че трабва да го държим, та да дойде някой анонимник и да ни отвори очите

И аз си мисля, е уволнението на Вили беше ужасно голяма грешка, но ето че и Кокала се справи със задачата си. Не забравяй, че хвана отбора от нищото изневиделица, и въпреки че това не оправдава отпадането от Жилина, поне направи нещо в оследствие, изгради някакъв отбор, който въпреки всичко стана шампион
Ако помниш преди втория мач с Бате смазахме Литекс на Герена.
Кокала излезе със съвсем друг състав и Жо , който бе в перфектна форма не игра , Зе се появи в 70 мин , Гонзо бе изваден , а всеки знае , че той може да реши мач и в последната секунда. Освен това остана с 4 защитници и двама видимо дефанзивни полузащитници и къде беше Тасевски този мач. Толкова безобразно подреден състав едва ли някой е виждал.
С Жилина с човек повече вместо да си решим мача още там пазене на резултата . Това недоразумение " Деко " го пуска в най решаващите ни мачове , човека няма класа и за Беласица . Как може след всичко , което направи Велев още някой да го подкрепя . Станахме шампиони по най късметлииския начин и понеже ЦСКА не става за нищо .
Велев - Вън от Левски
Жалко , че някой от Вас остават слепи , но хубаво , че има и хора , който виждат що за стока е Емил Велев.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел